Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

kupiłem ten just chipsy przez waszą rozmowe. wybrałem solone bo lubie. no i co? są spoko, może i troche lepsze niż przeciętne solone, ale bez jakiegoś specjalnego zachwytu. mi smakują solone nawet marki tesco. tutaj widać pewną różnice, nie są spalone i zmutowane, ale nie są też nadzwyczajne. a ponieważ są droższe niż większość chipsów to niestety mnie nie przekonały

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 342,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Ale wrzuciłeś do szafy?

Opublikowano

Mowcie co chcecie ale mi ostatnio podchodza mocno biedronkowe czipsy o smaku oregano, moze mogly by byc ciut mniej slone ale i tak sa za(pipi)iste.

Opublikowano

nooo ja w ciagu tygodnia oje,balem 3 paczki tych oregane ;/

Opublikowano

Ciekawe, czy data ważności słaba, że takie promo? Wczoraj widziałem w EKO promo ser żółty za 99 groszy. Z datą na wczoraj :/

Data ważności jest normalna, te co jadłem były do czerwca xD 

Opublikowano

Ale wrzuciłeś do szafy?

No oczywiście, bo Yano nigdy zjada całej paki, tylko je przy okazji co jakiś czas.

Opublikowano

Sie smiejecie a Yano po prostu tworzy nowe kompozycje smakowe. Najczesciej z nuta serow dojrzewajacych.

Opublikowano

Ale wrzuciłeś do szafy?

No oczywiście, bo Yano nigdy zjada całej paki, tylko je przy okazji co jakiś czas.

dokladnie tak jest

Opublikowano

kupiłem ten just chipsy przez waszą rozmowe. wybrałem solone bo lubie. no i co? są spoko, może i troche lepsze niż przeciętne solone, ale bez jakiegoś specjalnego zachwytu. mi smakują solone nawet marki tesco. tutaj widać pewną różnice, nie są spalone i zmutowane, ale nie są też nadzwyczajne. a ponieważ są droższe niż większość chipsów to niestety mnie nie przekonały

no ale to chyba chodzi o to, że są droższe ponieważ nie zawierają tej chemii obecnej w innych, glutaminaniu sodu itp. chyba

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mniam. Najlepsze tortilla chips jakie chrupałem, nie sa tak twarde jak standardowe przez co bardzo mi podpasowały.

Lnl3b0L.jpg

Opublikowano

Gdzie dostałeś? Jak kupiłem ostatnio paprykowe i mi mega nie smakowały :/ chyba na jakąś złą partię trafiłem.

Opublikowano

Gdzie dostałeś? Jak kupiłem ostatnio paprykowe i mi mega nie smakowały :/ chyba na jakąś złą partię trafiłem.

Też ostatnio paprykowe jadłem i byly strasznie słabe, ledwo zjadłem :/ 

Opublikowano

ja wlasnie ostatnio pierwszy raz w zyciu jadlem pringlesy paprykowe i sie w nich zakochalem. swietne :)

Opublikowano

Lay's Diabelski Cheddar wróciły!

:ohboy:

nie mów :banderas:

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

No to wreszcie przetestuję legendę.

Opublikowano

rzeczywiście są, przez te opakowanie nie zwróciłem uwagi myślałem, że to zwykłe strongi. Pyszne.

Opublikowano

No nie wiem co się tak spuszczacie na ten diabelski cheddar. Ot ostre chipsy serowe. Zjeść, zapomnieć.

Opublikowano

To wymień smaczniejsze ostre czipsy cwaniaku. Tylko nie wyskakuj tu z wasabi, bo to nie wypada.

Opublikowano

No i spróbowałem. Mocno przehajpowaliście. Po co to jest takie kwaśne ? Przy tym octowe są jak posypane cukrem. Plus za moc, która jest w górnych granicach skali, ten sam poziom ostrości co wasabi. Przy czym chrzanik wciąga dupą ten niby ser.