Opublikowano 1 lutego 20178 l ja bym sobie jakieś mocno ostre chipsy zjadł :/ A słabo w tej kwestii w ostatnim czasie.
Opublikowano 16 lutego 20178 l bardziej orzechowe/mniej słone od konkurencyjnych, przypomniały mi się smakowo "maczugi" chrupek większy od cheetosa co mnie zaskoczyło. W kategorii Orzechowych curly nadal niedoscignięte.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Kupiłem sobie w biedrze top czipsy karbowane chilli z ciekawości i powiem tak - są w miarę ostre, ale jeśli chodzi o smak to są obrzydliwe, pierwszy i ostatni raz kupiłem. To już zwykłe laysy strong mimo dużo mniejszej ostrości są o wiele smaczniejsze.
Opublikowano 17 lutego 20178 l lays max skrzydełka barbecue - nie polecam, najgorsze barbecue jak jadłem, kompletnie nie czuć smaku.
Opublikowano 17 lutego 20178 l ogólnie nie przepadam za takimi smakami, raczej wole klasyczne/pikantne. Chyba bbq dobre były w lidlu na amerykańskim tygodniu. ciekawe jak pringlesy bbq, widziałem parę razy, ale za dużo pieniążków i szedłem w klasyczną paprykę Edytowane 17 lutego 20178 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 18 lutego 20178 l Pringlesy BBQ są świetne. O ile w Polsce są te same, które jadłem na Korsyce. Porządnie odymione.
Opublikowano 21 lutego 20178 l w tygodniu nie jem chipsów, ale skusiły mnie chio chips w żabce. Wziąłem paprykowe no i nie wiem czy takie jak kiedyś, długo ich nie było. W sumie nie są złe.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Jak orzechowe to tylko Orzechowe najlepsze z Tesco. Potwornie smaczne.
Opublikowano 22 lutego 20178 l bardziej orzechowe/mniej słone od konkurencyjnych, przypomniały mi się smakowo "maczugi" chrupek większy od cheetosa co mnie zaskoczyło. W kategorii Orzechowych curly nadal niedoscignięte. ja też ostatnio je odkryłem, zjadłem cała paczke potem aż kupiłem orzechowe kilku innych firm i okazuje sie że są gorsze jedynie te klasyczne ( i drogie) lorenza mogą konkurować z przysnackami
Opublikowano 22 lutego 20178 l Zjadłbym jakieś nowe, dobre laysy, jednakże ciężko z tym. Ostatnie co im wyszło, to karbowane zielona cebulka, ale to taki bardziej remaster co nie.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Te karbowane mają zbyt intensywny smak dla mnie, wolę klasyczną zieloną cebulkę. Ostatnio jak już biorę to zwykłe paprykowe, ten smak jest ponadczasowy.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Zjadłbym jakieś nowe, dobre laysy, jednakże ciężko z tym. Ostatnie co im wyszło, to karbowane zielona cebulka, ale to taki bardziej remaster co nie. Jadłem w UK krewetkowe, smakowały jak jakieś sweet chilli.
Opublikowano 23 lutego 20178 l W lidlu promocja na ich czipsy "druga paczka za 50%". Dzis dorwe sobie dwie solonych za 3zl. Ale wczesniej upewnie sie do kiedy data waznosci.
Opublikowano 26 lutego 20178 l Autor Jak byłem nieletni, bez swojego źródła dochodu to często je brałem, do tego 4pak argusów mocnych. Złote czasy. Dziś pewnie nie wypiłbym argusa nawet pół, ale chipsy z lidla spoko nawet. Laysy poza papryką i cebulką praktycznie nie istnieją. Czasem jeszcze jakieś ostre wpadną. Edytowane 26 lutego 20178 l przez Kosmos
Opublikowano 2 marca 20178 l Dziś w biedrze kupiłem Laysy 300g za 4.99 zł o smaku żeberek w sosie barbecue. Próbował ktoś z was tego smaku?
Opublikowano 2 marca 20178 l Pojawiły się nowe Lays Strong, pieprz syczuański i pikantne pepperoni. Jem właśnie te pierwsze, świetne choc uwielbiam wszystko z pieprzem :-D, naprawdę mocne, a według wskaźnika pepperoni jeszcze mocniejsze ufff Są również nowe Crunchipsy, bekon, chili i skrzydełka kurczaka, ale na testy trzeba poczekać bo dupa rośnie ;-)