Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Myslalem, ze za wyraznie widac i photoshop, ale:

BORryE8.jpg

Przy dobrym swietle faktycznie widac.

ale brzydka dupa w odbiciu, troche pechowo, pewnie nie wiedziales ze tam bedzie.

Brzaydki na tym zdjęciu jest mebel, a dupa? Niewiele widać..

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 630,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Ten mebel pamięta jeszcze  Misia z okienka

Opublikowano

copper dostał od pani  1 regał na gry miedzy kucharskimi a harlequinami, i ma grac na słuchawkach w schowku  na mopy.

Opublikowano

W ogóle nie wiem czemu tak łatwo skaczecie co konkluzji, że w odbiciu jest kobieta

Opublikowano

jak stary to dupka niezła

Takiego starego z wanny byś nie wygonił

Opublikowano

Dobra blantman, tera ty wrzucaj:)

Negocjuje ale się boi. Mówi że to internet i wszytko zostaje. Dodatkowo kilku konsolomaniakow spotka osobiscie we wrześniu; )

Opublikowano

Ale Blantman, we wrześniu to tych kilku userów i tak będzie się ślinić. Jak wrzucisz zdjęcie, poślinią się teraz, a do września może im przejdzie. A jak się boi bez stanika to niech zrobi cosplay R. Mika ze Street Fightera.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Taki mały upgrade komputera  :master:  :master:

Powiem Wam szczerze że nie żałuje pieniedzy władowanych w sprzęt, ściągam gierki które wycisną z niego ostatnie soki, ale nawet taki South Park przy 21:9 mega fajnie wygląda.

3njOzLO.jpg
r9V6kcM.jpg

Opublikowano

Plusa dam rano.

Słuchawki gejmingowe.

Klawiatura gejmingowa.

Myszka gejmingowa.

Monitor gejmingowy? No właśnie, co to za LG? Ludzie zachwalają panoramy (jak i ultra panoramy), sam się waham.

• 3 tygodnie później...