Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ostry cheddar lays z lidla jest nawet ok, ostre mocno z małym smakiem sera, troche zbyt małym, ale cena to rekompensuje, 2.69 za średnią pakę nie pamietam gramatury

edit. to strongi diabelski cheddar 150g :P

Edytowane przez Plugawy

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 343,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

wiejskie ziemniaczki o smaku wędzonej staropolskiej <ok>

Opublikowano

Jadłem dzisiaj Diabelski cheddar. Chociaż jadłem to za duże słowo. Pierwszy raz, po dosłownie 6 chipsach paczka wylądowała w śmietniku. Niejadalne :/

Opublikowano

Schab blefuje, a Dusia nie żyje

Opublikowano

Tu chrupki też się liczą? Jak tak to wziąłem ostatnio te takie czerwone odblaskowe z Biedronki za 1,xx zł bekonowe, bo nie było orzechowych i uważam, że są lepsze od peppisów.

Opublikowano

Dobre są i cena chyba 1,19 czyli akurat na moją kieszeń :). Może nie są lepsze niż Peppiesow ale smak podobny.

Opublikowano

Jadłeś ostatnio Peppisy? Strasznie się skur.wiły. Są takie trochę nijakie, cienkie i w ogóle jakby oszczędzali na przyprawie i kukurydzy. Te są konkretne. Lajkuję.

Opublikowano

No te orzechowe nie mają sobie równych. Snaki, czy te Hyper w tesco się zupełnie nie umywają. Są za miękkie. Te biedronkowe są idealnie twarde i w ogóle najs. Nawet nie patrząc na cenę, która jest mega niska, są to najlepsze chrupki orzechowe na rynku.

Opublikowano

jem wlasnie zeberka w miodzie lejsy. delikatne, slodkawe. ogolnie niczego sobie, warto sprobowac.

Opublikowano

crunchips ser&czosnek - mistrzostwo!!!

Opublikowano

widzialem w lidlu chipsy musztardowe, ciekawe czy dobre

Właśnie o to samo miałem zapytać. Jadł juz ktoś ? Może lekki offtop ale w biedronie znowu są orzeszki o smaku wasabi ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sa w sklepach jakies dobre chipsy bekonowe? Nawpierdalalem sie dzis chrupiacego smazonego boczku i smaka zlapałem.

Opublikowano

Top Czipsy.

Opublikowano

Crunchips ser z chili czy ser z czosnkiem? Mam dylemat, ktore zjesc pierwsze

Opublikowano

podobno te drugie sa za(pipi)iste. ser z chilli slaby imo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a pamiętacie chipsy firmy flips? ja chyba nigdy nie zapomnę tego wyszukanego smaku zmutowanego chemicznie pomidora. no i z klasyki to przecież jeszcze są maczugi o smaku keczupu - creme de la creme polskiego środowiska słonych przekąsek :D

Opublikowano

Jak dla mnie wszystkie czipsy albo się skaszaniły, albo odzwyczaiłem się. Ostatnio próbowałem ziemniaczków z masełkiem (nie pamiętam co to było dokładnie) i były cholernie słone i tłuste, to samo produkty innych firm.

Jedyne jakie mi teraz naprawdę smakują to solone prosto z pieca (brak tłuszczu i lekkie osolenie na plus), inne smaki jeszcze do wypróbowania.

Opublikowano

Mega propsy dla biedry za ich Nachosy Chilli.

3 zikosy za pake tych znakomitości.

omnomnomnom

Opublikowano

Dobre te naczosy(nie jadłem jeszcze zadnego smaku) ale takie same bez zadnego dipu?

Opublikowano

a nawet lepsze bez dipu, te sklepowe dipy nie sa najlepsze