Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

W niedzielę testowane były takie s(pipi)ysynki, nie powiem niezłe polecam, i faktycznie w porównaniu do tych z polskiej dystrybucji wyczuwalnie lepsze :( 

479a2af4cf8245e7med.jpg

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 399,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Tylko Bake Rolls pizza.

Opublikowano

Obsrana ta przyprawa jest, jak proszek z zupki chińskiej. Jako alternatywe dla chipsów polecam wafle kukurydziane prowansalskie, dobrze wchodzą i tak nie zamulają.

Opublikowano

Ja ostatnio sie zajadam tymi. 2.99 paczka w biedrze i w zabce jak jest promo. Akurat tyle styknie.

Oba smaki bardzo ok, lepsze niz ich solone z maslem. A nastepnym razem po prostu sam Blazej.

comment_TxDTAlQshhbMefycUsNJL16Pypi4DdMV

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W Biedrze w ramach oferty azjatyckiej TopChips powiększyły się o prażynki krewetkowe, klasyczne i chili. Niemal 1/4 krewetek i żadnych zbędnych dodatków. Zaje.biste są :banderas:

Opublikowano

Teraz, kiedy wkroczyliśmy do grona 25 najlepiej rozwiniętych gospodarek świata, wszystkie produkty mają mieć u nas zachodnie składy :[ 

I polskie ceny :[

Opublikowano

Żryj czipsy -> miej ból du.py, że używają do ich produkcji niezdrowego tłuszczu palmowego :reggie:

Opublikowano

To je dobre tak jak @Kogut pisał 

284472011_0_640x640.jpg

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano

Crunchips wprowadził smak wasabi, do dostania w zabce. Trochę delikatniejsze niż laysy, ogólnie bardzo ok.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Autor

Oj nie ten temat

Ale wczoraj wsunąłem solone wiejskie ziemniaczki i bardzo smaczne były. 

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

byłem dziś w trzech biedrach i w żadnej nie było Panchosow, a mam na nie cholerną ochotę. Lasów też jak na lekarstwo, były tylko top chipsy, pringlesy i jakieś crunchipsy. 

Opublikowano

Crunchipsy wasabi - marne popłuczyny po strongach. I nie chodzi już nawet o ostrość, chociaż ledwo ostre chipsy o smaku wasabi mogłyby równie dobrze być po prostu o smaku chrzanu. Tzn. mogłyby, gdyby w ogóle smakowały chrzanem, bo jakbym nie wiedział co jem, to raczej bym nie odgadł intencji producenta. Rozczarowanie :(

Opublikowano
W dniu 17.10.2018 o 15:08, chmurqab napisał:

No bo Panczo zdech.

najlepsze chipsy z biedry i jedne z lepszych wogóle dostępnych? Gdyby laysy takie robiły to by chyba z 7zł kosztowały

Opublikowano

ALe są jeszcze Top Chipsy ala panczo takze nie wszystko stracone (nawet wydaje mi sie ze identyko smak mają).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Są gdzieś stacjonarnie jeszcze Pringelsy octowe nie licząc ujowego sellgrosa? Konkrety a nie "widziałem 2 lata temu w Żabce".

Opublikowano

W stokrotkach są przecież

Opublikowano

Nawet w Biedronce w piątek widziałem :lapka:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W Kauflandzie nowe smaki Pringlesów: prosecco z różowym pieprzem, sos koktajlowy i parówki w boczku.

:headbanger:

Opublikowano

No takie 5/10. Smak dobry, ale bardzo mało wyraziste. Jakby nie były podpisane to bym nie zgadł co to za smak. Za to parówki w boczku 8/10.