Opublikowano 22 września 201212 l ostry cheddar lays z lidla jest nawet ok, ostre mocno z małym smakiem sera, troche zbyt małym, ale cena to rekompensuje, 2.69 za średnią pakę nie pamietam gramatury edit. to strongi diabelski cheddar 150g Edytowane 22 września 201212 l przez Plugawy
Opublikowano 23 września 201212 l W lidlu to kupuje tylko inferno badz wasabi jak są. tak to nie ma czego tam szukac IMO.
Opublikowano 24 września 201212 l Jadłem dzisiaj Diabelski cheddar. Chociaż jadłem to za duże słowo. Pierwszy raz, po dosłownie 6 chipsach paczka wylądowała w śmietniku. Niejadalne
Opublikowano 25 września 201212 l Tu chrupki też się liczą? Jak tak to wziąłem ostatnio te takie czerwone odblaskowe z Biedronki za 1,xx zł bekonowe, bo nie było orzechowych i uważam, że są lepsze od peppisów.
Opublikowano 26 września 201212 l Dobre są i cena chyba 1,19 czyli akurat na moją kieszeń . Może nie są lepsze niż Peppiesow ale smak podobny.
Opublikowano 26 września 201212 l Jadłeś ostatnio Peppisy? Strasznie się skur.wiły. Są takie trochę nijakie, cienkie i w ogóle jakby oszczędzali na przyprawie i kukurydzy. Te są konkretne. Lajkuję.
Opublikowano 28 września 201212 l No te orzechowe nie mają sobie równych. Snaki, czy te Hyper w tesco się zupełnie nie umywają. Są za miękkie. Te biedronkowe są idealnie twarde i w ogóle najs. Nawet nie patrząc na cenę, która jest mega niska, są to najlepsze chrupki orzechowe na rynku.
Opublikowano 5 października 201212 l jem wlasnie zeberka w miodzie lejsy. delikatne, slodkawe. ogolnie niczego sobie, warto sprobowac.
Opublikowano 13 października 201212 l widzialem w lidlu chipsy musztardowe, ciekawe czy dobre Właśnie o to samo miałem zapytać. Jadł juz ktoś ? Może lekki offtop ale w biedronie znowu są orzeszki o smaku wasabi
Opublikowano 1 listopada 201212 l Sa w sklepach jakies dobre chipsy bekonowe? Nawpierdalalem sie dzis chrupiacego smazonego boczku i smaka zlapałem.
Opublikowano 5 listopada 201212 l Crunchips ser z chili czy ser z czosnkiem? Mam dylemat, ktore zjesc pierwsze
Opublikowano 14 listopada 201212 l a pamiętacie chipsy firmy flips? ja chyba nigdy nie zapomnę tego wyszukanego smaku zmutowanego chemicznie pomidora. no i z klasyki to przecież jeszcze są maczugi o smaku keczupu - creme de la creme polskiego środowiska słonych przekąsek
Opublikowano 14 listopada 201212 l Jak dla mnie wszystkie czipsy albo się skaszaniły, albo odzwyczaiłem się. Ostatnio próbowałem ziemniaczków z masełkiem (nie pamiętam co to było dokładnie) i były cholernie słone i tłuste, to samo produkty innych firm. Jedyne jakie mi teraz naprawdę smakują to solone prosto z pieca (brak tłuszczu i lekkie osolenie na plus), inne smaki jeszcze do wypróbowania.
Opublikowano 14 listopada 201212 l Mega propsy dla biedry za ich Nachosy Chilli. 3 zikosy za pake tych znakomitości. omnomnomnom
Opublikowano 14 listopada 201212 l Dobre te naczosy(nie jadłem jeszcze zadnego smaku) ale takie same bez zadnego dipu?