Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Jadłem ostatnio Oh yeah snickers,lepszy niż oryginał,ale na masie wolałbym snickersa i popić białkiem ;)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 402 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Szukałem białka o smaku bananowym, natrafiłem na pure american od fitmaxa. Cena 29zł za 750g.

Dlaczego jest takie tanie? Litwin tak w swoim sklepie kiedys promował

edit: aha juz widze izolat białka sojowego

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Syntrax Matrix kiedyś miałem bananowe, ale one ma aspartam.

Opublikowano

Syntrax Matrix kiedyś miałem bananowe, ale one ma aspartam.

O tez kiedys je kupowałem ale przestałem.

Szkoda ze nie ma bananowego syntraxa ale whey. Przynajmniej nie u nas. 

Opublikowano

O przypomniałeś mi, na coś trzeba kupon allegro 10zł zużyć. Właśnie kończę KFD premium "lody waniliowe", został mi tylko "banan + wanilia".

Co jeszcze jest warte polecenia pod kątem smaku? http://sklep.kfd.pl/kfd-premium-wpc-80-700-bialko-serwatkowe-p-4077.html

W zasadzie tylko do miksu: owies + wrzątek + białko na śniadanie, bo sam napój z mlekiem rzadko piję.

Opublikowano

Litwin poleca gameday tiger blood. Ja w sumie tez jesli szukasz dosc mocnej, bo ta dosc kopie musze powiedziec. Z tym ze (choc to moze byc zaleta, ktora bedzie kojarzyla sie ze starym jackiem hehe) mam pozniej dosc niefajne uczucie. Ciezko mi w ogole siegnac po jedzenie nawet do dwoch godzin po treningu. Jak masz szanse na mala probke to bym polecil. Superdrive od Gaspariego tez byla niczego sobie no i C4,Cellurar ktore ma chyba najlepszy smak ze wszystkich jakie pilem (przynajmniej pomarancza).

Opublikowano

C4 arbuz też smaczne.Obecnie iForce Max Out najmocniejsze,oparte n zamienniku 1,3-AMP citrate.

Opublikowano

A masz jakieś porównanie do jack3d na geranium? Z tego co widzę dalej jest dostępny bez problemu .

Jedna porcja jacked nie ma startu do 1 porcji Max Out,przynajmniej dla mnie.

Opublikowano

Kfd bananowy jak muller milk normalnie. :)

Mi sie przejadl, wzialem 2 kg UNS econo czekolada, niebo w gymbie ;x

Z KFD poleciam garniera, dobry szit ;d

Opublikowano

Kfd bananowy jak muller milk normalnie. :)

Nie mam przekonania do polskich firm ;)

Opublikowano

Polskie firmy maja odstępstwa 5% od składy,hamerykańskie i kanadyjskie 20%,faktycznie warto kupować z zagranicy.

Opublikowano

Polskie firmy maja odstępstwa 5% od składy,hamerykańskie i kanadyjskie 20%,faktycznie warto kupować z zagranicy.

Ja kupuje niemieckie które warto kupować i nie mają odstępstw od składu. 

Błąd. Zagraniczne mają półprodukty z Chin najczęściej a trzeba Polskę wspierać. :D

A polskie są z polskiego żyta zerżniętego o poranku. Przestań. 

W dodatku widziałem co sie robi na forum kfd z postami które źle sie wypowiadaja na temat ich suplementów. W kraju gdzie na wszystkim sie robi wały mam wierzyc że białko jest mega jakości. Jasne. Chcesz to kupuj , mnie nie przekonasz. 

Opublikowano

Ja kupuje niemieckie które warto kupować i nie mają odstępstw od składu.

Ale jakie na przykład?

Opublikowano

peak, syntrax, optimum

Aha litwin pisze ze odzywki z usa mają odstęptwo 20%. 

Nie sądze aby trec whey miało takie odstępstwa. Procenty z du.py. Jak zawsze.

Opublikowano

Syntrax złapany na sypaniu mniej białka niż zalecane.A trec to wg. mortadelli odżywka  z usa-śmiechłem.Schudnij w końcu,chociaż raz do normalnej męskiej sylwetki a nie dajesz info z doopy.Kto ogarnięty będzie kierował się zdaniem zalanego typa jak ty?

Opublikowano

Oho jak mała ciota sie zapieniła. A co taki krasnal w leginsach z metra cięty wie o męskości. Znawca wszystkiego. Sam promowałeś leszczu zagraniczne odżywki ale widocznie nikt tego syfu z fitmaxa nie chciał brac, sam byłeś zalany jak świnia i jaczes mial z ciebie beke. Hipokryta zakompleksiony

O kur.wa a polskie firmy złapanie na dosypywaniu soli drogowej do spożywczej i co lamusie?