Litwin81 1 155 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jadłem ostatnio Oh yeah snickers,lepszy niż oryginał,ale na masie wolałbym snickersa i popić białkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Szukałem białka o smaku bananowym, natrafiłem na pure american od fitmaxa. Cena 29zł za 750g. Dlaczego jest takie tanie? Litwin tak w swoim sklepie kiedys promował edit: aha juz widze izolat białka sojowego Edytowane 5 Lutego 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Syntrax Matrix kiedyś miałem bananowe, ale one ma aspartam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Uns econo 80 mial bananowy smak jakby jeszcze szukal:P Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Syntrax Matrix kiedyś miałem bananowe, ale one ma aspartam. O tez kiedys je kupowałem ale przestałem. Szkoda ze nie ma bananowego syntraxa ale whey. Przynajmniej nie u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Kfd bananowy jak muller milk normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 O przypomniałeś mi, na coś trzeba kupon allegro 10zł zużyć. Właśnie kończę KFD premium "lody waniliowe", został mi tylko "banan + wanilia".Co jeszcze jest warte polecenia pod kątem smaku? http://sklep.kfd.pl/kfd-premium-wpc-80-700-bialko-serwatkowe-p-4077.htmlW zasadzie tylko do miksu: owies + wrzątek + białko na śniadanie, bo sam napój z mlekiem rzadko piję. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Orientuje się ktoś jaka jest obecnie najmocniejsza przedtreningówka na rynku? Najlepiej działały na mnie PW na bazie geranium ale z tego co widzę został tylko jack3d i meso , który ma dość mało porcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Litwin poleca gameday tiger blood. Ja w sumie tez jesli szukasz dosc mocnej, bo ta dosc kopie musze powiedziec. Z tym ze (choc to moze byc zaleta, ktora bedzie kojarzyla sie ze starym jackiem hehe) mam pozniej dosc niefajne uczucie. Ciezko mi w ogole siegnac po jedzenie nawet do dwoch godzin po treningu. Jak masz szanse na mala probke to bym polecil. Superdrive od Gaspariego tez byla niczego sobie no i C4,Cellurar ktore ma chyba najlepszy smak ze wszystkich jakie pilem (przynajmniej pomarancza). Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 C4 arbuz też smaczne.Obecnie iForce Max Out najmocniejsze,oparte n zamienniku 1,3-AMP citrate. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A masz jakieś porównanie do jack3d na geranium? Z tego co widzę dalej jest dostępny bez problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 C4 arbuz też smaczne.Obecnie iForce Max Out najmocniejsze,oparte n zamienniku 1,3-AMP citrate. Sprobowal bym, ale jak zwykle niedostepne w UK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A masz jakieś porównanie do jack3d na geranium? Z tego co widzę dalej jest dostępny bez problemu . Jedna porcja jacked nie ma startu do 1 porcji Max Out,przynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Kfd bananowy jak muller milk normalnie. Mi sie przejadl, wzialem 2 kg UNS econo czekolada, niebo w gymbie ;x Z KFD poleciam garniera, dobry szit ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Kfd bananowy jak muller milk normalnie. Nie mam przekonania do polskich firm Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Błąd. Zagraniczne mają półprodukty z Chin najczęściej a trzeba Polskę wspierać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Polskie firmy maja odstępstwa 5% od składy,hamerykańskie i kanadyjskie 20%,faktycznie warto kupować z zagranicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A co z polskich najlepiej brać? Te KFD? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Olimp,UNS,Ostrovit dla mnie w tej kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Polskie firmy maja odstępstwa 5% od składy,hamerykańskie i kanadyjskie 20%,faktycznie warto kupować z zagranicy. Ja kupuje niemieckie które warto kupować i nie mają odstępstw od składu. Błąd. Zagraniczne mają półprodukty z Chin najczęściej a trzeba Polskę wspierać. A polskie są z polskiego żyta zerżniętego o poranku. Przestań. W dodatku widziałem co sie robi na forum kfd z postami które źle sie wypowiadaja na temat ich suplementów. W kraju gdzie na wszystkim sie robi wały mam wierzyc że białko jest mega jakości. Jasne. Chcesz to kupuj , mnie nie przekonasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Polskie firmy maja odstępstwa 5% od składy,hamerykańskie i kanadyjskie 20%,faktycznie warto kupować z zagranicy. Ja kupuje niemieckie które warto kupować i nie mają odstępstw od składu. Ale jakie na przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 peak, syntrax, optimum Aha litwin pisze ze odzywki z usa mają odstęptwo 20%. Nie sądze aby trec whey miało takie odstępstwa. Procenty z du.py. Jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Syntrax złapany na sypaniu mniej białka niż zalecane.A trec to wg. mortadelli odżywka z usa-śmiechłem.Schudnij w końcu,chociaż raz do normalnej męskiej sylwetki a nie dajesz info z doopy.Kto ogarnięty będzie kierował się zdaniem zalanego typa jak ty? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Oho jak mała ciota sie zapieniła. A co taki krasnal w leginsach z metra cięty wie o męskości. Znawca wszystkiego. Sam promowałeś leszczu zagraniczne odżywki ale widocznie nikt tego syfu z fitmaxa nie chciał brac, sam byłeś zalany jak świnia i jaczes mial z ciebie beke. Hipokryta zakompleksiony O kur.wa a polskie firmy złapanie na dosypywaniu soli drogowej do spożywczej i co lamusie? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 kanas dalej toczy bekę, ale to LITWIN "wygląda". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi