Skocz do zawartości

Co bym sobie zjadl

Featured Replies

Opublikowano

Ja robie chlebek własnej roboty. Wytrzymuje z tydzień, oczywiście z czasem robi się coraz suchy, ale lepszego nie jadłem. Ostatnio gdzieś czytałem, że niektóre piekarnie nawet nie używają mąki do chleba 0_o. W sumie jak mleko robią z proszku, to i chleb bez mąki.

• Odpowiedzi 445
  • Wyświetleń 67,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Kurde jeszcze cztery miesiące do świąt, a mnie naszła ochota na makówki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nawpie.rdalałbym sie jakichś fastdoodów, chyba za malo węgli dostarczam albo mam pierd.olca mózgu skoro mam takie cisnienie juz od miesiąca

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zjadlem wlasnie haribo, loda w kubku, zagryzam jezykami i mysle nad frugo w lodowce. Ych, cos pieknego. ;(

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zjadłbym sobie ogórki kiszone. Do domowych aktualnie nie mam dostępu, więc doradźcie proszę które kupne ogórki są najlepsze, jakiej firmy? Ja najbardziej lubię jak są jednocześnie mocno kwaśne i słone a nawet bardziej słone. I jak czuć wyraźnie czosnek, keczup i chrzan z zaprawy.

Opublikowano

Zjadłbym sobie ogórki kiszone. Do domowych aktualnie nie mam dostępu, więc doradźcie proszę które kupne ogórki są najlepsze, jakiej firmy? Ja najbardziej lubię jak są jednocześnie mocno kwaśne i słone a nawet bardziej słone. I jak czuć wyraźnie czosnek, keczup i chrzan z zaprawy.

Ludzie chwalą ogóry z Biedronki, ale sam nie jadłem.

Opublikowano

No z biedry całkiem git są.

Opublikowano

Zjadłbym sobie masło orzechowe, ale drugie te kure.stwo jest. Widzieliście gdzieś może w jakieś w cenie 8-9 zł ? W Lidlu się opłaca jak jest amerykański tydzień, bo kosztuje jakieś 9 zł za dość spory słój.

Opublikowano

Od felixa jest w takiej cenie spójrz w marketach albo w piotrze i pawle oraz sante można dostać do 10pln, ale najlepiej i tak zrobić własne : )

Opublikowano

Polecam masło orzechowe z miodem i ewentualnie kakaem.

Opublikowano

zjadlbym sobie zolto-białe Monte. Można to gdzieś jeszcze kupić?

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zxw1322148338.jpg

produkuja to jeszcze w ogole?

Jest w sklepach tylko pojemność uje zmniejszyli, wkładasz dwa razy łyżeczkę małą i już jednego kubeczka nie ma :(