Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

polećcie cos dobrego z naprawde fajna fabula,tak zeby wciagnela jak final fantasy , bioshock , shenmue, i z dobrym gameplayem, obecnie przechodze dmc 4 pozniej darkness,ale juz teraz mysle nad zakupem czegos extra ;) z naciskiem na fabule oczywiscie

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 533,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano
polećcie cos dobrego z naprawde fajna fabula,tak zeby wciagnela jak final fantasy , bioshock , shenmue, i z dobrym gameplayem, obecnie przechodze dmc 4 pozniej darkness,ale juz teraz mysle nad zakupem czegos extra ;) z naciskiem na fabule oczywiscie

może nieco kontrowersyjne ale wg mnie własnie wciagające i z fajna fabuła Assasin Creed.Wg wielu nudne,ze wzgledu na powtarzalność pewnych czynności,ale należy pamietać że nuda wkrada sie w momencie w którym już skończylibyśmy niejeden tytuł.

Opublikowano

Może Bully, niema tak złożonej i ciekawej fabuły jak w Bio ale gameplay jest za(pipi).isty a przejście gry na 100% zajmuje około 25-30 godzin.

Opublikowano
Niech ktoś mi poradzi - brać Gears of War czy Army of Two ?
Gearsy zryją Ci beret.

Opublikowano
Euro 2008 vs. Fifa 08

Co za czym przemawia?

Ja bym wziął jednak Euro 2008 - teraz to takie na czasie, gameplay jest nieco lepszy od FIFY (np. fajne efekty przy deszczu) a radość z grania Smolarkiem w zostań kapitanem naprawdę duża :). Tak więc polecam Euro.

Opublikowano
Niech ktoś mi poradzi - brać Gears of War czy Army of Two ?

GoW jest pozycja obowiazkowa dla posiadaczy x360 ale nie zmnienia to faktu ze AoT takze jest swietna gra, Osobiscie jednak polecam GoWa

Opublikowano

Gameplay w AoT jest wzrowoany na GoW i pomimo kilku ciekawych rozwiąań wciąż lepsze pozostają w tym temacie girsy.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu kupilbym Orange boxa, chyba kazdy wie ze half-life ma jedna z lepszych fabul wsrod gier. Jest to oczywiscie moje zdanie i nie musicie sie z nim zgadzac, ale chyba nikt nie zaprzeczy ze OB jest ciekawa, interesujaca oraz solidnie wykonana gra

Pozdrawiam

Opublikowano

Z tanich z fajną fabułą to

- Prey,

z tych w średniej cenie

- Orange Box jak powiedział Lem; fabuła trzyma poziom niczym poseł stołka, 5 gier w 1, grafiła naprawdę ładna, najlepsza lista achievementów, czysta looźna przyjemność w TF2, specyficzne wrazenia z Portal'a

- Mass Effext

Z droższych podobno

-GTA IV :P.

-Lost Oddysey (w końcu od pradziada Fantasy co wykluł wnuki o imionach Final o kolejnych numerach).

Może warto sprawdzić listę gier pretendowanych w ostanich latach na najlepszych pod względem fabuły itp, jak będziesz znał wyniki druknij tutaj.

Opublikowano

Ta z tym sie zgodzę zę Half-Life taką ma fabułę lecz jeśli chcesz się wyżyc to Dead Rising (to gra Capcom'u więc jak zwykle świetna gra ale fabuła to już co innego)

Opublikowano

deadrising mialem , assasin lezy na poleczce, nie podpadl mi , za to zastanawiam sie nad gta 4 i orange boxem-mam demo i powiem podoba mi sie, prey-a tez przejde chyba,ze gta4 predzej stanieje do 100wki, mass efect hmm nie lubie klimatu star warsow itp ;) dzieki za rady

Opublikowano

Na Twoim miejscu bieralbym GTA, potem mniej ludzi w multi bedzie, a NG tak czy siak tylko singiel.

Opublikowano
Na Twoim miejscu bieralbym GTA, potem mniej ludzi w multi bedzie, a NG tak czy siak tylko singiel.

Ludzi nie będzie mniej tylko więcej, owczuch :). Ja też polece GTA ;).

Opublikowano

Nie gralem (jeszcze ,niestety...), ale podobno jednak do multi nie zabija.

Opublikowano

Hmm ja powiem tak:

Jesteś człowiekiem o mocnych nerwach, lubisz siekę, Ninje i masz ochote zagrac w gre w której po minucie na poziomie Normal powiedzial bys ,,A do (pipi)a z tą grą" Bierz jak wyjdzie Ninja Gaiden 2.

Jeśli chcesz się pobawic w życie, lubisz sobie pobiegac po mieście, wykonywac misje dla gangsterów oraz jesteś zaciekłym fanem Serii to bierz GTA VI

Ja osobiście wybrał bym Ninja Gaiden 2 bo rozsadzil bym telewizor a i tak nie jest moj ^_^

Edytowane przez Prototype 0_0

Opublikowano

Znów muszę zwrócić się o pomoc do szanownego forumowego grona. Mam straszne ciśnienie na GTA IV oraz Vegasa 2. Najprawdopodobniej skusi mnie najnowsza część gangsterskiej serii, więc mam pytanie: czy za miesiąc, dwa ludzie będą jeszcze grać w Vegasa czy będzie ich można policzyć na palcach jednej ręki ? Co opłaca się kupić najpierw ?

Opublikowano
Znów muszę zwrócić się o pomoc do szanownego forumowego grona. Mam straszne ciśnienie na GTA IV oraz Vegasa 2. Najprawdopodobniej skusi mnie najnowsza część gangsterskiej serii, więc mam pytanie: czy za miesiąc, dwa ludzie będą jeszcze grać w Vegasa czy będzie ich można policzyć na palcach jednej ręki ? Co opłaca się kupić najpierw ?

w r6v ludzie grali nawet ponad rok po premierze więc pewnie tak samo będzie z r6v2

Opublikowano

W Vegasa ludzie sie tak szybko nie skoncza, napewno szybciej niz CoD/Halo, ale bedzie ich sporo i to przez dlugi czas.