Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 287
  • Wyświetleń 66,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Papita.  Niby mały, budżetowy batonik a mogę to jeść bez przerwy i nie mam dość. Idealna kompozycja.  

• Maja pringles po 6zl, jak na polskie realia dobra cena.   takie coś w żabce dorwałem

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Dobra. Baton knoppers to król. Z gorzką kawą z mlekiem jest niemal okruchem rajskich rozkoszy. Polecam sprawdzić - świetnie się chrupie i to nugatowe nadzienie. Całość zabija trochę czekolada z wierzc

Opublikowano

Dla mnie białe snickersy :banderas: /10

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zeżarłem Liona B&W. Kupiłem jeszcze cztery. Najlepszy Lion ze wszystkich. Tak jak nigdy za bardzo za Lionami nie przepadałem, tak te są świetne.

Edytowane przez PiotrekP

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Żeby trochę rozruszać temat.

Pewnie wszystkim dobrze znane twixy z lidla.

1233iF10E2B46485AD2E9?v=1.0

No jak dla mnie 9/11, jakby to powiedział Rafatus: Psznye!

Opublikowano

Najlepsza lidlowska podrobka batonow. Za to ichni snickers 2/10.

Opublikowano

Dobre bo smakuja jak twix, czy są lepsze od twixa?

Opublikowano

Dla mnie dobre bo sa troche mniej slodsze od twixa. Poza tym masz wszystkie 3 skladniki podrabianego batona czyli czekolade, ciastko i karmel. Dla przykladu lidlowy snickers to jest czekolada a w srodku calosc nabita "karmelem" z drobinami orzeszkow (w ogole nie ma tego snickersowego "piankowego" nadzienia, nie mowiac juz o tym, ze w oryginale karmel to jest tylko mala warstwa miedzy ta pianka a czekolada a nie calosc batona).

Opublikowano

Też lubię te mniej słodkie nabijacze fatu.

Zdrowiej chyba typu mars - po jednym dwa dni bez słodyczy.

Btw bardzo dobre smakowo są batony białkowe. Nie każdy probował zapewne, ale mają to coś, takie konkretne wypełnienie. Tylko cena z reguły od 5 zeta.

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Snickers Peanut butter-jak dla mnie rewelacja.Słone masło z mleczną "Mars "czekoladą-ekstra.

Edytowane przez keyzee

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Łopany, na jakiego mini Mesjasza trafiłem w sklepie, z tureckiej firmy Eti, normalnie w polskiej dystrybucji, szczególnie w delikatesach Centrum. Czekolada motzno :banderas:

2610635_hd_1.jpg 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wyrwany w Żabce, miła odmiana, korzenny smak, na pewno lepszy od wersji White. 

20181019-115700-1602x873.jpg 

Opublikowano

A ja dziś coś takiego wyrwałem.

Wedel_Tak_Prosto_baton_z_gorzkiej_czekol

Za(pipi)iste, fajne połączenie.

Opublikowano

Dla mnie, trochę inaczej. Za słodki jest.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Prawdę powiadasz. Słodkie to i mdłe. 

Opublikowano

Mi w ostatnim czasie bardzo podszedł kit-kat Peanut butter. Fajny miks słodkiego ze słonym. Najlepiej kitkaty wchodzą mi schłodzone, kiedy w tą czekoladę da się wgryźć.

Za to te batony "Wanted" to powrót do przeszłości i wygląd oraz smak tanich zamienników markowych batonów, w tym wypadku chyba Liona. Albo taki tego urok, ale dobre to nie jest. 

@Rudiok tez jadłem tego twixa, fakt fajny posmak. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dobra. Baton knoppers to król. Z gorzką kawą z mlekiem jest niemal okruchem rajskich rozkoszy. Polecam sprawdzić - świetnie się chrupie i to nugatowe nadzienie. Całość zabija trochę czekolada z wierzchu - jest za słodka ale w ogólnym rozrqchunku wciąż GOTY!!! W każdej Żabce już widziałem. 

2lb1dgk.jpg

2vl3znq.jpg

Opublikowano

Ehh, mialem nie jesc slodyczy ale w piateczek mozna wziac.

Opublikowano

Ten baton jest kure.wsko słodki, ma marny posmak czekolady, jest ogólnie pomyłką jak kawa z mlekiem.

Opublikowano

Dramatyzujesz jak zwykle. Mars dla mnie o wiele słodszy i wręcz mdły a tyle lat na rynku jest. Poza tym konsystencja Marsa jest tragiczna - marny opór przy gryzieniu. 

Recenzja tego batona, która w pełni odzwierciedla moje odczucia, polecam!

http://livingonmyown.pl/2018/02/28/storck-knoppers-nussriegel/

Opublikowano

Jadłem Marsa niedawno i fakt jest słodki, ale wciąż ma ten niezmienny klasyczny i ciekawy smak, a ten Knoppers smakuje jakby ktoś mleczną czekoladę zmieszał z kilkoma łyżeczkami cukru i jeszcze miodem doprawił. To jest dopiero mdłe.

Opublikowano

Mi ten knopers smakuje, całkiem niezły baton, ale cena nieodpowiednia. 2,49 a mars/snickers w biedrze 1,79 czy jakoś tak.