Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Polecam nowe Laysy (te pieczone czy jakos tak, grubo krojone) drogie są, ale smaczne. Smaki są dwa przynajmiej takie widziałem Solone i Paprykowe, Solone imo lepsze:)

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 398,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

No właśnie je dostałam i muszę powiedzieć, że jedne z lepszych chipsów na rynku. Trochę twarde ale bardzo kremowe. Pycha ^_^

Opublikowano

Te naturlane z pieca to smakuja jakby z batatow byly zrobione. No ale niezle sa

Opublikowano

Naturalne z pieca są u mnie cholernie drogie. Może się na nie skusze. Polecam Lay's o smaku ogórków w śmietanie z koprem (coś takiego). Zayebiste są Wiejskie Ziemniaczki o smaku Masła z solą :woot:

Edytowane przez Spyker

Opublikowano

ogórki ze śmietanką w ziołach są chyba najgorszymi laysami ;/ fuj fuj

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe chipsy z Bezdomki o smaku kiełbasy z grilla są. Dobre nawet, ale bez fajerwerków. Chyba chcieli skorzystać z popularności (?) Wiejskich Ziemniaczkow i zrobili taki smak niby na lato. Lepiej im wyszedł smak orientalny na karnawał. Co by nie gadać - polecam, bo spoko są :)

Opublikowano

A to Top Chipsy? Bo tych nie widziałam. U mnie tylko jakieś żeberkowe (bardzo dobre - najlepsze Top Chipsy!!) no i te cale nachosy Pancho. 3 zł i takie same jak w multikinie. Sęk w tym, że paprykowe bardzo ostre (ale z dipem serowym i spritem ok), a serowych nie da się zjeść całej paczki na raz : d

Edytowane przez Reiko

Opublikowano

dzis jadlem lejsy golonka z chrzanem i sa calkiem niezle,czuc ten chrzan.

Opublikowano

A to Top Chipsy? Bo tych nie widziałam. U mnie tylko jakieś żeberkowe (bardzo dobre - najlepsze Top Chipsy!!) no i te cale nachosy Pancho. 3 zł i takie same jak w multikinie. Sęk w tym, że paprykowe bardzo ostre (ale z dipem serowym i spritem ok), a serowych nie da się zjeść całej paczki na raz : d

Duża ta paczka? Bo w netto jest kure/wsko spora paczuszka tych ala naczos za 4pln (solone) i 5pln (pikantne). Niedowyje.bania opcja z dipem <ok>.

Edytowane przez alienator

Opublikowano

200g i kosztują 3 zika!

Opublikowano

O! Też ostatnio jadłem. Nawet dobre, takie inne niż wszystkie. Dosyć ostre <ok> Do piwa będą idealne!

Opublikowano

200g i kosztują 3 zika!

Muszę obczaić ile mają te z netto, bo beskitu kozakami są.

Opublikowano

O! Też ostatnio jadłem. Nawet dobre, takie inne niż wszystkie. Dosyć ostre <ok> Do piwa będą idealne!

fuj fuj. Nawet nie znalazłam jelenia który chciałby je zjeść ;/

Opublikowano

nowe laysy z pieca: solone i paprykowe, te drugie lepsze.

Opublikowano

Te paprykowe są genialne, zdecydowanie jedne z lepszych, jakie jadłem kiedykolwiek.

Z kolei wkurza mnie, że po raz n-ty naciąłem się na chipsach Chio, tych w czarnym opakowaniu, o 'egzotycznych' smakach. Opakowanie kusi czymś za(pipi)istym, ale sam smak jakiś mało intensywny i zdecydowanie niewart tych kilku złotych :confused:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nowe laysy z pieca: solone i paprykowe, te drugie lepsze.

+1

sa zaje,biste. zwlaszcza paprykowe.

no i paluchy nie sa po nich takie tluste

Opublikowano

Wiejskie Ziemniaczki o smaku masła z solą - bezpłciowe jakieś takie. Bardziej smakują jak śmietankowe, bliżej im do Fromage, ale o wiele gorzej smakują. Niby da się zjeść, lecz trudno. Dawno nie miałem takiej sytuacji, żeby nie zjeść całej paki na exa. A przy tych odechciało mi się mniej więcej w połowie :( Nie polecam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Combo Lays Strong Golonka z Chrzanem + Duży Żuberek daje bardzo dobre doznania smakowe :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Laysy prostov z pieca paprykowe są kapitalne - polecam każdemu.

Ostatnio mi smakują Chio chips - papryka jalapeno

Opublikowano

Popieram wszelkie pozytywne opinie o paprykowych Laysach z pieca. Za(pipi)iste są.

Opublikowano

Dla mnie to Crunchipsy o smaku pieczonych żeberek z grilla > all. 'Chakalaka' też jest całkiem niezła.

Opublikowano

Dla mnie to Crunchipsy o smaku pieczonych żeberek z grilla > all. 'Chakalaka' też jest całkiem niezła.

Czakalaka są git do piwa, ogólnie nie lubię zakąszać do bro ale te są naprawdę fpytę

Opublikowano

W Biedronie czipsy o smaku ostrej praktyki. Smakuja identycznie jak chio chipsy, wiec polecam.

Opublikowano

Dla mnie to Crunchipsy o smaku pieczonych żeberek z grilla > all.

Zamykam