Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ty ale serio,wywołałeś wczoraj temat jaki jesteś silny.Znowu spękasz dupę i będziesz się tylko klatą chwalił,czy dasz jakiś dowód że nie jesteś bocian i ćwiczysz nogi i martwy?

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Ale serio, tak tumaczyl swoj wystep: zawody byly U S T A W I O N E

Opublikowano

Nogi tak jak gora czyli huyowo. Nie mam genu do sylwetki. Moze inaczej. Rok ponapyerdalam i mi sie nudzi. Sercem wyzej sa gierki. To traktowalem bardziej jako odskocznie od wszelkich problemow. Wiecie bolcowanie ex zony, rozwod. Zajalem mysli i nie musialem plakac w poduszke bo nie mialem juz na to sily.

Ale juz wyszedlem na prosta. Chyba i tak to nie byla prawdziwa milosc bo zaraz po rozwodzie juz bolcowalem. Choc jedna zapytala gdzie jestem? Z nia czy z ex. Zaniemowilem i poszedlem na silke. Rozgryzla mnie w jedno ruchanko. Yebaniutka. Cyce jak maliny ale klapzdziocha nie teges wiec sie nie zauroczylem. Preferuje idealne zamkniete buleczki a Wy? :)))

Opublikowano

Przecież ja nie o tym,po co zmieniasz temat?

Kobik serio to chyba nie był najlepszy pomysł pisać takie osobiste rzeczy tutaj.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

No nie pier.dol z tym genem, masz dobrze odseparowaną klatkę, kuliste barki i dobrze ułożony triceps. Bez genu byś tego nie osiągnął, tym bardziej, że mówisz, że to na czysto. Do tego wzrost w sam raz do budowania sylwetki.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Powiem ci że ja tu wchodzę tylko w pracy,jak mi się nudzi,raczej by komuś pomóc,bo pamiętam jak sam zadawałem głupie pytania w 2006... ;) ale żeby uzewnętrzniać się przed yaczesem czy milanem?Poznałem osobiście shena i krupka,spoko ludzie,ale unikam znajomości z netu ;)

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Poznalem jakies 30 osob z tego forum czyli neta na zywo. Duzo bardziej wartosciowi ludzie niz wiekszosc ktorych poznalem w realu.

Opublikowano

Przeczytałem 3 ostatnie strony 

jakoś się dziwnie brudny czuję, idę stad

Opublikowano

niestety gadanie o bułeczkach i płaczliwy ton zabiło ten efekt WOW

nie no ok, jest WOW:)

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Po prostu bredzi z niedożywienia, pewnie dając enter już mdlał pod lodówką <yakubu>

Sylwetka rewelka, jakbym tak kiedyś się dociął, to achievement życiowy by wpadł. Problem tylko w braku konsekwencji, życie jest zbyt smaczne by mieć niski %bf.

Bo niby jak liczyć makrosy co do jednego grama, jak maestro z rukolą trzeba w McDolanie spróbować.

Opublikowano

IMG_20170618_114256_487.jpg

Dobra rozejsc sie ulance.

Ogolnie nie polecam schodzic za nisko z bf bo teraz dziennie wpierdalam 1l lodow, zero trzymania michy, zero cwiczen. Nie liczac wchodzenia na 4 pietro z siatami nayebanymi w lody, bulki i piwo.

Samopoczucie na redukcji huyowe, kuska w podbrzuszu, checi na dupczonko to abstrakcja.

Nie idziesz na zawody smarowac sie maslem smoooooth to nie ma sensu sie katowac.

A teraz? Jakos to wyglada, ale jem co chce i wyglądam dalej sucho choc trzeba podbic troche masy bo 50 pompek juz trudno zrobic na osciach. No i kuska wrocila na miejsce. Solidne zylaste kutasiwo znow na pelnej qurwie.

Pozdro sportowe świry.

Elegancka forma kolego. Dużo wyrzeczen musiało być granych. Mi by się już nie chciało i wolę być doje.bany, ale z większym bfem. Kebaba nie odmowie nigdy :(

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Ej kebab na durum i z ostrym sosem to nawet nie cheat ;) Siara jara się yaczesem,nie wiem który gorszy.

Opublikowano

Siara powiela wysokich lotów posty swoich poprzedników :) Taki ładunek emocjonalny, to na pewno mnie ugodzi prosto w serduszko :D

Opublikowano

Wlasnie zadzwonil do mnie litwin na skype:

Opublikowano

Boriiiiing....ja pyerdole to jest ta forumowa elita  trolli,ciętych ripost?Żenada w chuy.

Opublikowano

Siara powiela wysokich lotów posty swoich poprzedników :) Taki ładunek emocjonalny, to na pewno mnie ugodzi prosto w serduszko :D

Nie spodziewam się, żebyś miał jakieś mocarne cardio, więc zwykłe "chyba ty" powinno wystarczyć.