Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 366,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

Poszło 200 kg w martwym ciągu (sumo + klasyk), plan na ten rok wykonany   

• Mimo wczorajszej ciężkiej klaty i tricka zdecydowałem się zrobić dzisiaj martwy(na nowej siłce nie ma odpowiedniego miejsca na martwy),poszło nieźle jak na tak krótką regenerację :)Waga 84 kg.  

• Daję ten filmik z cyców,niestety nie jest do końca bo tam zszedłem na goły gryf i się zeszmaciłem  

Opublikowano

Kozak film, też ćwiczę w domu, ale pompki na jednej ręce, czy przy staniu na rękach to dla mnie abstrakcja.

Opublikowano

Za 2 dni kończę cykl siłowo-masowy i dzisiaj udało mi się prawdopodobnie ostatni rekord poprawić-usiadłem 170 kg i po tym na serię 15 razy 120 kg(do kąta 90 stopni,może ciut niżej).Już się nie mogę doczekać poniedziałku i początku wytrzymałościówki,bo 85 kg przy 168 cm to sporawo i ciężko się chodzi ;)

Opublikowano

Litwin, niedawno wycinałeś się do zawodów, możesz napisać ile jadłeś, że w krótkim czasie tyle siły i kilogramów przybyło?

E: Dzięki!

Edytowane przez Pesior

Opublikowano

Od 9 tygodni masa,kreatyna,beta alanina,cordyceps i ok.3500 kcal z duża ilością cukrów ;) Organizm teraz całkiem inaczej na nie reaguje niż przed wycinką.

Opublikowano

Niezle, a przed zawodami to chyba cos kolo 2000 kcal i minimum cukru, nie? Jak teraz dowaliles taki naddatek energii, to nie podlewa boczków?

Opublikowano

Zawsze trochę wyskakują ale jest super dobrze jak na mnie i 85 kg ;) Przed zawodami miałem dni po 1700 kcal ;)

Opublikowano

Jak wygladaja cwiczenia:

B2: Rotacje jednorącz z linką wyciągu [3x 8-10]
C1: Ściąganie linek na bramie z dołu do góry [3 x 8-10]

Domyslam sie, ze C1 to sciaganie linek (cwiczenie na klate) tylko nie z gory tylko z dolu.

Za to nie mam pomyslu jak wygladaja rotacje, ma ktos gifa?

Opublikowano

Eee nie bedzie to takie cwiczenie jak kiedys tu dawalem chyba?

Zaraz znajde filmik.

1:23 to wg mnie bedzie to

No a c1 tak jak mowisz, na podciecie klaty.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Mnie się wydaje, że B2 to ćwiczenie na przedramię, naciągasz linkę i robisz skręty nadgarstkiem, ale czy wyciągasz od dołu, góry, czy w bok to nie mam pojęcia.

Opublikowano

Jak robicie wiosłowanie półsztangą? Chwytacie za koniec sztangi czy za obciązeniem? A moze robic i tak i tak?

Opublikowano

Można z paluchów zrobić koszyk,podłożyć pod sztangę i wiosłować,ja tak robię na zwykłej olimpijce.

Opublikowano

ćwiczenie na łydki?

Teraz robię 3 serie po 12-14 powtórzeń na maszynie, gdzie siedzimy sobie i unosimy ciężar samymi łydkami. Trzy razy w tyg. dobrze?

Jakich powinienem używać ciężarów?

Opublikowano

A coś takiego:

2x wznosy na jednej nodze x12

2x maszyna x12

czy juz lepiej jeden dzień wznosy, jeden dzień maszyna?

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Jak chcesz coś pod koszykówkę to polecam hantle w dłoń, przysiad i wyjście do wspięć na palce.

Opublikowano

Pamietam kiedys, kiedys typ mi powiedzial jak robic poprawnie skullcrushery na trica. W sumie dawno tego cwiczenia nie robilem, ale wczoraj na silowni widzialem kolesia, ktory tam pouczal innego. No i tak w sumie pomyslalem ze faktycznie, wiekszosc ludzi robi wlasnie je tak jak nie powinni. Wiec jako czwartkowa ciekawostka dropsa:

Edytowane przez El Loco Chocko