Opublikowano 25 września 200915 l Ja bym proponowal Andrzeja Strejlaua. http://pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Strejlau
Opublikowano 25 września 200915 l Ode mnie Mick Jagger i Woody Allen. Ten pierwszy duuużo ćpał i pił. A ten drugi wygląda, jakby zaraz miał się wywalić. EDIT: jeszcze Leslie Nielsen będzie ładnie wyglądał w tym zestawieniu. No i ma 83 lata. Edytowane 25 września 200915 l przez Masorz
Opublikowano 25 września 200915 l Tylu zaje bistych kandydatów, a kombinujecie jakieś cuda... Dzwonili do mnie: Tadeusz Mazowiecki, Wojciech Jaruzelski, Witold Pyrkosz. Wszyscy wyrazili chęć wzięcia udziału w trzeciej edycji. Tzn. Mazowiecki już ponoć nie zyje,a jego wystepy w tv to animacja komputerowa
Opublikowano 25 września 200915 l Ode mnie Mick Jagger i Woody Allen. Ten pierwszy duuużo ćpał i pił. A ten drugi wygląda, jakby zaraz miał się wywalić. On tak wygląda od 30 lat.
Opublikowano 25 września 200915 l Letterman w kazdym programie mowi, ze stary juz jest a ostatnio miał nawet gorączke. Ja bym dał jeszcze Lumeta, ale on to juz raczej taki hardkor anonim jak Irena Kwiatkowska jeszcze by Kmiot nie kojarzył. A no i ciocia Stasia z Klanu. Edytowane 25 września 200915 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 25 września 200915 l Jasne, może jeszcze całkiem anonimowych dziadów wrzucimy. "Propozycje" muszą być względnie znane, aby ich śmierci nie przegapić. Ty tak na serio? Kwiatkowska - słynna kobieta pracująca Szaflarska - rozkmiń w ilu filmach grała i ile nagród zdobyła, nie ma uja żeby nikt nie wspomniał o jej śmierci. Joan Fontaine - może nie jest na czasie i dawno nie grała, ale jest stara i dla Holiłódu to ikona. Ksieżną szwedzką sobie daruje. Dodaję jeszcze Nelsona Mandele - 91lat i jest czarny. Kałasznikow - ten od AK-47 ma 90lat, ale ogolnie sławny nie jest woec jak tam chcecie Edytowane 25 września 200915 l przez bajej
Opublikowano 25 września 200915 l Zrobił najbardziej niezawodny karabin maszynowy w historii, wiec musi być.
Opublikowano 25 września 200915 l Chyba was pogrzało, żeby dawać tutaj 90 letniego Rosjanina. Ten człowiek przeżył 70 lat w ZSRR. Chyba nie sądzicie, że coś takiego jak rak jest go w stanie położyć do trumny. To już Obama jest pewniejszy. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e3/Mikhail_Kalashnikov_-_B.jpg/230px-Mikhail_Kalashnikov_-_B.jpg - 90 lat xDDDDDD Edytowane 25 września 200915 l przez Osaka
Opublikowano 25 września 200915 l Ty tak na serio? Kwiatkowska - słynna kobieta pracująca Szaflarska - rozkmiń w ilu filmach grała i ile nagród zdobyła, nie ma uja żeby nikt nie wspomniał o jej śmierci. Joan Fontaine - może nie jest na czasie i dawno nie grała, ale jest stara i dla Holiłódu to ikona. Ksieżną szwedzką sobie daruje. Dodaję jeszcze Nelsona Mandele - 91lat i jest czarny. Kałasznikow - ten od AK-47 ma 90lat, ale ogolnie sławny nie jest woec jak tam chcecie Piękna scenka. Kwiatkowską znam, była w poprzedniej edycji nawet, także nie świruj. Poza tym, nie ineresuje mnie mnie kinematografia przedwojenna. Tak trudno sobie wyobrazić, że ktoś może uznać za zbędną znajomość z Szaflarską, skoro nie jest fanem filmów i starych ludzi? Tak, nie znam Szaflarskiej, Fontaine może i coś z nazwiska mi mówi, ale nic poza tym, więc nie odpier'dalaj maniany, bo za chwilę ktoś zacznie wymieniać stuletnich piłkarzy, ktoś stuletnich muzyków, a ktoś fizyków. Mandela jeszcze by uszedł, ale Kałasznikow już nie pasuje. Chyba nie ogarniasz zabawy, a w zamian próbujesz wyszukać pewniaków. No kurde, połowa osób na tamtej liście była nieznana. No chyba masz pier'dolonego raka. Wrzuć się na listę.
Opublikowano 25 września 200915 l No to mi wytlumacz tą gre, bo ja to widze tak - typujemy zawodników, obstawiamy, ktoś umiera i ktoś zdobywa punkt. Czy ma znaczenie czy to będzie osoba, która codziennie jest na okładce super expressu czy też stary znany wynalazca?
Opublikowano 25 września 200915 l Czy ma znaczenie czy to będzie osoba, która codziennie jest na okładce super expressu czy też stary znany wynalazca? Tak.
Opublikowano 26 września 200915 l i potem jak w tym filmie z brudnym harrym go zabijesz 'pula smierci' to byla Edytowane 26 września 200915 l przez Ölschmitz
Opublikowano 26 września 200915 l olszesky napisał24 01 2007, 20:26 ogladaliscie 'pula smierci' z brudnym harrym? zeby ino ktos nie wpadl na pomysl, zeby teraz po kolei mordowac tych ludzi bo to bedzie traktowane jako faul ;p
Opublikowano 26 września 200915 l jutro zrobie jakas liste wieksza i sie potem ustali i potem jak w tym filmie z brudnym harrym go zabijesz 'pula smierci' to byla W starych edycjach DG byl przepis, ktory stanowil, iz w razie zabicia osoby z listy dla zdobycia punktow, otrzymuje sie ich -50 czy cos.
Opublikowano 2 października 200915 l Jakby co, to planuję edycję 3. na 1 listopada, tak że jakiekolwiek propozycje są mile widziane. Mam już sporo kandydatów ze świata filmu, muzyki, polityki, ale jest jeszcze tyle innych sfer życia.
Opublikowano 2 października 200915 l Wszystkie moje punkty na MArka Edelmana!!! Czuje ze facet długo nie pociagnie
Opublikowano 3 października 200915 l Czemu chcecie czekac z tym az tyle czasu? to jest cos co mozna zrobic w przeciagu paru godzin
Opublikowano 3 października 200915 l ale możliwość śmierci kandydatow podczas czekania na rozpoczęcie gry wprowadza dodatkowy dreszczyk emocji