Opublikowano 8 marca 200817 l Wydaje mi się że mam jakieś drobinki kurzu pod ekranem. Da się go jakoś pozbyć? Nigdy nie bawiłem się w rozkręcanie PSP. 5 srubek, sprezone powietrze i chwilka czasu... tyle ci trzeba Ja mam w triggerach, pewnie rozkręcić trza. jakim cudem masz cos w triggerach? one sa plastikowe... chyba, ze kurz jest na nich. powinien wystarczyc wilgotny "patyczek kosmetyczny".
Opublikowano 9 marca 200817 l Ja mam w triggerach, pewnie rozkręcić trza. jakim cudem masz cos w triggerach? one sa plastikowe... chyba, ze kurz jest na nich. powinien wystarczyc wilgotny "patyczek kosmetyczny". Rzeczywiście, dało radę usunąć patyczkiem, ale palcami nie, dlatego myślałem, że ten syf w środku siedzi ;].
Opublikowano 9 marca 200817 l Hm, zainstalowałem sobie demko Echodrome z japońskiego konta na PSP Store. Teraz nie mogę grać w inne dema z pozostałych PSP Store. Pisze, że: You can't play this content on this account", albo cuś. Czy jak ściągnę znów coś z np. europejskiego PSP Store, to odblokuje się możliwość gry w europejskie dema? Czy trzeba będzie je od nowa instalować? Chyba, że jest gorzej...
Opublikowano 9 marca 200817 l nie koniec, zaloguj sie na eu konto wbij w account men. i dajesz activate psp system i wtedy wszystko europejskie bedzie smigac
Opublikowano 10 marca 200817 l Jak używa emulatora n64? Daedalusa. Wrzucam foldery tam gdzie każą ale pojawia się napis game could not be started.
Opublikowano 11 marca 200817 l Jeżeli do laptopa podłączę blue connecta i wifimax będę mógł zagrać na psp w killzone w multi ?
Opublikowano 12 marca 200817 l Z moim PSP Lite dzieje się ostatnio coś niedobrego. Otóż przy odpalaniu płytki, słychać takie "stukanie/cykanie" jakby głowica chciała dalej jechać, ale nie może. Mam wrażenie, że niektóre płytki przez to dłużej startują. Przeważnie tylko na samym początku się tak dzieje, czasami w dwóch seriach po trzy-cztery stuknięcia. W przypadku zaś Smash Court Tennis 3 nawet kilkakrotnie. Raz mi nie chciała płytka wystartować. Czasami pomaga trzymanie konsoli w pozycji skośnej lub pionowej. Czy ktoś ma pojęcie co to może być i czy w serwisie wezmą to za poważną wadę, by to naprawić?
Opublikowano 12 marca 200817 l Wydaje mi się że mam jakieś drobinki kurzu pod ekranem. Da się go jakoś pozbyć? Nigdy nie bawiłem się w rozkręcanie PSP. 5 srubek, sprezone powietrze i chwilka czasu... tyle ci trzeba 7 śrubek (Fat) nie, nie trzeba odkrecac wszystkich, ktore sa pod bateria - wystarcza 2 zewnetrzne - Coati Edytowane 12 marca 200817 l przez Coati
Opublikowano 12 marca 200817 l Z moim PSP Lite dzieje się ostatnio coś niedobrego. Otóż przy odpalaniu płytki, słychać takie "stukanie/cykanie" jakby głowica chciała dalej jechać, ale nie może. Mam wrażenie, że niektóre płytki przez to dłużej startują. Przeważnie tylko na samym początku się tak dzieje, czasami w dwóch seriach po trzy-cztery stuknięcia. W przypadku zaś Smash Court Tennis 3 nawet kilkakrotnie. Raz mi nie chciała płytka wystartować. Czasami pomaga trzymanie konsoli w pozycji skośnej lub pionowej. Czy ktoś ma pojęcie co to może być i czy w serwisie wezmą to za poważną wadę, by to naprawić? ja tu widze dobry powod zamienic starego slima na nowego, ale jak znam zycie to w serwisie jedynie naped poddali by regeneracji lub wymienili na nowy. dopóki czyta plytki pewnie nic nie zdzialasz. ------------- u siebie wlasnie sprawdzilem jak dziala naped, wrzucilem terminatora 2 i bez zadnego stukania / cykania odpalil niemal natychmiast. naped dziala cicho ze nic nie slychac, glosniczki skutecznie zagluszaja jego prace.
Opublikowano 12 marca 200817 l to stukanie/tykanie jest pewnie spowodowane zabrudzona soczewka lasera lub co mniej prawdopodobne - rozstrojeniem czujnika odpowiedzialnego za wykrywanie umd w napedzie. ja tak mam w obu przypadkach xD i jak narazie oba wyeliminowane
Opublikowano 12 marca 200817 l wyszla na psp jakas gra w stylu "lecisz stateczkiem w prawo i strzelasz"?
Opublikowano 13 marca 200817 l gradius, raiden... cos tam jeszcze jest. no i na emu psx'a tez jest kilka gier tego typu, wartych uwagi.
Opublikowano 13 marca 200817 l jest tez gra o dwoch takich co napieraja tylko w prawo, taka kolorowa strzelanina, tytulu nie pamietam. nie chodzi o contra, tylko o cos podobnego ale bardziej miodnego, jest bardzo duzo edycji tej gry.
Opublikowano 15 marca 200817 l Jeszcze raz ponawiam, bo bardzo zależy mi na odpowiedzi. Czy jeśli podłączę wifi max do laptopa z blue connectem/ iplusem będę w stanie z kimś zagrać w multi przez psp ? Załóżmy że pakiet wynosi 1 gb... Dzięx wszystkim za odpowiedzi w tym temacie.
Opublikowano 15 marca 200817 l Tyle że prędkość możę być czasami hmm.... niezadowalająca (testowane na BlueConnect 7mb - teoretycznie )
Opublikowano 15 marca 200817 l Qjon, (bo widzę że siedzisz w temacie) a nie wiesz czy na długo wystarczy mi pakiet 1 gb (do samego grania na psp )? Edytowane 15 marca 200817 l przez ChOomik
Opublikowano 15 marca 200817 l gry sieciowe malo ciagna.. wiecej wysylaja. kiedys bawilem sie w takie obliczenia kiedy na neostradzie jeszcze byly limity, a ja sporo gralem w F.E.A.R. online
Opublikowano 15 marca 200817 l Dziękuję Panowie :* a i jeszcze jedno. Wifi max dobrze chodzi pod Vistą? Tzn. stabilnie ...
Opublikowano 15 marca 200817 l Tzn nie wiem na XP śmiga aż miło (bo mam), stery dla Visty są - nie powinno być kłopotów...