Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Bierz od razu po 5g dwa razy dziennie

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 400,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Ostatnio miałem ten sam dylemat więc poczytałem różne artykuły . Z tego co się doczytałem faza nasycenia jest zbędna i lepiej zapodać od początku jak piszę kanabis po 5-10g na dzień . Ja łykam 1 porcję na śniadanie 2 po treningu , mimo że wszyscy piszą jakoby podlewanie wodą od kreatyny było nie możliwe to właśnie gdy robiłem te fazy nasycenia traciłem na definicji . 

Opublikowano

W dni nietreningowe raz rano (5g) wystarczy?

Opublikowano

Jak to jest z tą fazą nasycenia przy stosowaniu kreatyny? Warto bawić się tym sposobem czy brać normalnie? Mam zamiar kupić sobie jakąś odżyweczkę, a nie brałem już ze 2-3 lata krety i liczę na srogi wypie.rdol mieśni i transformacje w ssj.

m6JYlZ.gif

Faza nasycenia ma chyba tylko zastosowanie jak za tydzień masz sprint na 100 metrów i zapomniałeś o kreatynie ;) Ona i tak musi wysycić mięśnie,czyli ok.10-14 dni,wiec w dt warto brać 10 gram(po śniadaniu i po treningu) a w dnt 5 gram(po śniadaniu).Kreatyna musi ciągnąć trochę wody bo z tego wynika jej potencjał działania,magazynuje wodę i tworzy środowisko do wzrostu muskli.

Opublikowano

a nie wiem, dlatego pytam

kupilem ja jakos w pazdzierniku ale kilka prywatnych spraw wypadlo i od listopada w sumie nie cwiczylem, a teraz juz za pozno na masówke, bo troche fatu sie na dole brzucha uzbierało, a chce latem wygladac jak czlowiek :P

Opublikowano

W skrocie dla tych samych powodow dla ktorych uzywamy ja na masie, mozemy jej uzywac i na redukcji. Plus posiada zwiazki antykataboliczne (przy ostrej diecie jeszcze bardziej z tego korzysci plyna), wzrasta intensywnosc treningow.

Opublikowano

Jakbyś startował i chciał się odwodnić to kreatyna może przeszkadzać,ale nie chcesz więc wylej na to :)

Opublikowano

ok

w jakiej ilosci wody rozpuszczacie krete? jak do sniadania wypije herbate/kawe, a potem jeszcze 400ml wody z kretą, to przez nastepne kilka godzin latam sikac co pol godziny

Opublikowano

ok

w jakiej ilosci wody rozpuszczacie krete? jak do sniadania wypije herbate/kawe, a potem jeszcze 400ml wody z kretą, to przez nastepne kilka godzin latam sikac co pol godziny

nie wiem, wsypuje miarke do mordy i robie wiekszy lyk wody :F

Opublikowano

Ja tak samo jak wronerro,nie rozrabiam na ogół supli,tylko do pyska i popijam.

Opublikowano

400ml to za dużo. Na opakowaniach piszą o 250ml-300ml. Ja sypię do szklanki, zalewam wodą i gotowe. Ale faktycznie, czasem sikam co 30 minut:/

Opublikowano

weszło gładko prosto do mordy :cool:

bałem sie że będzie tak jak z cynamonem :P

Opublikowano

wiem, ale po podjęciu się cynamonowego challengu kilka lat temu mam uraz do wkładania proszków do gęby :P

Opublikowano

Hehe najgorsze jest chyba bcaa z treca. Za pierwszym razem szkolny blad popelnilem i jak juz w buzi mialem proszek, postanowilem wziazc oddech....zly pomysl!!!

Opublikowano

Ogólnie bcaa są najgorsze. Które bym nie próbował to wykrzywia gębe

Opublikowano

Ja po tym jak mutant zaczął się rozpuszczać w zimnej wodzie,napisałem że ten gainer to składowy syf.

Opublikowano

Treca i Olimpu są dobre ze średnio wyższej półki. Z wyższej Gasparu, albo Met-RX, ale sugeruję się danymi sprzed ~2 lat, teraz nie wiem jak z nimi jest.

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

Zwłaszcza Gaspari ;) Gdzie wałek goni wałek,ostatnio 20 gram mniej białka na 100 gram.

Opublikowano

No właśnie, więc moja wiedze już trochę przedawniona. Ale Olimp i Trec chyba w miarę bezpieczne, co?