Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Co będzie lepsze dla endomorfika chcącego zwiększyć masę mieśniową? Białko (jak np pokazana wyzej SYNTHA-6) czy jakiś gainer ( np sławny mutant mass) ? Prędzej z tej samej firmy Lean Dessert.
Opublikowano 1 września 201113 l Ide do roboty więc przymusowo musze skorzystać z zamienników żarcia Jakoś w gainery mi sie wierzyć nie chce a polecacie może jakiś dobry bulk? W sumie to synthe bym kupił ale mało ma tych węgli troche.
Opublikowano 1 września 201113 l A nie możesz zabierać ze sobą więcej żarcia po prostu ? Kurczaka z ryżem albo gotowane jajka bez trudu można zmieścić w plastikowym pojemniku. Ja tak robię, czasami biorę ze sobą bidon z białkiem. A jak nie masz czasu na jedzenie bo "patrzą", to się zawsze można przykitrać i szybko wszamać
Opublikowano 1 września 201113 l Ide do roboty więc przymusowo musze skorzystać z zamienników żarcia :confused: Jakoś w gainery mi sie wierzyć nie chce a polecacie może jakiś dobry bulk? W sumie to synthe bym kupił ale mało ma tych węgli troche. Up your mass,albo samemu zmielić sobie płatki i dosypać białka,zagryzając 2 tabsami omega 3.
Opublikowano 1 września 201113 l A nie możesz zabierać ze sobą więcej żarcia po prostu ? Kurczaka z ryżem albo gotowane jajka bez trudu można zmieścić w plastikowym pojemniku. Ja tak robię, czasami biorę ze sobą bidon z białkiem. A jak nie masz czasu na jedzenie bo "patrzą", to się zawsze można przykitrać i szybko wszamać Nie mogę gdybym mógł to bym sie nie pytał o bulka c'nie?
Opublikowano 19 września 201113 l Panowie, sprawdzone, tanie i przede wszystkim dobre tanie białko, co polecacie?
Opublikowano 19 września 201113 l Ostatnio trafiło mi się gratis kilka próbek Gaspariego super pump 250 i Dorian Yets Noxpump. Po pierwszy fajne pobudzenie, wytrzymałość, pomp taka jak zawsze. Ogólnie czułem się jak na kreatynie. Dziś wypiłem Doriana i zrobiłem trening życia pleców. Popa straszna, juz po pierwszy ćwiczeniu, wytrzymałość, skupienie, aż chciało się zostać dłużej na siłce, zero zamulania, w głowie tylko ciężary. Mam jeszcze 3 próbki tego, zdam relacja jak Dorian spisze się w inne dni. Dodam, że kawę pijam góra 2 razy w tygodniu (kiedyś bardzo często), a o nielegalnych środkach nawet nie wspominam. Jakiś czas temu kolega poczęstował shock therapy efekt słabiutki.
Opublikowano 19 września 201113 l Nie gadaj ze dorian ci weszedl??Dla mnie tragedia na maksa poki co numer jeden to jack3d i mesomorph.
Opublikowano 19 września 201113 l Nie gadaj ze dorian ci weszedl??Dla mnie tragedia na maksa poki co numer jeden to jack3d i mesomorph. Nigdy nie brałem tego typu supli, jak wspomniałem, była próbka shocka i gaspariego, więc może dla tego takie działanie.
Opublikowano 19 września 201113 l Luz, roznie to na kazdego dziala.Znajomek jeden ciagle mi novapura jakiegos chce wcisnac mowiac jaka to miazga, gdy po tym to mi sie nawet powieka nie che ruszyc taka kupa ;-)
Opublikowano 19 września 201113 l Ogólnie siła tego typu środków oparta jest o 1,3(geramine),jak dla mnie najlepsza substancja pobudzająca,klepie mocniej niż kofeina a nie wypłukuje tak jak ona magnezu.
Opublikowano 19 września 201113 l Po dorianie chodziłem ładnie nakręcony. Również polecam. Teraz dostałem próbke brutal n.o.v.a, szału nie ma, efekt taki sam jak po samiutkiej guaranie.
Opublikowano 19 września 201113 l Za jakiś miesiąc będę chciał zrobić porządny cykl na stackach pre- i post-. Są obecnie jakieś nowe hity ostatnich miesięcy? Nie jestem na bieżąco. Dorian fajnie na mnie działał, jack3d troszkę słabiej.
Opublikowano 20 września 201113 l Są 2 wersje Doriana(ta z 1,3 i bez).Najlepsze na razie jak dla mnie na rynku jest Noxipro. Edytowane 20 września 201113 l przez Litwin25
Opublikowano 22 września 201113 l Panowie, sprawdzone, tanie i przede wszystkim dobre tanie białko, co polecacie? WPC Protein Plus z SFD. 750 g za niecałe 40zeta. Smak wanilia, bardzo dobry, świetna rozpuszczalność. Dobry skład. O niebo lepsze od Ostrowi. Z tych trochę droższych, to Prolongatum Biogenixa (mieszanka) - 750g po 53 zeta lata. Teraz wcinam Optimum Whey Gold (czekolada). Na razie, to dla mnie najlepsze szybko wchłanialne białko, do tego smakuje jak szejk z mc (z mlekiem) .
Opublikowano 22 września 201113 l Ale to smakuje zayebiście. A Ostrowia jest h.ujowa nawet z mlekiem.
Opublikowano 22 września 201113 l Ale to smakuje zayebiście. A Ostrowia jest h.ujowa nawet z mlekiem. No ale nie stawiaj równości między mieszanką wpi i wpc z enzymami i dodatkami smakowymi a czystym,niskim sortem wpc Chodzi o to że na mleku większość białek firmowych smakuje bardzo dobrze.
Opublikowano 22 września 201113 l Prośba - ma ktoś na zbyciu próbkę Doriana? lub inną przedtreningówkę?
Opublikowano 22 września 201113 l Miałem i nawet wysłałem Kamazowi,tylko ktoś mojego anonsa skasował.
Opublikowano 23 września 201113 l Decyzja padła na Muscle Pharm ASSAULT Co zdecydowało że złamałeś własne słowo i czemu akurat ten produkt?