Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

2 metry? Wow!

A kolegami wielkimi koksami, co zapomnieli jak startowali daaaawno temu się nie zrażaj, oni muszą tu warczeć i się spinać bo muszą motywować + za dużo teścia od rana. Ja kulturalnie od rana małżeńskie fikołki później kawa a oni nabuzowani jak piece w Katowicach w sezon zima. :D 8) :cool:

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 641 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Liti dał plusa chyba ze ten koper na klacie.

Nie za fakt że ćwiczy i coś ze sobą robi.

Opublikowano

A Ty pysda co się rzuca za minusa w temacie o gierach xD
nv6yrk.jpg

Morda tam delfin i szoruj stąd.

Opublikowano

Nie, za fakt że ćwiczy i coś ze sobą robi.

Opublikowano

z czego ma robić wycinkę? Niech buduję masę mięśniową, a potem myśli o wycince

Bo teraz taka moda. Nie masz miesni to zrob wycinke i odslon zabie lydki i plusujesz u konsolomaniakow. Zamiast robic miesnie sie odchudzaja chodakowskie jedne

Opublikowano

Prawda to,ale na ulicach jest nadmiar loch i spaślaków,więc jakakolwiek aktywność na propsie.Co to wcześniejszej mojej odpowiedzi,to faktycznie brak przecinka zmienił wszystko.Całkiem jak kiedyś i/lub czasopisma.

Opublikowano

W momencie w którym zacząłem redukcję miałem jakieś 15-20kg do zrzucenia, jakbym robił masę to bym się jeszcze bardziej zalał i po masie bym musiał jakies 12 miesięcy na deficycie kalorycznym spędzić żeby mięśni nie stracić, no chyba bym ochuyał.
Zresztą z tego co mi wiadomo to im człowiek ma mniej tłuszczu tym mięśnie lepiej rosną i mniej tłuszczu się odkłada, więc jak już sie człowiek nauczy ok ćwiczyć to lepiej zrobić najpierw rzeźbę, a później masę z jak najmniejszym zalewaniem się? Co w tym złego?
A że w lato będę małym szczurkiem to ja zaakceptowałem już dawno i szczerze wolę być mały i obserwować w lustrze jak mi żyły na brzuchu wyskoczyły, niż patrzeć na swoją okrągłą mordę i myśleć okuwra to teraz rok odchudzania zeby jak gunwo nie wyglądać :/

Opublikowano

Był tu jakiś koleś z 2/3 lata temu, który postanowił ze skinny fat zrobić masę i po jakimś tam czasie wrzucił zdjęcia.

Oczywiście zalany pod same uszy zebrał sporo hejtu.

Opublikowano

W momencie w którym zacząłem redukcję miałem jakieś 15-20kg do zrzucenia, jakbym robił masę to bym się jeszcze bardziej zalał i po masie bym musiał jakies 12 miesięcy na deficycie kalorycznym spędzić żeby mięśni nie stracić, no chyba bym ochuyał.

Zresztą z tego co mi wiadomo to im człowiek ma mniej tłuszczu tym mięśnie lepiej rosną i mniej tłuszczu się odkłada, więc jak już sie człowiek nauczy ok ćwiczyć to lepiej zrobić najpierw rzeźbę, a później masę z jak najmniejszym zalewaniem się? Co w tym złego?

A że w lato będę małym szczurkiem to ja zaakceptowałem już dawno i szczerze wolę być mały i obserwować w lustrze jak mi żyły na brzuchu wyskoczyły, niż patrzeć na swoją okrągłą mordę i myśleć okuwra to teraz rok odchudzania zeby jak gunwo nie wyglądać :/

Jest tez opcja ze mozna zrobic duzą mase miesniowa i troche sie podlac  a potem zrzucac kilogramy patrzac w lustrze jak coraz zaje.bisciej wygladasz i odsłaniaja sie muskle i miesnie jak np góra klaty której nie zrobisz na masie +200 kcal. Co w tym zlego?

Opublikowano

z czego ma robić wycinkę? Niech buduję masę mięśniową, a potem myśli o wycince

Bo teraz taka moda. Nie masz miesni to zrob wycinke i odslon zabie lydki i plusujesz u konsolomaniakow. Zamiast robic miesnie sie odchudzaja chodakowskie jedne

no lepsze przycięte zgrabne loszki niż to https://www.facebook.com/starking30/videos/1145706612127002/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra pysiaki,bo nie chce mi się dłużej redukować,daję dziwnie kadrowaną fotkę ;)

fwmuxe.jpg

Opublikowano

Ładnie gira zrobiona. A nie, że tylko bice i klata, a nogi jak u dziecka z podstawówki.

PS. Dobre foto do przeróbek, ale raczej strach coś tu przerabiać :)

Opublikowano

4515993-5243973926-Capta.png

Opublikowano

HZCK7Sx.png

Opublikowano

W tym wieku już chyba powinieneś się pogodzić, że nie zrobisz sobie laski.

Nigdy się nie poddam ;)

Ładnie gira zrobiona. A nie, że tylko bice i klata, a nogi jak u dziecka z podstawówki.

PS. Dobre foto do przeróbek, ale raczej strach coś tu przerabiać :)

A niech przeabiają :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ok do konca redu jeszcze 7 tygodni mi zostało, ale wrzucam foteczke zebyscie nie mysleli ze pękłem jak co roku i nie dałem rady.

Oczywiscie jak to mowil shen nic soba nie reprezentuje ale mam zamiar zrzucic przez te 7 tyg jeszcze 3-4kg fatu i moze wreszcie bede wygladał

Od konca masy 

-7kg

-11cm w talii

-1,5cm w bicu :(

1lKhkRU.jpg