Opublikowano 8 grudnia 201410 l mi tam pasuje bo gierki wychodza mi taniej i moge pauzowac nawet podczas fmv
Opublikowano 8 grudnia 201410 l Nowy EP dla mnie kozak. Motyw z hologramem kozak. Uśmiałem się. No i dramaty Randyego. Sezon na poziomie ogólnie.
Opublikowano 8 grudnia 201410 l Randy to jedna z moich ulubionych postaci. Dorosły mężczyzna, a w środku młodzieniec (Clubhouses to małe dzieło sztuki ). Sam się czuję podobnie. W końcu mężczyźni dojrzewają w wieku lat 17, potem już tylko rosną
Opublikowano 10 grudnia 201410 l mam nadzieje, że to dwuczęściwy odcinek i w finale dostaniemy epickie starcie michael jackson vs tupac shakur.
Opublikowano 10 grudnia 201410 l mam nadzieje, że to dwuczęściwy odcinek i w finale dostaniemy epickie starcie michael jackson vs tupac shakur. Jest zapowiedź http://southpark.cc.com/clips/0p54kx/south-parks-all-new-holiday-special#source=ff4daa77-43e0-4601-8fd6-21ea1daf9c19&position=1&sort=airdate
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Jak pisali #ibelieveinyou to liczyłem,że zaraz rozlegnie się howdy ho ! i wyskoczy moje ulubione świąteczne gówienko Mr.Hanky
Opublikowano 20 grudnia 201410 l Lista wraz z komentarzem odcinków z nawiazaniami do giet m.polygamia.pl/Polygamia/56,109144,17158317,15_odcinkow__South_Park___ktore_powinien_obejrzec.html
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Nowy sezon bardzo spoko, ostatni ep nieco rozczarowuje bo chciało się więcej i mocniej ale ogólnie to bawiłem się świetnie i życzę sobie w następnym roku lepszego sezonu bądź na poziomie tego. Edytowane 22 grudnia 201410 l przez 2razyjot
Opublikowano 18 września 20159 l Nie śledzę tego co się akuratnie dzieje w USA dlatego nowy odcinek uważam za spokojne rozpoczęcie sezonu.
Opublikowano 20 września 20159 l Czy to prawda ze na comedy central puszczaja sp z dubbingiem ? Tak, ale najnowszy odcinek był z napisami.
Opublikowano 24 września 20159 l kolejny przeje.bany odcinek. jeśli taki poziom się utrzyma to jest szansa na mocarny sezon.
Opublikowano 25 września 20159 l Odcinek lepszy niż poprzedni, fajna alegoria śmiesznego wyścigu prezydenckiego w USA (Trump i 60 innych kandydatów). Ale na dobrą sprawę całe to PC trochę przeciągnięte i tylko Garrison dostarczył z prezydentem Kanady. I came here to do one thing. (sniff)
Opublikowano 9 października 20159 l No spoko nowy sezon jest w sumie, trzeci ep i postawa Kennyego z końcówki mnie rozwaliła a sam odcinek średni, na razie 2 ep najlepszy IMO. Poza tym spoko całkiem poziom sezonu.
Opublikowano 22 października 20159 l Whole Foods w nowym odcinku i Randy omg kwiknąłem kilka razy powinni tak robić u nas