Opublikowano 6 czerwca 201311 l gameplay z Duck Tales, miazga, stara szkoła http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JjWYsWEi9-w#! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_pkk7JXS24w
Opublikowano 25 czerwca 201311 l Call of Juarez® Gunslinger - w tak mocna giere Arcade dawno nie gralem !
Opublikowano 25 czerwca 201311 l Jak dla mnie to w tym roku XL wygra State of Decay genialna produkcja która mogła by być sprzedawana jako pełnoprawna pudełkowa gra. Ale gunslingera obadam na 100% czekam na jakąś promocję
Opublikowano 25 czerwca 201311 l Ja 'gram' teraz w TWD. Genialne przezycie, z kazda kolejna scena jest co raz lepiej, a jestem dopiero w drugim epizodzie. Chociaz pierwszy epizod raczej mnie nie zachwycil. Edytowane 25 czerwca 201311 l przez Qvstra
Opublikowano 25 czerwca 201311 l State of DecayCoJ GunslingerFar Cry BDRetro City RampageWRC PowerslideBodajże najfajniesze Arcady w tym roku:) Edytowane 26 czerwca 201311 l przez Zdunek
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Będzie kolejny bundle pack na XBLA z Ilomilo, Splatters, ITSP oraz Lazy Raiders (wkleiłbym okładkę ale forum się buntuje). + Bundle pack z grami na Kinecta: - Dragon's Lair- Diabolical Pitch- Wreckateer- Haunt- Home Run Stars Z innych nowin: - Minecraft: Xbox 360 Edition nabyło już 7 mln osób, - State of Decay nabyło do dnia dzisiejszego 700 tys. osób. Edytowane 29 czerwca 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 9 lipca 201311 l Nadrabiam zaległości z XBL: Aktualnie: FEZ - ryje beret na maksa, kapitalna giera - tylko niektóre zagadki to istny hardkor - teleskop i serce, czy z zegarem to już nie mam pytań nawet... 10-/10 Ukończone: Deadlight - 7+/10 fajne połącznie Flashbacka z zombiakami - tylko za krótkie i koniec hmm taki sobie Insanely Twisted Shadow Planet - kapitalna pozycja - latanie stateczkiem po jaskiniach planety z rozgrywką ala Metroid - zdobywamy nowe umiejętności itp itd. Fajne zagadki i świetni zróżnicowani bossowie i minibossowie - POLECAM - 8+/10 RocketKnight Adventures - bardzo miła i dobra platformówka tylko, że bardzo krótka i na normalu łatwa - niecałe 3h na liczniku i po sprawie więc ocena niższa - 6+/10 The Dishwasher - Dead Samurai - chodzona naparzanka 2d z dobrym systemem walki niczym w porządnych slasherach ze zmienianiem broni w locie, upgradami - grafika taka se - ale jak na 1 chłopa to i tak gostek zarządził - 7-/10 (są tryby na 2 graczy i po znalezieniu Amuletu Cienia można grać w story nawet na 2 playerów)
Opublikowano 10 lipca 201311 l krótka piłka chłopaki. Odkryłem że od dawna na xbla jest dostępna gra Vandal Hearts a mam ochotę na taktyczny RPG. Czy warto brać ? Ostatnio skończyłem tactical ogre a w kolejce mam na psvita final fantasy tactics, więc nie jestem noobem w tym temacie.
Opublikowano 14 lipca 201311 l Ciekawe co z tym dodatkiem do Mark of the Ninja, jakoś słuch po nim zaginął, a miał wyjść chyba jakoś latem. Edytowane 14 lipca 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 14 lipca 201311 l Informacja o DLC do Mark of the Ninja cały czas jest na stronie gry więc pewnie niedługo dowiemy się czegoś więcej. http://www.markoftheninja.com/mark-of-the-ninja-special-edition-dlc-coming-this-summer/
Opublikowano 9 sierpnia 201311 l http://www.youtube.com/watch?v=JttwiR5ETuQ wczoraj właśnie wylądowało na XBLA, dawno w tak dobrą grę nie grałem, klimat dawnej Skandynawii + Fable, świetna oprawa AV, sterowanie na początku wydaje się dziwne bo kierujemy 2 postaciami jednocześnie ale idzie się przyzwyczaić.
Opublikowano 9 sierpnia 201311 l Tak, lewa gałka jedna postać, prawa gałka druga. Wszystko jest ok. jak postacie są po swoich stronach - jak się zamieniają to mi się wszystko chrzani xD Pewnie kwestia przyzwyczajenia. Na bank kupie fulla
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Ktoś już sprawdzał Charlie Murder? a niby jak? Brothers: a Tale of two Sons launches August 7th for 1,200 Points Charlie Murder launches August 14th for 800 Points Flashback launches August 21st for 800 Points Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows launches August 28th for 1,200 Points
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Ktoś już sprawdzał Charlie Murder? a niby jak? Brothers: a Tale of two Sons launches August 7th for 1,200 Points Charlie Murder launches August 14th for 800 Points Flashback launches August 21st for 800 Points Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows launches August 28th for 1,200 Points Myślałem, że już wyszło
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Ktoś już sprawdzał Charlie Murder? a niby jak? Brothers: a Tale of two Sons launches August 7th for 1,200 Points Charlie Murder launches August 14th for 800 Points Flashback launches August 21st for 800 Points Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows launches August 28th for 1,200 Points Myślałem, że już wyszło swoją drogą myślę że to będzie najsłabszy tytuł w tym roku,klimat jest za bardzo ...dziwny. Edytowane 10 sierpnia 201311 l przez czesio83
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Właśnie dlatego będzie najlepszy Gdzieś pełny Soundtrack widziałem, chyba ze 30 pozycji miał.