Skocz do zawartości

South Park nowe odcinki

Featured Replies

Opublikowano

mi tam pasuje bo gierki wychodza mi taniej i moge pauzowac nawet podczas fmv

• Odpowiedzi 694
  • Wyświetleń 103,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nowy EP dla mnie kozak. Motyw z hologramem kozak. Uśmiałem się. No i dramaty Randyego. Sezon na poziomie ogólnie.

Opublikowano

Randy to jedna z moich ulubionych postaci. Dorosły mężczyzna, a w środku młodzieniec (Clubhouses to małe dzieło sztuki :D ). Sam się czuję podobnie. W końcu mężczyźni dojrzewają w wieku lat 17, potem już tylko rosną ;)

Opublikowano

mam nadzieje, że to dwuczęściwy odcinek i w finale dostaniemy epickie starcie michael jackson vs tupac shakur.

Opublikowano

Jak pisali #ibelieveinyou to liczyłem,że zaraz rozlegnie się howdy ho ! i wyskoczy moje ulubione świąteczne gówienko Mr.Hanky  :frog:

Opublikowano

Taki se, ale kolęda Cobaina wygrała

Opublikowano

Lista wraz z komentarzem odcinków z nawiazaniami do giet

m.polygamia.pl/Polygamia/56,109144,17158317,15_odcinkow__South_Park___ktore_powinien_obejrzec.html

Opublikowano

Nowy sezon bardzo spoko, ostatni ep nieco rozczarowuje bo chciało się więcej i mocniej ale ogólnie to bawiłem się świetnie i życzę sobie w następnym roku lepszego sezonu bądź na poziomie tego. :)

Edytowane przez 2razyjot

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

randy social justice Warrior xd.

Opublikowano

Nie śledzę tego co się akuratnie dzieje w USA dlatego nowy odcinek uważam za spokojne rozpoczęcie sezonu. 

Opublikowano

Czy to prawda ze na comedy central puszczaja sp z dubbingiem ?

Tak, ale najnowszy odcinek był z napisami.

Opublikowano

kolejny przeje.bany odcinek. jeśli taki poziom się utrzyma to jest szansa na mocarny sezon.

Opublikowano

Odcinek lepszy niż poprzedni, fajna alegoria śmiesznego wyścigu prezydenckiego w USA (Trump i 60 innych kandydatów). Ale na dobrą sprawę całe to PC trochę przeciągnięte i tylko Garrison dostarczył z prezydentem Kanady.

I came here to do one thing. (sniff)

Opublikowano

no właśnie dawno tak dobrego garrisona nie było.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No spoko nowy sezon jest w sumie, trzeci ep i postawa Kennyego z końcówki mnie rozwaliła a sam odcinek średni, na razie 2 ep najlepszy IMO. Poza tym spoko całkiem poziom sezonu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Whole Foods w nowym odcinku i Randy omg kwiknąłem kilka razy powinni tak robić u nas

• 2 tygodnie później...