Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry Arcade na XL!

Featured Replies

Opublikowano

hmm wiec mozliwe ze

to rakieta we mnie walnela na koncu, skoro wampis tak pisze... dzis sprobowalem ponownie i tym razem achieva dostalem, na dodatek bylem w wyzszej formie naszego 'ludzika'.. ale skipnalem napisy koncowe i nie wiem czy pokazalo sie jakies zakonczenie ;)

btw ma ktos jakies rady jak zrobic 95% shot down na 5tym levelu? ja mialem oklo 85%, a level jest naprawde dluuugi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 184,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Dwa konkursy: jeden organizowany przez Raptr, a drugi przez PolskiLive.pl - do wygrania gry XBLA

• Uwaga, coś dla prawdziwych hardkorów i wyjątkowo biednych graczy:   Przegląd darmowych gier Xbox Live Arcade (wideo)   Yaris... TO BYŁY CZASY :potter:

• marzec miesiącem exów na XBLA...   http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7566297,Marzec_oznacza_imprezke_w_XBLA.html   mnie interesują szczególnie dwie pierwsze pozycje. Toy Soldiers prezentuje s

Opublikowano
  • Autor

Jeśli tylko uda mi się zdobyć te 95% na 5 lvl, to calak nie powinien stanowić większego problemu.

Ta część wydaje mi się najtrudniejsza.

Dobrze na ten poziom mieć 4 overdrivy i zapamiętać, gdzie je użyć.

Opublikowano

W Rez warto też zapoznać się z powtórkami najlepiej ukończonych leveli. Po prostu w leaderboardsach wybieramy kogoś z czołówki i oglądamy jak przechodził calutki poziom co do najmniejszego ruchu lasera.

Opublikowano
  • Autor

Puzzle Quest jest max wciągające.

Przyjemne połączenie RPG z grą logiczną.

Opublikowano

Byłbym chętny do zagrania drugiej połowy 2 chaptera i drugiej połowy 3 chaptera w Undertow na poziomie Ultra.

W razie czego wysłać mi zapa: lookashPOL

Opublikowano

Vigilante 8 ukaze sie na Xbox Arcade!

zrodlo + screeny:

http://www.gaming-age.com/cgi-bin/previews...;game=v8_arcade

Bedzie sie nazywac Vigilante 8 Arcade, ma zawiera pojazdy i levele z pierwszej oraz drugiej czesci. Bedzie tez dopieszczona graficznie, do tego jeszcze killer'ski multi na Live i achievementsy... ukaze sie juz w kwietniu tego roku, pewnie za 1200MP.

Jak dla mnie bomba, w dwojke gralem miliony godzin w multi na PSX.

Opublikowano

Hej, Atari zapowiedziało remake oryginalnego Vigilante 8 na XLA pod tytułem Vigilante 8: Arcade :)

Gra ma oferować to samo co oryginał tyle, że z lepszą grafiką, online i bonusami. Jeśli nic nie spartolą to może być świetnie :)

282872_full.jpg

282869_full.jpg

282871_full.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ja chcę jeszcze remake Twisted Metal2 : )

Świetna wiadomość odnośnie tej gry. Ostatnio coraz więcej genialnych gier wychodzi na XL Arcade za niewielkie pieniądze.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

szkoda,ze multi tylko po offline , dlaczego nie po online ? jakby byl po online na pewno duzo osob by w to grala a nie jakies tam rankingi na survivalu

Opublikowano
szkoda,ze multi tylko po offline , dlaczego nie po online ?

Bo wtedy nikt by nie gral w SC4, proste :D.

Opublikowano

Dowiedziałem że wyjdzie remake Magii i Miecza pod nazwą Talisman (taka była też oryginalna nazwa planszówki).

Graficznie wygląda trochę do dupy, niby 3D, ale na poziomie Spyro :D

Wystarczyłaby stara mapa w 2D, i kilka dodatków. Ale pewnie i tak łyknę :D

Opublikowano

Magia i Miecz na Arcade? Super, jeszcze kilka lat temu zagrywałem się w to z kolegami w wakacje, na pewno poważnie zastanowię się nad zakupem.

Opublikowano
Dowiedziałem że wyjdzie remake Magii i Miecza pod nazwą Talisman (taka była też oryginalna nazwa planszówki).

Graficznie wygląda trochę do dupy, niby 3D, ale na poziomie Spyro :D

Wystarczyłaby stara mapa w 2D, i kilka dodatków. Ale pewnie i tak łyknę :D

Powaznie? O ja pierdziele! Byloby fantastycznie! :) Kupie na bank.

Opublikowano

:o

Zeby tylko nie udziwniali rozgrywki za bardzo, niech bedzie prosto, ale tak samo klimatycznie jak bylo 'na planszy'. Kupie w ciemno, mam nadzieje, ze premiera przed/w wakacje -> bedzie mozna pograc ostro. Dla mnie must have.

Wedlug gamespotu - premiera: 2 kwartal tego roku.

Edytowane przez Jędrek

Opublikowano

Witam. A czy ktoś zna metodę na ściągnięcie DOOM-a z XBLA ? Konto mam na Irlandię i gdy próbuję pobrać wyświetla się error z blokadą regionalną (kurcze a bym popykał w to).