Skocz do zawartości

'Zielony jak ta trawa' DS ver.

Featured Replies

Opublikowano

Dobra to kupie tego  acekarda . Dzieki za pomoc ! 

Pozdrawiam  :thumbsup:

• Odpowiedzi 650
  • Wyświetleń 137,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Właśnie, a poza tym zadziała Ci w przyszłości z 3DSem . No i R4, chyba nie jest już wspierany, nowsze gry na nim nie odpalisz. Ech DS - chyba najbardziej piracona konsola. Sam miałem może 3 oryginał

• czy istnieje jakis dobry emulatora ds'a na kompa? bo w pokemony chcialem zagrac

• dsi rowniez nie ma blokady regionalnej? stary w stanach siedzi i chce mi kupic, 160$ przy tym kursie to sporo taniej niz ~800zl ktore wolaja u nas  

Opublikowano

No własnie tez sie dziwie ,odliczając acekarda czyli jakies 50 zl wychodzi 50 zł za dsa więc tanioszka,  bo na allegro ds lite chodzi od 160 zl w dobrym stanie a tutaj tak o za 100 zł.

Jest tego więcej: 

http://tablica.pl/oferta/nintendo-ds-lite-ID2WPcD.html#91b42e4cdc ten akurat w słabym stanie

Opublikowano

Za swojego z karta i ladowarka dalem 110zl plus wysylka i wyglada lepiej niz ten pierwszy co wkleiles.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano
Opublikowano

Wyglądają spoko ale cena jest zastanawiająco niska. Na allegro te DS'y kosztują od 150-200 w dobrym stanie, może ktoś jeszcze się o nich wypowie bo nie mam dużego doświadczenia w tym.

Opublikowano

Guernica jak sam powiedział kupił za 110 z kartą więc chyba wezmę jakiegoś z tych co podawałem .

Jaki kolor sie najmniej rysuje , nie widać palców itp ?

Opublikowano

Na czarnych sprzetach najbardziej widac odciski. Jak mam czerwona konsole i jest spoko.

Opublikowano

Jak masz w komputerze wejście na kartę MicroSD lub kartę SD i adapter z MicroSD na SD. Polecam jednak adapter USB i jeżeli nie masz żadnego slotu SD/MicroSD to jest jak najbardziej obowiązkowy do wgrania softa/gier.

Opublikowano

Ja wkladam karte do telefonu, telefon podpinam do kompa i tak sobie radze ;p

Opublikowano

Jak coś to mogę odkupic to children of mana w niskiej cenie :D

Opublikowano

Jak sie boisz kupic na tablicy to kup na allegro, proste.

Opublikowano

Axor ludzie po po postuja nie wchodzą na tablice i kupują 2 razy drożej na allegro , tak mi sie wydaje .

Umówiłem sie gościem że wystawi tego dsa http://tablica.pl/oferta/nintendo-ds-lite-2-gry-ID2TaAF.html na allegro, wystawił rano , byłem w szkole , zerwałem sie z lekcji i poszedłem po coś do domu patrze a tu ktoś kupił przede mną :confused:

PS. On wystawił ja ok 10 : 00 a ktoś kupił już ok 10 :30

Edytowane przez Buqy

Opublikowano

Zrobiłem mały research  którego wynika, że jeżeli nie wiem na jakim sofcie kupuje konsolę(np z tej aukcji http://allegro.pl/nintendo-dsi-xl-gra-zestaw-i3294398511.html#tabsAnchor ) to może ona być na sofcie 1.4.5 nie wspieranym przez Acekard 2i (np z tej aukcji http://allegro.pl/acekard-2i-dslite-dsi-xl-1-4-4-3ds-4-3-0-oryg-i3288557477.html ) którą wszyscy mi polecali, nie wiem co brać do DSi XL.

Bardzo prosił bym o radę, jaką kartę kupić (najlepiej z linkiem do allegro) bo co mi po radzie, że np karta M3 lub SuperCard DSTWO rozwiąże mój problem jak jest ona nie do kupienia na allegro.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Kupiłem wczoraj kartę R4 Revolution for DS od sklepu na allegro z odbiorem w Wawie (Proexpert). Nie jestem przekonany, czy to podróba czy oryginał (nie ma żadnych dziwnych nazw, naklejka wygląda jak oryginalna, cart chyba też, kartka w opakowaniu podobnie, wstawie fotki to ktoś może co się zna z Was oceni). 

Mniejsza.
Mam pytanie - na R4 mogę odpalać wersje gier US i EUR jak rozumiem? Ale np. w Pokemonach żeby brać udział w eventach europejskich muszę mieć wersję gry eu? Mowa tu głównie o Black2 i White2.

Edytowane przez Dan14NR

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ej, jaką folię ochronną polecacie na DSi? Pasują te z DS Lite? Producent? Mogą być bezpośrednie linki. Dzięki.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

DS Classic - górny ekran zdaje się mieć problemy z odświeżaniem, czasem większość ekranu różowieje. Jest szansa, że obluzował się jakiś kabelek, czy po prostu ekran do śmieci? Konsola była kupiona ponad 2 lata temu (używana) i chyba wtedy działała dobrze, ale długi czas przeleżała w szufladzie.