Opublikowano 19 lutego 201213 l Oczywiscie ze to podrobka sony z dealextreme czy innych stron tego typu. Ryzyko nalezy do kupujacego, nie ma co spodziewac sie super predkosci (powyzej najtanszych kart) ani tego ze w ogole te karty bede dluzej dzialac.
Opublikowano 19 lutego 201213 l A jak jest z adapterami? Kupno oryginalnej karty microSD nie jest problemem i jest też opcją dużo tańszą.
Opublikowano 19 lutego 201213 l z adapterami nie jest źle. tylko tez trzeba uwazać na podróbki ja mam oryginalny photofast cr-5400 i daje rade
Opublikowano 20 lutego 201213 l Pytanie z grubej rury. Jak się kupuje gry na PS Store ? I jak je wrzucić na PSP Street ? Da się ? Pomożecie ?
Opublikowano 20 lutego 201213 l W przypadku PSP Street musisz to zrobić jakoś przez peceta, a następnie przesłać po kabelku na konsolę. Pewności nie mam więc trzeba poczekać na znawców.
Opublikowano 21 lutego 201213 l Przez PC na pewno, jest od tego aplikacja o nazwie Sony Media GO. Logujesz się na swoje konto SEN (czyli dawniej PSN), kupujesz (zdrapki albo karta kredytowa), ściągasz na PC pliki instalacyjne i kopiujesz na PSP po kabelku USB (tak to działało we wszystkich modelach PSP więc zakładam że przy PSP Street też będzie ok).
Opublikowano 1 marca 201213 l Jak to jest z grami z PSX i sterowaniem? PSP ma tylko pojedyńcze L i R, więc jak to jest rozwiązane?
Opublikowano 1 marca 201213 l L2 i R4 są na analogu (poruszają w lewo analoga masz L2 a w prawo masz R2 - w górę albo w dół to tak jak byś naciskał oba). W menu możesz zamienić też R1 i L1 na R2 i L2 i tym samym mieć "dwójki" na przyciskach - pomaga np. w MGS.
Opublikowano 1 marca 201213 l Da się poruszać na analogu. Gdy uruchomisz grę wciśnij przycisk Home/PS i wybierz Controller Settings. Tutaj Assign Buttons - do wyboru masz cztery z góry ustalone typy sterowania oraz piąty do customizacji, gdzie pod analogiem możesz przypisać knefle kierunkowe.
Opublikowano 1 marca 201213 l Spoko spoko, jeszcze nie mam PSP, dopiero się przymierzam i stąd moje wątpliwości i pytania
Opublikowano 11 marca 201213 l PSP 3004 soft 6.10 Jak odpalę z RM plik EBOOT to wyskakuje mi "The game could not be started. (800201A8)". Jakieś porady co z tym poradzić?
Opublikowano 15 marca 201213 l 1. Czy każda gra w wersji językowej angielskiej będzie miała do wyboru język francuski ? 2. Czy każda gra wydana w polskiej wersji językowej ma do wyboru angielski i francuski ?
Opublikowano 18 marca 201213 l Baterie najlepiej rozładowywać do zera czy też ładować jak tylko zacznie migać dioda? Mam nowe PSP i czas działania na baterii jest dość niesatysfakcjonujący, ładowałem póki co dwa razy ale nigdy nie rozładowywałem do zera. To jak to jest?
Opublikowano 18 marca 201213 l przy nowej baterii warto rozladowac do zera i potem naladowac do pelna, ponoc to zwieksza zywotnosc a jakie psp, jaki model?
Opublikowano 18 marca 201213 l rozladuj do zera, potem naladuj na maxa, wtedy powiedz jak dlugo chodzi, wydaje mi sie ze w streecie chodzi najdluzej ze wszystkich baterii w psp...
Opublikowano 18 marca 201213 l Wie ktos moze czy PSP E1000 i 3000 maja taki sam ekran, czy moze w E1000 jest slabszy (taki jak w 1000 i 2000)? A jesli chodzi o ten dzwiek, to tylko glosniki sa mono, ta? Po podlaczeniu sluchawek normalnie bedzie stereo?
Opublikowano 19 marca 201213 l Po podłączeniu słuchawek jest normalne, dobrze brzmiące stereo. Głośnik mono też nie jest jakieś zły, ale wiadomo, że dwa głośniki brzmiałyby lepiej. Nie mam porównania ekranu ale ten w Street jest bardzo dobry, ponoć lepszy niż w Slimach 3000,
Opublikowano 19 marca 201213 l Moze ktos polecic najlepsze emulatory na PSP? [im wiecej konsol tym lepiej] W tym momencie jednak najbardziej mi zalezy na SNESie, bo zagralbym sobie w Donkey Konga (albo Star Warsy ze SNESa). Edytowane 19 marca 201213 l przez Yabollek007
Opublikowano 20 marca 201213 l *luka w swoje psp* - NesterJ Emulator 2 - gry na pegaza - CPS2PSP 2.3.1 for PSP slim - shootery z automatów i bijatyki 2d - SNES 9x TYL ME - super NES - CPS1PSP 2.2.3 for PSP slim - chodzone bijatyki z automatów - UO gpSP kai 3,4 test 3 build 92 - emu GBA i chyba innych gej bojów nie sprawdzałem wszystkie działają lux i moge polecic dla psp slim 2004.
Opublikowano 20 marca 201213 l przy nowej baterii warto rozladowac do zera i potem naladowac do pelna, ponoc to zwieksza zywotnosc a jakie psp, jaki model? To są brednie... tak się nie robi od dobrych 7-8 lat. efekt pamięci miały akumulatorki Ni-Cd oraz w mniejszym stopniu Ni-MH. Każdy inny akumulatorek -w przypadku PSP to chyba był Li-ion - nie wymaga formowania, a co gorsze... formowanie może taki akumulatorek uszkodzić no ale producenci - na szczęście - myślą i kazde takie ogniwo posiada system odłączający zasilanie przy 4-5% naładowania. ogolnie zasada jest taka - ladować kiedy sie chce i niezaleznie od tego ile % pozostało. Jesli chcecie przechowywać takie ogniwa przez dłuzszy czas to zaleca się rozładować je do 30-60% pojemności.
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l Hej, poleci mi ktoś przeróbkę do 3004 która ma najmniej problemów z emulacją PSXa? Aktualnie siedzę na 6.39/LME i prawie nic mi na tym nie działa (nawet po włączeniu odpowiedniego popsa). Edytowane 3 kwietnia 201213 l przez garam