Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ostatnio widziałem/widziałam...

Featured Replies

Opublikowano

A Bittersweet Life - bardzo fajny film. Nic odkrywczego, ale... ogląda się bardzo dobrze. Plus fajne sceny walki - czuć tu impet i siłę ciosów.

• Odpowiedzi 15,8 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mad Max (2015) nie rozumiem zachwytu nad tym filmem, fabuła kiepska jak cholera, niektóre efekty tak tragiczne, że aż w oczy razi (wątpię, aby taki był zamiar reżysera), główny bohater tragiczny jak

• Mad Max: Fury Road/Mad Max: Na Drodze Gniewu (2015) - Pierwsza bomba prawdy: To nie jest film 10/10. Dlaczego? O tym w rozwinięciu.   Przychodzi taki moment w życiu człowieka, że ma już dość tych ws

• Gran Torino - o ja je.be co to ma być. Przekoloryzowana twardość Clinta, chińczyk z downem (scena jak tłucze w drzwi od piwnicy to jest maciek jak malowany), zamulasta historia. Jedyny plus to chyba k

Opublikowano

Weekend - bardzo pozytywnie sie zaskoczylem, kozacka komedia i ciekawa fabula ;) 8/10

Opublikowano

Fast Five - 7/10, lepsza od poprzedniej części, ale do pierwszych dwóch dużo brakuje, mam wrażenie że scenarzyście/scenarzystom zabrakło pomysłu czy nadal robić filmy o wyścigach ulicznych czy też tworzyć przyjemny filmik sensacyjny z gonitwami na dachu, dużą ilością ołowiu i ociekających krwią ciał :potter:

Opublikowano

"Chrzest" - mówiąc skrótowo i w uproszczeniu, to taki "Dług" tylko z gorszym aktorstwem, gorsza reżyserią i wszelkimi przywarami budżetowości (np fatalny dźwiek). Najgorsza jednak manierą , jaka zaserwował rezyser jest niespojny koncept gry aktorskiej - momentami jest przerysowana, nienaturalna by za moment wrócic na poważne tory. Na plus - zakonczenie.

Warto zobaczyc , jednak trzeba miec na uwadze, ze wszelkie peany ("najlepszy polski film od daaawna" )są mocno przesadzone

Opublikowano

Krzyk 4 - spodziewałem się chłamu a film wyszedł całkiem zgrabnie. Jeśli podobały Wam się poprzednie walcie śmiało to kin.

Opublikowano

up - pixar jak zwykle, czyli bardzo dobrze 9/10

dead man - film, który wprost zabija atmosferą. Genialnie dopasowana muzyka. Przyjemna podróż przez ludzki umysł.

+ za scenę oddającą dosadnie podłość świata, ci co oglądali więdzą o którą mi chodzi

Some are born... :]

epizodyczna rola Iggy`iego potrafi zaskoczyć

"zaszaleję" i postawię 10/10

Opublikowano

weekend - 4/10. Jedynie Frycz daje rade

death at funeral - rimejk - Wszystko co bylo smieszne w brytyjskiej wersji tu spier,dolono koncertowo0/10

Layer Cake - przyjemna gangsterka przywodząca na mysl filmy Ritchiego. Zreszta on mial to rezyserowac - 7/10

Opublikowano

Layer Cake - przyjemna gangsterka przywodząca na mysl filmy Ritchiego. Zreszta on mial to rezyserowac - 7/10

Dorzuciłbym do tego wora London Boulevard całkiem niezłe, czasami zabawne filmidło. Może nie jest to poziom porachunków ale jak ktoś lubi takie kino to powinien zobaczyć.

Opublikowano

Be Cool z Travoltą, Umą Thurman... Mocna obsada i ciekawy humor, który nie przypasuje każdemu. Co by nie mówić- przy piwku film dał radę, a nawet bardzo dał: "Nie wysyłaj nigdy pedała po kij baseball'owy!", hehe... ale nadal mam żałobę po Weekendzie i nie mogę dojść do siebie.

Opublikowano

Paranormal Activity 2- no więc pierwsza część była spoko, bałem się i nie oglądałem sam, nawet póxniej troszkę myślałem o tym filmie, druga natomiast zupełnie mnie nie wciągła i nawet rozśmieszyła np. ten wychodzący z basenu odkurzacz, zdaję sobie sprawę, że to to samo tylo inaczej, ale wystarczyło by jeden raz, więc sequel/prequel zbędny. 5/10

Opublikowano

Tucker and Dale vs Evil

noo kuuuurde :D

w końcu doczekałem się normalnej wersji i jestem zachwycony :) przezayebista komedia która nie zawiodła moich oczekiwań.

Dwóch bogu ducha winnych rednecków kontra banda durnych dzieciaków z koledżu. Polecam!

Jak ktoś nie wie o co kaman to niech nie ogląda trailera (dużo spoiluje) tylko ściąga i ogląda.

9/10

Opublikowano
^^^ No trailer to praktycznie cały film w 2 minuty i psuje frajdę przy oglądaniu. Samo filmidło jest świetne.
Opublikowano

Potwierdzam Speca, dzisiejszy seans z kobietą = śmianie się przez 70% filmu, rewelacyjna parodia 8-/10

Opublikowano

Dead or Alive - Miike i wszystko wiadomo. I pisząc to, mam na myśli, że nic nie wiadomo. Ostatnia scena to majstersztyk.

Opublikowano

to i ja sie podpisze:) Świetna zgrywa

8

wpis!

Świetna komedia, jedna z lepszy ostatnio.

Opublikowano

THOR 3D- jak dla mnie bardzo dobra ekranizacja komiksu.NIe za głupia,nie przeładowana nadto akcją.Efekty super ,Lodowe Olbrzymy robią mega wrażenia i warto zaobaczyc w 3D.Pełen reset mózgownicy,polecam każdemu.

Opublikowano

Siekierezada - co tu dużo gadać, dobra, rzemieślnicza robota w typowo polskim, psychologicznym wydaniu. Niektóre teksty kasują połowę polskich komedii [co w sumie jest niespodzianką, bo film daleki jest od komedii]. Tak czy srak, jak nie macie co oglądać, to warto sprawdzić. 7/10

Opublikowano

THOR 3D- jak dla mnie bardzo dobra ekranizacja komiksu.NIe za głupia,nie przeładowana nadto akcją.Efekty super ,Lodowe Olbrzymy robią mega wrażenia i warto zaobaczyc w 3D.Pełen reset mózgownicy,polecam każdemu.

Dzisiaj byłem i bawiłem się całkiem dobrze. Dla mnie poziom Iron Manów. Było parę zabawnych motywów, no i zawsze miło popatrzeć na Portman. Za wiele o tym filmie nie słyszałem, toteż doznałem małego szoku, jak zobaczyłem Hopkinsa w roli Odyna.

Siekierezada - co tu dużo gadać, dobra, rzemieślnicza robota w typowo polskim, psychologicznym wydaniu. Niektóre teksty kasują połowę polskich komedii [co w sumie jest niespodzianką, bo film daleki jest od komedii]. Tak czy srak, jak nie macie co oglądać, to warto sprawdzić. 7/10

Dla mnie bardzo ważny film z polskiej kinematografii, widziałem go pierwszy raz jakieś 3 lata temu i w sumie już tak bardzo nie pamiętam wszystkich cytatów. Wrażenie zrobiła na mnie rozmowa z Bartoszkiem, który opowiadał czym jest droga. 'Się idzie, się rozmawia, się...'. Żałuje że nie przeczytałem jeszcze utworu Stachury. No i piosenka na końcu, zapada w pamięć.

Opublikowano

Dead or Alive - Miike i wszystko wiadomo. I pisząc to, mam na myśli, że nic nie wiadomo. Ostatnia scena to majstersztyk.

Po obejrzeniu całego filmu i KOŃCÓWKI miałem największego WUTEEFA w całym moim dotychczasowym życiu.

10/10 s003.gif

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Trylogia Pusher-dobre, mocne, realistyczne guwno prosto z Danii. Swietnie przedstawiony biznes narkotykowy. 10/10 

Wielki + za genialne przedstawienie stereotypowego polaczka dresa w 3 czesci!

Edytowane przez chaoz adrian

Opublikowano

Hereafter- nowy film Clinta Eastwooda.

Dotyka bezpośrednio tematu życia po śmierci.

Bardzo spokojny i przyjemny obraz.

Podobała mi się rola Damona oraz tej Francuzki- oboje świetnie zagrali.

7+/10

Opublikowano

Source Code/ Kod Niesmiertelnosci. Całkiem przyjemne kino, dupeczki nie urywa, ale oglada się miło. 6,5/10

Opublikowano

Podobała mi się rola Damona oraz tej Francuzki

Cecile de France jest Belgijką.