basbot11 177 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Psyko w tym terminie pojawi sie jeszcze prawdopodobnie Tony Hawk's Pro Skater HD, Jet Set Radio HD, Mark of the Ninja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Aktualizacja dla Minecrafta w drodze - czego możemy się spodziewać? Myślę, że usta wszystkich malkontentów będą powoli zamykane :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Jest dobrze, ale nadal brakuje jednej rzeczy - generującego się w nieskończoność świata. 1024x1024 to lekki żarcik w tej grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Twierdzą, że będą pracowali nad powiększeniem świata, tylko pytanie, czy to jest technicznie możliwe skoro do tej pory nie zrobili większego. W Pocket Edition świat jest wielkości 255x255 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szalona Małpka 5 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Myślałem ,że w MC istnieje auto-save ,ale jednak okazało się inaczej. Dzisiaj wy(pipi)iło mnie z mojego serwera gdy grałem offline oczywiście nic się nie zapisało i 4 godziny gry poszły w cholore... Nosz by to (pipi) mać strzeliła ,ale najlepsza była wiadomość lost connection to server. Odkładam grę na wirtualną półkę do końca swoich dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 a mi sie znudzilo, fajne przez pare godzin. potem tak naprawde nie ma co tam robic. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Save'uje zmiany w świecie gry, nie save'uje ekwipunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Pytanie mam : ostatnio przeglądałem XBLA i zauważyłem że JUŻ nie można kupić za MSP np. takich tytułów jak : 1. Resident Evil: Code Veronica 2. Crysis (1) Pamiętam że wcześniej można było kupić Crysis za MSP (bodaj za 1600 MSP) ; któś wie co się stało że nie można tych gier (i zapewne jakiś innych tytułów) już kupić za MSP ? , a można kupić tylko za pomocą karty płatniczej . To są gry z Games on Demand, nie Xbox Live Arcade. W ich przypadku można przeskakiwać pomiędzy płatnością gotówką a MSP (sprawdziłem przed chwilą na swoim amerykańskim koncie i mogłem wybrać zarówno płatność MSP, jak i kasą). W polsce płatność (wciąż) tylko gotówką ; dziwne że w USA są obie płatności , a w PL tylko kasa . Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 No jak? Można punktami płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 odpaliłem demo minecrafra i to nie dla mnie, mimo że lubię gry w których można coś samemu tworzyć to te klocki mnie odrzuciły na kilometr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Tak się powinno grać w Minecrafta Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) No jak? Można punktami płacić. w polsce ? ja nie znalazłem jak ; RÓŻNYMI DROGAMI WCHODZIŁEM na te gry i zawsze było je można kupić tylko za pomocą płatności kartą - jak wiesz to podaj krok po kroku jak kupić te gry za MSP w PL . edit : faktycznie można kupić , np. CRYSIS 1 za 1360msp , ale nie jest to (taka możliwość i koszt) podane "na pierwszej lini" . Edytowane 22 Maja 2012 przez Paweł Dziuba Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Niemniej jednak moja informacja była prawdziwa - można kupować za pomocą MSP :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Na angielskim Crysis 1 kosztuje 1840 Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 DonSterydo napisał recenzję Minecrafta :potter: Recenzja: Minecraft: Xbox 360 Edition Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Premiera Crimson Dragon już wkrótce! Jest tylko jedno „ale”… Smuteczek taki trochę Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 4J Studios mówi o najważniejszej aktualizacji dla Minecrafta Niedawno informowaliśmy Was o zawartości najbliższej aktualizacji, która podbije wersję gry do numerka 1.7.3. Dzisiaj mamy dla was potwierdzone nowinki, które trafią do konsolowego Minecrafta przy okazji kolejnej poprawki o nazwie „Adventure Update”, która bardziej będzie przypominać bezpłatne DLC. <bumcfksz> :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 pojawil sie nowy trailer Deadlight. mam nadzieje ze bedzie godnym nastepcom shadow complex, bo po tych wszystkich zapowiedziach napalilem sie na ta gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Dobra, teraz to Hype jest już konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Avatar Motocross Madness – nowe szaty starej serii Nie wiem, jak Wy, ale ja bardzo dobrze wspominam Motocross Madness i chętnie zobaczę coś, co będzie adaptacją tamtej serii do naszych czasów :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) Cieszyłbym się, gdyby to miało mieć poważne podejście, jak w oryginale(ach te połacie terenu w Motocross Madness 2!), ale skoro ma być faktycznie przystosowane do naszych czasów, to odpadam. Tzn. pewnie sprawdzę, ale hype'u nie ma. EDIT: Cofam moje słowa, z sentymentu odpaliłem sobie filmiki na YT i cóż... jak miałem kilkanaście lat, to to się wydawało bardziej realistyczne Edytowane 29 Maja 2012 przez Linek Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 nowe gry na XBLA z konfy MS: coś jak marble blast + portal ? może być ciekawie http://www.youtube.com/watch?v=3uJROBJ3yEo&feature=related pewnie futurystyczny racer, x360 w tym segmencie ma lukę, nintendo ma f-zero, sony wipeouta więc coś by się przydało, może coś podobnego do xtreme-g z n64 http://www.youtube.com/watch?v=BgBr6iYgWTw gra F2P, mi się nie podba Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Wiadomo kiedy będzie Tony i ile M$ ma kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Tony HD ma wyjsc 11-go lipca, ceny jeszcze nigdzie nie widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 nowa gra twórców Shank, premier latem na xbla Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi