Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

ostry cheddar lays z lidla jest nawet ok, ostre mocno z małym smakiem sera, troche zbyt małym, ale cena to rekompensuje, 2.69 za średnią pakę nie pamietam gramatury

edit. to strongi diabelski cheddar 150g :P

Edytowane przez Plugawy

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 401 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

wiejskie ziemniaczki o smaku wędzonej staropolskiej <ok>

Opublikowano

Jadłem dzisiaj Diabelski cheddar. Chociaż jadłem to za duże słowo. Pierwszy raz, po dosłownie 6 chipsach paczka wylądowała w śmietniku. Niejadalne :/

Opublikowano

Schab blefuje, a Dusia nie żyje

Opublikowano

Tu chrupki też się liczą? Jak tak to wziąłem ostatnio te takie czerwone odblaskowe z Biedronki za 1,xx zł bekonowe, bo nie było orzechowych i uważam, że są lepsze od peppisów.

Opublikowano

Dobre są i cena chyba 1,19 czyli akurat na moją kieszeń :). Może nie są lepsze niż Peppiesow ale smak podobny.

Opublikowano

Jadłeś ostatnio Peppisy? Strasznie się skur.wiły. Są takie trochę nijakie, cienkie i w ogóle jakby oszczędzali na przyprawie i kukurydzy. Te są konkretne. Lajkuję.

Opublikowano

No te orzechowe nie mają sobie równych. Snaki, czy te Hyper w tesco się zupełnie nie umywają. Są za miękkie. Te biedronkowe są idealnie twarde i w ogóle najs. Nawet nie patrząc na cenę, która jest mega niska, są to najlepsze chrupki orzechowe na rynku.

Opublikowano

jem wlasnie zeberka w miodzie lejsy. delikatne, slodkawe. ogolnie niczego sobie, warto sprobowac.

Opublikowano

crunchips ser&czosnek - mistrzostwo!!!

Opublikowano

widzialem w lidlu chipsy musztardowe, ciekawe czy dobre

Właśnie o to samo miałem zapytać. Jadł juz ktoś ? Może lekki offtop ale w biedronie znowu są orzeszki o smaku wasabi ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sa w sklepach jakies dobre chipsy bekonowe? Nawpierdalalem sie dzis chrupiacego smazonego boczku i smaka zlapałem.

Opublikowano

Top Czipsy.

Opublikowano

Crunchips ser z chili czy ser z czosnkiem? Mam dylemat, ktore zjesc pierwsze

Opublikowano

podobno te drugie sa za(pipi)iste. ser z chilli slaby imo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a pamiętacie chipsy firmy flips? ja chyba nigdy nie zapomnę tego wyszukanego smaku zmutowanego chemicznie pomidora. no i z klasyki to przecież jeszcze są maczugi o smaku keczupu - creme de la creme polskiego środowiska słonych przekąsek :D

Opublikowano

Jak dla mnie wszystkie czipsy albo się skaszaniły, albo odzwyczaiłem się. Ostatnio próbowałem ziemniaczków z masełkiem (nie pamiętam co to było dokładnie) i były cholernie słone i tłuste, to samo produkty innych firm.

Jedyne jakie mi teraz naprawdę smakują to solone prosto z pieca (brak tłuszczu i lekkie osolenie na plus), inne smaki jeszcze do wypróbowania.

Opublikowano

Mega propsy dla biedry za ich Nachosy Chilli.

3 zikosy za pake tych znakomitości.

omnomnomnom

Opublikowano

Dobre te naczosy(nie jadłem jeszcze zadnego smaku) ale takie same bez zadnego dipu?

Opublikowano

a nawet lepsze bez dipu, te sklepowe dipy nie sa najlepsze