Opublikowano 26 stycznia 200817 l (pipi)a! w kerfurze znalazłem sezamki w czekoladzie- niebanalnie zaje.biste
Opublikowano 5 marca 200817 l E tam, nasza Goplana jest ostatnio mega-za(pipi)ista . Oddajcie no troszkę krwi to dostaniecie paczuszkę 7 czekolad, sami się przekonacie.
Opublikowano 13 kwietnia 200817 l Toblerone - super pyszna Cadbury - każda ich czekolada jest pyszna, ma lekki smak toffi, super dodatki - najlepsza jaką znam. Można niekiedy kupić w Bomi. Z innych łakoci to prażynki Tip-top - moje ulubione, nie wiem czemu akurat ta firma - po prostu mi chyba najbardziej smakują. @tewus - BIFI ROLL JEST ZAJE.BISTE! Do tego jeszcze minipizza tej samej firmy. Jak przejeżdżam czasem przez Austrię to nakupię tego w cholerę.
Opublikowano 26 lutego 20169 l Lubicie pastylki miętowe w czekoladzie? Ja lubię, a teraz właśnie jem pastylkę... wiśniową. 10 zeta za 400 g, jest bardzo słodko, po tym łyk coli smakuje jak woda.
Opublikowano 3 marca 20169 l pastylki miętowe w czekoladzie pamiętam że zawsze u babci jadłem za dzieciaka, muszę je kupić, bo aż zapomniałem trochę smaku :V
Opublikowano 3 marca 20169 l W Biedrze są na wagę. Lubię też jogurty z czekoladą typu straciatella, miło mi grzybiarz jestem
Opublikowano 3 marca 20169 l W Biedrze są na wagę. Lubię też jogurty z czekoladą typu straciatella, miło mi grzybiarz jestem Maślanka straciatella, codziennie rano z bananem w robocie
Opublikowano 3 marca 20169 l Taka: Jedyna jaką w Lublinie znalazłem. W jakim sklepie tą Mrągowską można dostać?
Opublikowano 5 marca 20169 l Wszystkie rodzaje ciastek typu 'choco chip cookies'. Z orzeszkami, z kawałkami czekolady, pieguski, biedronkowe ciastka Rzadko jem słodycze, ale jutro chyba zrobię takie z masą krówkową wg przepisu kumpeli z roboty
Opublikowano 5 marca 20169 l Rzadko jem słodycze, ale jutro chyba zrobię takie z masą krówkową wg przepisu kumpeli z roboty Kurde, teraz sobie przypomniałem jakie GOTY są krówki domowej roboty, gorzej, że trzeba minimum godzinę stać nad j.ebanym garem