Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

nom, ale wyszperałem dzisiaj podobny mix od Hi Tec, ze 25zl w kieszeni zostaje (beta bolic czy cos takiego).

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 404,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Jak jest z wchłanianiem surowych jajek ? Dodawać do shake potreningowego (płatki owsiane +mleko +banany) , czy lepiej zrobić omleta , a shake bez jaj ?

Opublikowano

nasze układy trawienne lepiej sobie radzą z jajkami po obróbce termicznej, poza tym jest mniejsze ryzyko połknięcia salmonelli czy innej huyozy. do szejka możesz dodać odżywkę białkową albo odtłuszczone mleko w proszku.

Opublikowano

Temat kreatyny wraca jak bumerang.

Na pewno się nie zgodzę, że to placebo, nie przy umiejętnym korzystaniu, no ale ta dyskusja z Jaczesem (i litwinem) już miała miejsce, więc powiem tylko coś od siebie : jak brać to tylko mono albo jabłczan, doświadczenie i jeden konkretny, fajny artykuł mnie przekonał do tego, że te wszystkie bajery kreatynowe to jest właśnie marketing, na dodatek o nie do końca pewnym wpływie na zdrowie (mam na myśli głównie wszystkie kosmiczne stacki i pompy), powstrzymałbym się od bajerów opartych na azocie na pewno. Ćwiczysz parę miechów ? Można brać mono, ale nie co 3 miesiące (bo potem nie dziwne, że nie ma różnicy w osiągach), tylko raz na 9-12 miechów. No chyba, że startując z siłownią już zakładasz, że dłużej niż 2 lata się nie pobawisz.

Mono zapewnia wszystko to, co potrzebne, w dobrej cenie. Oczywiście, że łapie się wodę, ale nie tylko. Nie zdarzyło mi się po cyklach na mono (a jadłem dwa razy w życiu dotąd, z dużymi odstępami czasu) dużo spaść na wadze, i cokolwiek spaść na sile, a skok w stosunku do okresu przed cyklem był całkiem spory. Oczywiście dla jednego zadowalający efekt będzie znaczył co innego, niż dla drugiego.

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

Z UNS mi bardzo smakowało, ale strasznie ciężko po nim mi jakoś było na żołądku i brzuchu. O pierdach już nawet nie wspominam.

Kończy mi się BCAA, chciałem spróbować czegoś w płynie, np od Nutrend. Można porcję zmieszać np. z sokiem, albo napojem izotonicznym/carbo ?

Opublikowano

W Rossmanie są spoko batony białkowe w dwóch wielkościach za 2,99 i 3 z groszami. Jadłem czekoladowy i jest naprawdę dobry. Mniejszy ma 11 g białka, a większy niecałe 14 g. Myślę, że w tej cenie warto zakupić i zjeść po treningu, ew. czasami dla smaku ;)

Opublikowano

.

Edytowane przez Fisiu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Używał ktoś kiedyś odżywek SFD ? Konkretnie chodzi mi o Power Bulk, który jest w cenie ok. 30 zł, co za taki stosunek węgli do białka to bardzo dobra cena. Ludzie na forach różnie piszą, jedni chwalą, a z kolei inni mówią, że mieli ostre sranie i pierdy.

Opublikowano

Jak dla mnie to uns i kfd to syfy korzystające z popularności serwisu. Była nawet jakaś tam afera po badaniach. Ja bym w to nie inwestował

Opublikowano

Jak dla mnie to uns i kfd to syfy korzystające z popularności serwisu. Była nawet jakaś tam afera po badaniach. Ja bym w to nie inwestował

UNS syf? Afera po badaniach była po białku SFD gdzie na bezczela sypali soję (tańszą w produkcji). Teraz się niby poprawili, ale jak dla mnie to smród został. Z białkiem UNS nie miałem żadnego problemu, powiem więcej - lepsza rozpuszczalność niż C6 Hi Teca.

Ktoś tam białko SFD ostatnio chyba badał na forum kutlurystyka-online, ale nie ma podane składu tylko procentowy udział białka w produkcie. Na upartego i taki wynik łatwo podwyższyć tanią dosypką.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Jak ci nie przeszkadza w BioTech USA BCAA Liquid że mają troche wegli w porcji i zależy ci na kazdym groszu to mozesz je wziasc a jak nie to wez NUTREND BCAA Mega Strong mają troche wiecej w porcji aminokwasów

Edytowane przez Milo

Opublikowano

Byłby ktoś chętny na aminki z 4+ nutrition? 300 kapsułek, z datą do 06/2014, nieotwierane. Po 59 zł + kw. Za dwa opakowania 110 zł + kw. W Krakowie bądź Warszawie odbiór.

EDIT: Jeszcze leży mi MusclePharm Recover, (85pln) i kilka opakowań mono HiTeca 500g za 32pln.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Tak, w prochu. Produkty Hi Teca mam ze śnieżynki natomiast MP Recover i Aminy dostałem po cenie.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

widze, że zaczynasz sięgać po mocniejsze środki : ).

kup sobie jakiś monohydrant (np. z Universala) i jedz ok. 10 gr dziennie (bez żadnej fazy nasycenia!!) - rano i po treningu.

w ogóle na tej stronie mają jakieś kosmiczne ceny ;o.

Opublikowano

Mieszkam w UK ;d Nie bede supli z polski zamawial bo przesylka bedzie mnie kosztowac roznice a dwa to nie wiem czy zwrociles uwage to sa 2 pudla w cenie jednego a po trzecie to w ogole dalem ta strone tylko dlatego ze maja spory wybor nie koniecznie musze to tam kupic ;f

Pozatym polec mi konkretne pudelko czy mam po prostu kupic random na chybil trafil

Opublikowano

Polecam Ci konkretne pudełko:

universal_creapure_creatine_powder_500g_

No i nie wiedziałem, że masz złotą karte, sorry sorry. 

I wiem, że nie nie bedziesz zamawiał z Polski, glupek;).