Opublikowano 13 października 20159 l kupiłem ten just chipsy przez waszą rozmowe. wybrałem solone bo lubie. no i co? są spoko, może i troche lepsze niż przeciętne solone, ale bez jakiegoś specjalnego zachwytu. mi smakują solone nawet marki tesco. tutaj widać pewną różnice, nie są spalone i zmutowane, ale nie są też nadzwyczajne. a ponieważ są droższe niż większość chipsów to niestety mnie nie przekonały
Opublikowano 13 października 20159 l Mowcie co chcecie ale mi ostatnio podchodza mocno biedronkowe czipsy o smaku oregano, moze mogly by byc ciut mniej slone ale i tak sa za(pipi)iste.
Opublikowano 13 października 20159 l Ciekawe, czy data ważności słaba, że takie promo? Wczoraj widziałem w EKO promo ser żółty za 99 groszy. Z datą na wczoraj Data ważności jest normalna, te co jadłem były do czerwca xD
Opublikowano 13 października 20159 l Ale wrzuciłeś do szafy? No oczywiście, bo Yano nigdy zjada całej paki, tylko je przy okazji co jakiś czas.
Opublikowano 13 października 20159 l Sie smiejecie a Yano po prostu tworzy nowe kompozycje smakowe. Najczesciej z nuta serow dojrzewajacych.
Opublikowano 13 października 20159 l Ale wrzuciłeś do szafy?No oczywiście, bo Yano nigdy zjada całej paki, tylko je przy okazji co jakiś czas. dokladnie tak jest
Opublikowano 13 października 20159 l kupiłem ten just chipsy przez waszą rozmowe. wybrałem solone bo lubie. no i co? są spoko, może i troche lepsze niż przeciętne solone, ale bez jakiegoś specjalnego zachwytu. mi smakują solone nawet marki tesco. tutaj widać pewną różnice, nie są spalone i zmutowane, ale nie są też nadzwyczajne. a ponieważ są droższe niż większość chipsów to niestety mnie nie przekonały no ale to chyba chodzi o to, że są droższe ponieważ nie zawierają tej chemii obecnej w innych, glutaminaniu sodu itp. chyba
Opublikowano 28 października 20159 l Mniam. Najlepsze tortilla chips jakie chrupałem, nie sa tak twarde jak standardowe przez co bardzo mi podpasowały.
Opublikowano 29 października 20159 l Gdzie dostałeś? Jak kupiłem ostatnio paprykowe i mi mega nie smakowały chyba na jakąś złą partię trafiłem.
Opublikowano 29 października 20159 l Gdzie dostałeś? Jak kupiłem ostatnio paprykowe i mi mega nie smakowały chyba na jakąś złą partię trafiłem. Też ostatnio paprykowe jadłem i byly strasznie słabe, ledwo zjadłem
Opublikowano 31 października 20159 l ja wlasnie ostatnio pierwszy raz w zyciu jadlem pringlesy paprykowe i sie w nich zakochalem. swietne
Opublikowano 8 listopada 20159 l Lay's Diabelski Cheddar wróciły! nie mów Edytowane 8 listopada 20159 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 8 listopada 20159 l rzeczywiście są, przez te opakowanie nie zwróciłem uwagi myślałem, że to zwykłe strongi. Pyszne.
Opublikowano 13 listopada 20159 l No nie wiem co się tak spuszczacie na ten diabelski cheddar. Ot ostre chipsy serowe. Zjeść, zapomnieć.
Opublikowano 13 listopada 20159 l To wymień smaczniejsze ostre czipsy cwaniaku. Tylko nie wyskakuj tu z wasabi, bo to nie wypada.
Opublikowano 13 listopada 20159 l No i spróbowałem. Mocno przehajpowaliście. Po co to jest takie kwaśne ? Przy tym octowe są jak posypane cukrem. Plus za moc, która jest w górnych granicach skali, ten sam poziom ostrości co wasabi. Przy czym chrzanik wciąga dupą ten niby ser.