Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kabi cwaniakuje, a rok temu zaczął redukcję, wyszedł pobiegać i mu krew z nosa poleciała.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 364,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

Poszło 200 kg w martwym ciągu (sumo + klasyk), plan na ten rok wykonany   

• Mimo wczorajszej ciężkiej klaty i tricka zdecydowałem się zrobić dzisiaj martwy(na nowej siłce nie ma odpowiedniego miejsca na martwy),poszło nieźle jak na tak krótką regenerację :)Waga 84 kg.  

• Daję ten filmik z cyców,niestety nie jest do końca bo tam zszedłem na goły gryf i się zeszmaciłem  

Opublikowano

Pooglądaj sobie Patryk 2 coś tam coś tam on ma pełno materiałów na tych hipokrytow z warszawskiego kleksu

Xd

Przecież ten cały patryk to pajac niesamowity.

Jego argumentem jest to, że on ćwiczy 15 lat i wygląda gorzej od osób ćwiczących 6 - wiec ten z krótszym stażem musi byc na bombie.

i gada jak andrzej leper. śmiesznie się powtarza. a jego forma jak na 15 lat konsekwentnych treningów z michą to beqa. w ogóle cały ten you tube i wysyp trenerków to beqa

Opublikowano

Kabi cwaniakuje, a rok temu zaczął redukcję, wyszedł pobiegać i mu krew z nosa poleciała.

No w sumie bylo tak. I po podciaganiu na drazku nie bieganiu.

W tym roku wywaliłem podciaganie na drązku na redu, martwy i przysiady i jest ok jak narazie :)

Opublikowano

Ale nie zrozumiałes, ja je wywaliłem wogóle. Nie robie ich na redukcji.

Nie no sumo raczej nie od poczatku rzezby prawie 8kg zeszło ;)

Opublikowano

Sumo - chodziło mi o typ MC.

Krupek - żebyś się nie zdziwił gdy zobaczysz za jakiś czas wielkiego, docietego, 42cm bicepsa ..

Ja za 2 tyg kończę swój trening naprawczy i nie wiem co zrobić z życiem.

Plan kosztuje, kupiłem buty, chce kupić koszulkę z ua, dragon balla i suple mi się kończą a żona płacze, że na wakacje i auto mam odkładać.

PS. Nie zencie się :F

Opublikowano

No juz z dieta nizej nie zejde jest 1700kcal. Od tygodnia musialem dorzucic 3 razy bieganie po siłowni bo waga juz ustała. Na szczescie pogoda teraz sprzyja bieganku. Jeszcze 4 kilo planuje i wrzucam foteczke

Chyba pierwszy raz doprowadze redukcje do konca 

246.gif

Opublikowano

Toć ja się śmieje, wszystkim tutaj kibicuje z całego serduszka.

Opublikowano

Kabi, lepiej żebyś wygladal jak te przydupasy Leonidasa, bo te mądrzenie sie nie moze pójść na marne!

Opublikowano

Ustalmy może datę wstawienia fotek i pozy,żeby znowu nie było dziwnego kadrowania.

Opublikowano

Aż się boję tych fotek po tym Mk! Może sam zapodam..

Kobik z jakiego labu i za ile Mk? Skończyłes już cykl czy jeszcze leci?

Opublikowano

Niech skoczy jeszcze na solarkę, żeby mięcho podkreślić

Toc tydzien takiej pogody jak teraz i ja jestem mulat

Opublikowano

Dobra. Droga bedzie trudna ale chce zrobic mala redukcje. Jakies pro tipy dla nooba? Z 93kg do 85/82 max mysle. Jakie supelki i wiadomo ze uciac wegle kosztem bialka i tluszczy. Co jeszcze?

Opublikowano

Wazelina, bo redukcja jest dla pedałów przecież. Tylko masa.

Opublikowano

No ale fajnie jak po tej redukcji z łuszczu nie zostaje wiór jednak

I zamiast miesniaka zostaje chłopiec z okładki Gejzera :/

Opublikowano

Na nowej siłowni nie ma żadnych pasów by podwiesić ciężaru . Podciąganie się bez kg masakra , przeważnie wchodzi 12-14 powtórzeń z 30kg podwieszonymi i plecy puchną aż miło , teraz zrobiłem 35 powtórzeń i pierwsze co odmówiło dalszego podciągania do ramiona. Teraz muszę kombinować jakiś łańcuch bo ceny w sklepach pasów grubo przesadzone. To samo opaski , zna ktoś jakiś patent na zrobienue opasek bo wywalać 25euro za najtańsze materiałowe opaski nie widzi mi się. To samo odżywki jak żyło się w Polsce ostrowit tani i smaczny a tutaj kupiłem 1kg jakiegoś gówna za 30e . Teraz wrzucam twaróg i ryż z bananem , miksuje z wodą i wchodzi jak cudo po treningu.Co by nie mówić z odżywkami i sprzętem w polsce dużo fajniej :(