Opublikowano 17 stycznia 201213 l Świetna giera. Najlepsze mordobicue na obecne konsole - jak dla mnie - hardkorowym graczem w bijatyki to byłem za czasów Tekkena 3. Mortal jest piękny, krwisty, świetne postacie, dodatkowo Kratos (dlatego wybrałem wersje na ps3 a nie na 360). Opcja grania na 4 graczy, długi singiel jak na bijatykę. Bdb zakup jak dla mnie - 9+/10. Powiedzcie tylko co daje nowa aktualizacja 120 mb? Pozdrawiam
Opublikowano 17 stycznia 201213 l Świetna giera. Najlepsze mordobicue na obecne konsole - jak dla mnie - hardkorowym graczem w bijatyki to byłem za czasów Tekkena 3. Mortal jest piękny, krwisty, świetne postacie, dodatkowo Kratos (dlatego wybrałem wersje na ps3 a nie na 360). Opcja grania na 4 graczy, długi singiel jak na bijatykę. Bdb zakup jak dla mnie - 9+/10. Świetna to mało powiedziane Ja się po prostu nie mogę oderwać od konsoli.Dawno nie przyciągnęła mnie na tak długo żadna inna gra:D
Opublikowano 18 stycznia 201213 l A u mnie lezy ale jakos tak... gram w Kollection, po patchu nawet sie da po sieci.
Opublikowano 27 grudnia 201212 l Autor Gra jest genialna. Chyba najlepsza bijatyka na tej generacji. a własnie, że nie
Opublikowano 8 stycznia 201312 l Pograłem sobie dzisiaj kilka walk z bratem i zauważyłem, że pod paskiem ładowania są jakieś 3 kwadraty dla każdego w których można coś zmieniać o co tam chodzi? Każdy koleś ma takie same przyciski na fatality / babality czy jak to jest ? A i czy można jakoś podbiec do przeciwnika czy tylko tym klasycznym ruchem?
Opublikowano 9 stycznia 201312 l Autor Te "kwadraty" to tzw Kombat Kodes. Jak obaj wklepiecie te same kombinacje (poszukaj ich w sieci) to podczas walki będą się rozgrywały różne fikusne cudeńka. Fatality/Babality każdej z postaci wykonuje się w inny sposób. W tym MK już się nie biega, tylko dashuje.
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Można grać w multi tak, że : ja z bratem na jednej konsoli na dwóch kolegów na dwóch konsolach ? Chodzi mi żeby walczyć 2v2 oczywiście Edytowane 10 stycznia 201312 l przez Xenus
Opublikowano 15 stycznia 201312 l Hmmm, nie wiem jak w tej grze ale na PS3 w SFxT takie granie było możliwe (na xboxie nie było ze względu na organiczenia XBL - jedno opłacone konto = jedna osoba na raz). Poczytaj to MOŻE się okaże że się da. Ja tą grę odpaliłem 2 razy - pierwszy i ostatni więc nie wiem niestety :_)
Opublikowano 30 stycznia 201312 l Czy ten najnowszy Mortal na PS3 ma online Pass czy nie bo jak pytalem na shoucie to jeden mi pisze, ze tak, a inny, ze nie, wiec juz nie wiem.
Opublikowano 30 stycznia 201312 l Tak ma online pass. Chyba że kupujesz digital to pass jest Ci nie potrzebny.
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Poradzi ktoś jaką postać wybrać aby mieć jakieś szanse z Sonyą blade i Noobem? Gram z goscmi co ciągle tymi postaciami grają a ja się miotam ponieważ nie znam tej gry i nie wiem jak postacie wybrać
Opublikowano 5 grudnia 201311 l @up :| jaja sobie robisz? czy tak serio? no serio :> Nie ważne kogo biorę to zawsze z znajomymi grającymi noobem przegrywam. Ciągle spamują portalami i kopiami i jest lipa
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Weź se Smoke'a i za każdym razem jak Noobek puszcza cień to rób teleport
Opublikowano 5 grudnia 201311 l e: a chu.j, niegrzecznie napisałem Edytowane 5 grudnia 201311 l przez mate5
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Slyszalem, ze Tutorial i Practice to dosyc dobre i mocne postacie. wiesz to a to co oni robią to co innego. W practice przeciwnik stoi jak kołek i nie oddaje :>