Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

A x360 nie ma możliwosć zgrani opcjonalnei jakisdanych na dysk w celu przyspieszenia loadingów? No to w przyszłosci chyab wybiore wersje na klocka, ale najpierw muszę sesje zaliczyc, a po dordze ME.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 533,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Czy sa na x360 jakies inne gry niz Conan, Beuwolf oraz viking battle for asgard w tym takim stylu?

Opublikowano
Czy sa na x360 jakies inne gry niz Conan, Beuwolf oraz viking battle for asgard w tym takim stylu?

Devil May Cry 4

Opublikowano

Do dyspozycji 400zł.

Zastanawiam sie nad Guitar Hero 3 a Call of duty 4.

CoD 4 byłby głownie online i tutaj pierwsze pytanie z racji ze mam karcioche pamięciochy a nie dysk to czy bede mógł spokojnie grać online?

A więc GH 3 czy Cod 4?

Opublikowano

GH3 to świetny wybór. Wydaje mi się, że granie w jakikolwiek tytuł w multi wymaga masy treningu i trzeba by zaczynać w okolicach premiery gry lub brać udział w beta testach (vide CoD4). W innym wypadku zbiera się tęgie baty. Wiem to po sobie. :)

Opublikowano

A jak w GH 3 ma się kwestia dysku? Jest on do czegoś potrzebny ? czy moge na memorce spokojnie grać singl'a, grać online, sciągac piosenki z marketplace?

Opublikowano

Tez mi tlumaczenie ,ze multi warto zaczynac przy premierze -__-" Jak nie umiesz grac ,to nawet zaczynajac w premiere sobie nie pomozesz. Przejsc gre, potem przejdz na Veteranie i nauczysz sie grac.

Opublikowano

Grę przeszedłem na weteranie jakby co ^_^ Mówię tylko o tym, że dobrze jest zacząć koło premiery bo poznajesz tak jak większość mapy, bronie itp. Oczywiście to nie jest reguła i każdy przypadek jest inny.Koniec offtopa.

Edytowane przez a88ot

Opublikowano
A x360 nie ma możliwosć zgrani opcjonalnei jakisdanych na dysk w celu przyspieszenia loadingów? No to w przyszłosci chyab wybiore wersje na klocka, ale najpierw muszę sesje zaliczyc, a po dordze ME.

x360 ma mozlowość kolejkowania danych, przez co drugie uruchomienie danej gry zajmuje mniej czasu, nawet po wyłaczeniu i włączeniu konsoli (w GoW to chyba jakieś 8sek krócej), chyba że odpalisz jakąś inną grę. ps3 tego nie ma, na niej gry zawsze wgrywają się tak samo długo:/

Opublikowano

Próbowałem GTA III i San Andreas. Klimat i wszystkie dopasione rzeczy zupełnie mi nie podeszły bo nie lubię gangsterki. Czy GTA IV różni się czymkolwiek? Warto zainwestować?

Opublikowano

nie. czwóreczka to dopakowana trójka z ruskiem zamiast makaroniarza w roli głównej.

Opublikowano
Próbowałem GTA III i San Andreas. Klimat i wszystkie dopasione rzeczy zupełnie mi nie podeszły bo nie lubię gangsterki. Czy GTA IV różni się czymkolwiek? Warto zainwestować?

Ciezko powiedziec,ja tez probowalem GTA III i San Andreas,obie mi nie podeszly,jedna sie nie podobala,druga znudzila sie po 2 godzinach gry.Kupilem gta 4 sam nie wiem czemu i powiem ze gra mnie ostor wciagnela i zaskoczyla ogromem.Jak Cie stac to probuj.

Opublikowano

Rydzyk fizyk, z upłynnieniem i tak nie będzie problemu.

Opublikowano

Dla GTA IV mógłbym sprzedać wszystkie moje gry i zostawić sobie tylko tę jedną. Zresztą jeszcze parę takich osób się znajdzie. Taka ma rekomendacja.

Opublikowano

Daj chociaz jakis spis w co grales, bo ciezko stwierdzic.

Opublikowano

No to podstawy: bundle pgr+kameo, forza+pinata, table tennis, dead rising. Jak sie postarasz i znajdziesz to: oblivion, gearsy. Troche tego jest ogolnie.

Opublikowano
Mnie poprzednie części mocno nudziły. Pograłem trochę dłużej w GTA3 ale jakoś nie było to specjalnie ciekawe.

W GTA4 sie zakochałem. Może to jakoś pomoże... :whistling:

Opublikowano

Jaką grę wybrać w cenie do 160 zł

Bo w czerwcu albo lipcu będę miał konsole z Gta 4 moją ulubioną serią ale mógłbym też w coś innego raz na jakiś czas popykać.

Może Call of duty 4 na allegro z 150 zł i od razu jak sobie uzbieram to xbox live na rok

Jeszcze może być nfs pro street .

Ale jeśli radzicie coś innego oprócz podanych tytułów przeze mnie to piszcie :)

Dzięki za wszystkie odpowiedzi ;)

Opublikowano
Jaką grę wybrać w cenie do 160 zł

Bo w czerwcu albo lipcu będę miał konsole z Gta 4 moją ulubioną serią ale mógłbym też w coś innego raz na jakiś czas popykać.

Może Call of duty 4 na allegro z 150 zł i od razu jak sobie uzbieram to xbox live na rok

Jeszcze może być nfs pro street .

Ale jeśli radzicie coś innego oprócz podanych tytułów przeze mnie to piszcie :)

Dzięki za wszystkie odpowiedzi ;)

Polecam:

- Forza Motorsport 2

- Rainbow Six Vegas 2

- Halo 3

- Gears of War (stare ale jare ;) )

Zrób jakiś pack z tego i do GTA IV będziesz miał jeszcze sporo wspaniałego giercowania ;).

PS. Gold to w ogóle podstawa ;). W tej chwili gold na 13 miechow to 90zł wiec smieszna kasa za taka swietna usluge ;).

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

WSZYSTKIM polecam IV z całego serca. Jak was nie stać to skoście sąsiadowi trawnik, nie pozwólcie sobie się tak zaniedbać żeby nie zagrać w TAKĄ grę. Najlepsza gra w jaką w życiu grałem. Po prostu.

Opublikowano

Szukam czegoś dobrego na relaks po ciężkim i wyczerpującym dniu.

Moi kandydaci:

Simpsonowie

Table Tennis

Lego SW: Complete Saga

A może coś innego w ten deseń? Ale proszę nie wyjeżdzać z Viva Pinata - to mnie nie interesuje :P.

Opublikowano

Szukam jakiejś skradanki 'ala Hitman/Thief. Jest coś w tym stylu na x'a??