Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nikt juz nie gra?Bo jakos brak komentarzy na temat tego update'u.Czyzby juz nikt nie gral z powodu tego koszmarnego braku zbalansowania?

• Odpowiedzi 489
  • Wyświetleń 86,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja gram chociaż już zdecydowanie mniej niż kiedyś i nigdy mi nie przeszkadzał brak zbalansowania.

Opublikowano

mnie wkurza jeszcze w nowym patchu burdel z rangami, otoz w menusach pokazuje mi AIR Marshal jak wejde do gry wyskakuje mi CMD Marshal a jak powroce do menu to znowu AIR Marshal...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
malo prawdopodobne ze za darmoche...

W najnowszym trailerze dostępnym na psstore pisze, że dodatek będzie 28.08.2008 za darmo do pobrania.

Edytowane przez hacik

Opublikowano

Jak to jest z Warhawk'iem z PSS? Dalej jest ten limit jednej osoby na 24h?

Od FW 2.40 niby go nie ma, ale na pewno? Może bym się skusił znowu na WH, ale martwi mnie kilka rzeczy:

- Jak wcześniej miałem WH i wchodziłem na liste serverów, to był może jeden oficjalny (na pewno nie było ich tyle co kiedyś, a kiedyś można było wybierać i wybierać i był wypas :] )

- Czy ten nowy dodatek przyciągnie znowu jakichkolwiek graczy

- I czy jak go zakupię na koncie PSS, to czy wszystkie osoby na tym koncie będą mogły normalnie grać, czy będzie ten limit 1os./24h...

Opublikowano

nowy dodatek juz jest .. ma ktos ??

Opublikowano

Nie przesadzajcie - dalej ludzie grają w Warhawka i nie ma problemu z wbiciem się na meczyk. Gorzej natomiast z trofeami, bo najwięcej ciorałem w betę i teraz mam masę zaległości... to trofeum z klanami też trochę dzikie, bo co jak ktoś ma np. swój klan, to przecież nie dołączy się do innego. W ogóle to chętnie się gdzieś joinę coby to trofeum wyskubać ;). Acha no i przypominam, że za samo przejście treningów zarobimy 3 trofea, aczkolwiek to tylko bronzy i niewiele dają - no ale lepszy rydz niż nic.

Opublikowano

z tym klanem to jak ktos zaprasza to tez sie zapisuje ;p

Opublikowano

No to ja bym mogł założyć, ale trzebabyło by zebrać 9 ludzi;) ale potem ktoś z was też musiałby załozyc, co po 2 trophies sie zaliczy ;)

Opublikowano

maja i graja w nowy dodatek... tyle, ze pewnie skonczy jak moje pozostale dwa wczesniejsze... ala'halo w ogole jest jakis badziewny... zimowy bardzo fajny ale malo populary. Ten nowy jest calkiem przyjemny. Mapa zrownowazona i nie ma mnostwa wolnej przestrzeni jak w zimowym. Jetpack ciekawy choc jego mozliwosci na mapie zmieniaja calkowicie koncepcje gry. Teraz mozesz byc wszedzie, w kazdym zakamarku krajobrazu. Latwy do ubicia Warhawkiem ale za to dajacy niezlego kopa w przemieszczaniu sie na krotkie odleglosci. No i wiszac w powietrzu jestes niedostepny dla wiekszosci broni...

Opublikowano

Musiolik zaloz klan i zapros mnie - kolo 20 podlacze ps3 pod neta i sie dolacze - apel do ludzi co tez te trophy chca zrobic - deklarujcie chec dolaczenia Musiolik was zaprosi - jak bedziemy mieli 9 osob to zmiana - ktos inny zalozy klan

Opublikowano

Czy jak kupie gre na PSS USA to bede mogl uzywac go na swoim normalnym EU koncie i grac na serverach EU?

Opublikowano

Na pierwsze - TAK

Na drugie - Prawdopodobnie Tak, ale jeszcze nie sprawdziłem, bo dopiero trening kończę :P

Opublikowano

jezeli o mnie chodzi to te trofea sa idiotyczne a najlepszy przyklad jest z tym klanem, to ma byc trofeum ? dla mnie to jakas pomylka...

Opublikowano

Mam do was pytanie co do warhawka: czy latwo jest znalezc serwer z 31 osobami (czy mozna uczestniczyc w takich duzych walkach, po 30,32 osoby) i czy podczas takich walk sa lagi, czy mozna komfortowo grac?