Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry Arcade na XL!

Featured Replies

Opublikowano
This week on Arcade: Wallace & Gromit Ep. 2 & Sonic & Knuckles

Wallace & Gromit Ep. 2: The last resort (800 points) and Sonic & Knuckles (400 points) are this weeks Xbox LIVE Arcade releases and will be available this Wednesday.

Czyli jak dla mnie nic ciekawego :/

Edytowane przez Trufs

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Dwa konkursy: jeden organizowany przez Raptr, a drugi przez PolskiLive.pl - do wygrania gry XBLA

• Uwaga, coś dla prawdziwych hardkorów i wyjątkowo biednych graczy:   Przegląd darmowych gier Xbox Live Arcade (wideo)   Yaris... TO BYŁY CZASY :potter:

• marzec miesiącem exów na XBLA...   http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7566297,Marzec_oznacza_imprezke_w_XBLA.html   mnie interesują szczególnie dwie pierwsze pozycje. Toy Soldiers prezentuje s

Opublikowano

kupiłem Trials HD i... wpadłem w nałóg :D

nie no żartuje, ale gra jest świetna, bardzo "skillowa" w późniejszych etapach, a i te najprostsze potrafią dać popalić jak ktoś jest ambitny (platynowy medal to hardcore :D )

Jak ktoś z przyjaciół też ma grę, to widać na każdej trasie z jaka prędkością jechał - na górze jest miernik i pokazuje kiedy jakiś "duch" przyjaciela nas wyprzedza, bardzo fajny patent.

PS. jak by ktoś chciał porównać czasy, to zapraszam, GT: YanekPL

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na marketplace pojawily sie dzis 3 gierki:

Warriors, Zombie Apocalypse i Ion Assault

Kazda po 800msp.

Zagralem w trail Warriors i jakos mi nie podpasowalo, ale za to ZA zdaje sie calkiem fajne, troche jak geometry wars tylko ze z zombiakami :P

Edytowane przez Trufs

Opublikowano

A ja dzisiaj zakupilem Zombie Apocalypse. Gralem jedynie pierwszy dzien ale jutro sprobuje przejsc =) Jest ktos chetny na co-opa moze? Czeba Achievmenty zdobycz.

Opublikowano

To spróbujcie przejsć 7 Days of Hell - my we dwóch z kumplem utykamy na 4 :) (pipi)e babki :P

Opublikowano

Trochę późno, ale co tam. Gierka jest kapitalna i ocieka humorem na każdym kroku. Mnóstwo postaci, filmików, tekstów z SP. Chyba najlepsze party game w jakie grałem bo niestety granie w nią samemu i poniżej poziomu hard troszkę mija się z celem.

Opublikowano

Sam&Max - Warto za te 1600 MSP ?

Opublikowano

Jak lubisz te klimaty to warto, Ja osobiście bym nie dał ani jednego MSP wolałbym Shadow Complex i Alien Breed - Tower Assault

Opublikowano

na poprzednim klocku mialem castlevanie i popa, na nowym je sciagnalem, sa achievementy ale glupia konsola mowi ze to wersje demo...;f. Da sie to jakos odblokowac czy trzeba byc online zeby grac?

Opublikowano

dzięki wielkie

Opublikowano

Panzer General: Allied Assault i Tower Bloxx Deluxe w tym tygodniu na arcade... jak zawsze linki Majora nie dzialaja, drugie to pewno kolejny tower defense, a pierwsze? Jakas strategia? :P

Opublikowano

Tower Bloxx Deluxe to nie tower defense, tylko "zręcznościówka", w której układasz wieżowce z kolejnych pięter.

Opublikowano

Strzelalem co to jest po nazwie :)

btw. Castle Crashers wymiata, myslalem ze ta gra jest powtarzalna i szybko sie nudzi, ale przechodze gre drugi raz diabelkiem by odblokowac Ninje i chyba nim tez przejde jeszcze gre :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jaka jest najlepsza gra hazardowa z obecnie dostępnych ? Głównie interesuje mnie jakiś Texas Hold'em, ale może jest gra z wieloma ficzerami ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

news dnia... ba, tygodnia co najmniej ! ; ]

Alien Breed Evolution będzie dostępne na XBLA już 16 grudnia za jedyne 800MSP.

a ja straciłem wszelkie nadzieje na premierę jeszcze w tym roku... no i spodziewałem się ceny rzędu 1200MSP.

więcej info wraz ze zdjęciami i filmami tu...

http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7330680,Alien_Breed_Evolution__filmiki_z_rozgrywki__troche_historii.html

Opublikowano

ja mam na koncie od ponad miesiąca blisko 4000MSP i nie mam na co ich wydać.

na szczęście ich nie roztrwoniłem i teraz się przydadzą na DLC do Borderlands oraz Alien Breed.

czekam na więcej takich perełek. może teraz Desert Strike ? : D

może Cannon Fodder ? chociaż bez myszy ciężko będzie w tą grę grać.

Opublikowano

Ostrożnie z DLC do Borderlands. Jest potwornie zabuggowane, questy się rozjeżdzają, gdy reszta drużyny nie ma DLC, glit(pipi)ą automaty z przedmiotami, itp. :/

Opublikowano

Sprawiłem sobie Magic the gathering wczoraj i kurcze jakbym się cofnął w czasie do początków technikum .. Gra jest boża, szkoda że nie można tworzyć własnych talii (ale za 800 pointsów i tak jest wporzo, przywołując w pamięci ceny kart w ich pierwotnej, fizycznej odmianie).

Jak ktoś grał w magica, to pewnie już zdążył obczaić, jak nie miał nigdy ku temu okazji to polecam serdecznie, gra idealnie wprowadzi w zasady a potem można np podrukować sobie jakieś talie i popykać ze znajomymi na tzw. proxach. Bo nic nie zastąpi rozgrywki face to face i układania własnych strategii przy konstruowaniu talii. Niemniej za 800 MSP jak najbardziej warto, choćby po to by sprawdzić jak działa w praktyce najpopularniejsza karcianka na świecie (pokerów i innych skatów czy piotrusiów nie liczę ;)