Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Trzeba brac naprawde jakies guvno sprzed 20 lat albo dostac trefny towar zeby wpadac na kontrolach gdy okres poltrwania w organizmie trwa tak krotko. Tak jak np zielinski sie wje.bal pewnie z jakims ruskim syfem :D

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 642,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Po czym poznać naturala? Bo chodzi na siłkę i wygląda chuyowo?

Opublikowano

A6hjxpf.jpg

Następna aktualizacja na koniec stycznia, mam nadzieję, że wtedy będę mógł też wrzucić przód, bo coś tam delikatnie zaczyna się ruszać z klatą, chyba zaprocentowało wejście w wyciskaniu na klatę hantlami na ciężary powyżej 30kg.

Opublikowano

No ale taka prawda że natural nigdy nie będzie wyglądał tak imponująco jak na towarze. Sylwetke na plaże z zarysowanymi mięśniami jak najbardziej da się zrobić bez towaru ale przynajmniej dla mnie taka sylwetka nie wystarczy , niedoścignionym ideałem sylwetki dla mnie jest Frank Zane a takiej jakości sylwetki uważam że nie da się zrobić naturalnie . Już nie liczę ile ćwicze ale jest to napewno więcej niż 5 lat i wiem patrząc po sobie i po innych osobach na siłowni że nawet przy 100% dopiętej diecie i samozaparciu nie ma chvja by rozbudować sylwetke jak większość napinaczy z youtube. Wiadomo że są różne organizmy i każdy ma inny gen ale jak widzę chłopka co w 2 lata nabił ponad 100kg znośnej masy czy też dociął się mocno przy dobrych wymiarach to wiem że naturalne to nie jest . 

Opublikowano

Zieliński wpadł na dece,która rozkręca się 3-4 tygodnie,a czuć po 8 tyg,także jak dla mnie ktoś go wje...... na minę,nie że jest czysty,ale na bank nie brał tego na czym wpadł.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wrzucam wam fotkę koszulki,w której nigdy nie pójdę na siłkę ;) Chociaż fajnie akcentuje plecy

2eedjeu.jpg

Opublikowano

Ale mogles liti jednak troche bardziej przyciac te zdjatko

Opublikowano

Ale mogles liti jednak troche bardziej przyciac te zdjatko

Chciałem coś tobie zostawić ;)

Opublikowano

https://www.dropbox.com/s/lauwrl96vib7k6w/IMG_0079.JPG?dl=0
https://www.dropbox.com/s/j0col3h4irvlubl/IMG_0080.JPG?dl=0

"Forma" na koniec roku, 185cm/95kg, od września plan FBW Sakera, wcześniej FBW 2x w tygodniu maj-lipiec ale niezbyt z sensem, na początku 2016 w sumie było też trochę trenigów HIIT i cardio.

wyniki na głównych ćwiczeniach z ost. treningów w tym roku (wszystko 5x5):
Wyciskanie leżąc 72,5 kg
Siady 80 kg
Martwy 115 kg
OHP 55 kg
Wiosłowanie sztangą 85 kg

pewnie było by więcej ale ostatnio deload przez stagnację na WL + choróbsko

plan na przyszły rok to zgubić sadło i wyiebać 100 kilo ;)

jakieś 4/10 będzie chociaż?

Opublikowano

Ludzie zostawcie ten kult ciala i zajmijcie się w końcu rozwojem duchowym

Opublikowano

Ludzie zostawcie ten kult ciala i zajmijcie się w końcu rozwojem duchowym

A co jedno przeszkadza w drugim?

Opublikowano

te ostatnie rekordy co spartakusy wrzucaja troche mnie podbudowaly, myslalem ze jestem słaby, ale sa slabsi ;d

Opublikowano

@acewybielacze: ja bym radził zrobić jeszcze z pół roku masy i wtedy z pół roku redukcji, prze(pipi)ane, że za te pół roku to wakacje są i lipa masować xd

Albo nawet chuy, zrób sobie cały rok ogarniętej masy i celuj na przyszłe wakacje :lapka:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Yakubu nie szydz, sam jestes wyżarty i nie chcesz konkurencji na FPE. Ace co kto lubi , ja jestem zwolennikiem sportowej fit sylwetki z kablem na łapie a nie ulanego guźca .

Opublikowano

Yakubu nie szydz, sam jestes wyżarty i nie chcesz konkurencji na FPE. Ace co kto lubi , ja jestem zwolennikiem sportowej fit sylwetki z kablem na łapie a nie ulanego guźca .

ja też, ale teraz widzę, że taka wycinka jak ja zrobiłem była błędem na tym etapie przygody z ciężarkami. Żeby była dobra forma to niestety, ale trzeba się zalać lekko. Sam teraz świńską masę robię, zeby na 2018 ważyć chociaż te 80kg przy 8%bf. Teraz zazdroszczę takiemu winnerowi, jak mądrze zredukuje to ma szansę wyglądać kozacko. Choc w z drugiej strony teraz już wiem dość dobrze jak schudnąć, więc może mi to na zdrowie wyjdzie, się okaże.