Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ja po przeczytaniu kilku artykułów i obejrzeniu reportazu o zywych larwach w produktach firmy wawel podziekowalem im na zawsze.

• Odpowiedzi 287
  • Wyświetleń 66,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Papita.  Niby mały, budżetowy batonik a mogę to jeść bez przerwy i nie mam dość. Idealna kompozycja.  

• Maja pringles po 6zl, jak na polskie realia dobra cena.   takie coś w żabce dorwałem

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Dobra. Baton knoppers to król. Z gorzką kawą z mlekiem jest niemal okruchem rajskich rozkoszy. Polecam sprawdzić - świetnie się chrupie i to nugatowe nadzienie. Całość zabija trochę czekolada z wierzc

Opublikowano

Meh, klasyczny to tylko dobra czekolada, a tych z tym miodem czy nugatem nie lubię za bardzo, bo lepią się do zębów.

Jak dla mnie najsmaczniejszy jest Lion White. W smaku niesamowity, choć pewnie zabójczy dla zębów i wykorzystuje dzienny limit cukru.

Opublikowano

siostra z kanady przywiozła mi świeżutki triple chocolate brownie cheesecake. w życiu czegoś tak pysznego nie jadłem.

Opublikowano

siostra z kanady przywiozła mi świeżutki triple chocolate brownie cheesecake. w życiu czegoś tak pysznego nie jadłem.

Teściowa takie robi, rzeczywiście za(pipi)ioza w gębie 

• 1 rok później...
Opublikowano

ulubiony baton 2razyJot xdd "podwójny dekarz" ehehheheheh

Opublikowano

Mi wszystkie Corny smakują, ale najlepszy jest orzechowyz czekoladowym spodem, w pomarańczowym opakowaniu. Rzadko spotykany jest. Kokosowy też gniecie jaja.

Opublikowano

W biedronie przy kasach są dobre batoniki Magnetic po 99groszy. Batonik coś a la truflowe czekoladki wedla albo bajeczny - z orzechami i nieco twardszy. Ten truflowy rules.

Opublikowano

Trufle

k3cya.gif

Opublikowano

Marcepan :banderas:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Trufle > marcepan.

Opublikowano

Pojawiły się od jakiegoś czasu nowe Marsy, m in karmelowy. Za cenę normalnego Marsa otrzymujemy połowę mniejszego batona, sam karmel w czekoladzie. Hajs sie musi zgadzac.

Opublikowano

Trufle

k3cya.gif

So sweet xDD Zawsze mi się chce rzygać jak to oglądam

Opublikowano

Niedobry jest ten zielony snickers. : /

Za to my ostatnio dorwaliśmy. chyba nową czekoladę Milki ''crunchy hazelnut''pychotka ;]

Opublikowano

Orzech laskowy >>> orzeszek ziemny.