Sandking 47 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Aktualnie jestem na misji 16 poziom SoS, co jak co ale misja 13 i 14 to najgorsze co dotychczas mnie spotkało na tym poziomie trudności, Blitz to jeden, wielki madafaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Przecież ten cały Blitz to prostak. Wystarczy unikać jego ataków i strzelać a jak straci moc to wklepać mu kombosa i idzie do piachu Tak to się robi- http://www.youtube.com/watch?v=aDKB_aB2gN8 Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 c1rex w total ranking mozesz sprawdzic ktore misje secretne masz zaliczone mozliwe ze nie rozwaliles jakiegos "combata" wiesz tego posagu co napierasz zeby kawalek orba wyskoczyl ja ominalem jeden i tez sie glowilem co moglem przeoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ins ma 3 miejsce w Polsce za pałac. Ghetto wcale nie ma w rankingu. A ja nawet Beriala nie przeszedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 THX Super Big Boss za ostatni filmik z Blizzem , coś tak myślałem że charge shoty szybciej załatwią sprawę niż zwyczajne napierniczanie w niego. Berial w Bloody Palace już stanowi jakieś wyzwanie imo, wystarczy być w ruchu (może nie jak w NG, ale zwykłe czepianie się jego pleców to za mało ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Skończyłem SoS, zabieram się za Heaven or Hell, a potem za DMD. Co jak co, ale Savior zalicza się od teraz do moich najgorszych bossów ever. Nie, że jest trudny, ale walka z nim jest nudna jak flaki z olejem Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) zaraz sprawdze czy ma lepszy score w BP - bo z tego co pisze to doszedlem wyzej oczywiscie nie bylem zalogowany na live i score nei jest zuploadowany z BP wiekszosc moich wynikow to pojedyncze misje bo nie zawsze gram online, a jak nie jestes online to potem wyniki same sie nie aktualizuja (lipa jak nic) zaraz sprawdze ile pkt ma ins hyhy EDIT: ok mam dokladnie 254432 pkt - 37 lv BP - nabite offline - oczywiscie nie mam jak zuploadowac wyniku na live, bede musial go pobic jak bede online i wtedy dopiero bedzie mnie widac ins ma troche ponad 200000 czyli mam lepszy wynik co nie zmienia faktu ze obydwaj mamy slabe wyniki lolololol' jak ktos nie wierzy to moge zrobic foto hehehehe later Edytowane 24 Lutego 2008 przez GhettoKingSas Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jestem w 18 misji na SOS. Trzeba przyznać, że gra na tym poziomie trudności jest dużo ciekawsza . Przeszedł już ktoś na DMD? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jestem w 18 misji na SOS. Trzeba przyznać, że gra na tym poziomie trudności jest dużo ciekawsza . Przeszedł już ktoś na DMD? Przyznaję - znacznie przyjemniej się gra. Mnie gra na niższych poziomach nużyła zbyt niskim poziomem trudności. Na SOS jest w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Czy tylko dla mnie jest to najlepsz czesc ever? Wiekszosc osob ktore znam psiocza na nia straszliwie (Nero) ,ale to pewnie dla tego, ze siedza w erze the bouncer'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 XM16E1 dla mnie również jest to najlepsza częśc ever made Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) XM16E1 dla mnie również jest to najlepsza częśc ever made Ha, nie jestem sam. Ci co mowia ,ze Nero to ciota to chyba nie widzieli co sprawna osoba nim wymiata. Masakra panowie.Nero rulez i tyle Edytowane 24 Lutego 2008 przez XM16E1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Widzieliscie ile punktow ma Polak, ktory jest na pierwszym miejscu w BP ... masakra XD Najgorsze jest to, ze nie przegralem na tym 32levelu tylko czas mi sie skonczyl :wkurzony: Tak w ogole jaka postacia gracie w Bloody Palace ? Slyszalem, ze Dante jest o wiele latwiej, ale jakos nie moge sie przekonac do grania nim. Exceed i Devil Bringer sprawiaja mi wiecej frajdy niz zmiana stylow Dantego ;] EDIT: Jezeli bylo to juz podawany to sorry Na tej stronce ladnie jest wyjasnione (opis + zdjecia) kiedy wciskac LT/L2, zeby nabic exceeda: Exceed Edytowane 24 Lutego 2008 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Widzieliscie ile punktow ma Polak, ktory jest na pierwszym miejscu w BP ... masakra XD Najgorsze jest to, ze nie przegralem na tym 32levelu tylko czas mi sie skonczyl :wkurzony: Tak w ogole jaka postacia gracie w Bloody Palace ? Slyszalem, ze Dante jest o wiele latwiej, ale jakos nie moge sie przekonac do grania nim. Exceed i Devil Bringer sprawiaja mi wiecej frajdy niz zmiana stylow Dantego ;] EDIT: Jezeli bylo to juz podawany to sorry Na tej stronce ladnie jest wyjasnione kiedy wciskac LT/L2, zeby nabic exceeda: Exceed Dante ma łatwiej z Blitzem IMHO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Moze inaczej, Dante o wiele wiele szybciej moze go rozwalic - dzieki temu nie traci sie niepotrzebnie czasu (sporo Blitzow robi sie kolo 30tki, to wlasnie przez nich zabraklo mi ostatecznie czasu). Human, Devil Hunter, Son of Sparda i Heaven or Hell zaliczone. Aktualnie jestem na 7 misji (dzungla) na Dante Must Die i mam prawie 50H na liczniku ;] Wciaga ta gierka niemilosiernie Edytowane 24 Lutego 2008 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Moze inaczej, Dante o wiele wiele szybciej moze go rozwalic - dzieki temu nie traci sie niepotrzebnie czasu (sporo Blitzow robi sie kolo 30tki, to wlasnie przez nich zabraklo mi ostatecznie czasu). Human, Devil Hunter, Son of Sparda i Heaven or Hell zaliczone. Aktualnie jestem na 7 misji (dzungla) na Dante Must Die i mam prawie 50H na liczniku ;] Wciaga ta gierka niemilosiernie Dostaje się dodatkowy czas również za styl. Także granie tylko, by przetrwać może się szybko obrócić przeciwko nam. BTW: Dante to prawdziwy morderca tych czarnych latających robaków. Jego Pandora potrafi zdjąć te czarne płachty wszystkich robaków na planszy jednym uderzeniem. Nawet tym szarym robakom. GUN: RB+ Przód + B Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Dobrze wiedzieć. Ja się z nimi normalnie męczyłem Na każdego przeciwnika jest chyba jakiś sposób. Mnie się wczoraj udało się pokonać trzech rycerzy (dwóch z kopiami i jeden z mieczem) jak ładowali atak specjalny. Rozwaliłem wszystkich jednym ciosem i od razu mi sie styl na SSS załadował. Szkoda tylko, że sam nie wiem jak to zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 kiedy laduja ten pocisk energi mozesz to zrobic, tzn w momencie jak go pusci ten z mieczem to mozesz odbic kule i odrazu SSS, tylko ze nie wiem czy jakas masa punktow za to jest nie zapominajcie ze styl od D-SSS to nic innego jak mnoznik puntow za styl jesli rozwalisz ich jednym je.bnieciem to raczej za duzo pkt nie wyciagniesz(chyba LOL nie udalo mi sie jeszcze tak, a widzialem jak typ poprostu strzelil z blue rose w kule i ja odbil na SSS) jak nabijesz w miare szybko chociaz S lub SS to pkt leca az milo a co to palacu to najlepiej robic Clean'y , dostajemy 30sek za no hit bonus :] ja zginalem na 37 lvl nie z braku czasu tylko z wlasnej glupoty po 30 lvl zaczyna sie niezla masakra, jak widzialem na youtube klip z 99 to mnie zatkalo hyhy :FFFF a c1rex slusznie zauwazyl z pandora tez to stosuje , tylko trzeba miec gunslingera chyba wlaczonego wtedy,aha i jak zrobi ten blysk to nie czekajcie na recover animacji (bo chwile trwa) zmiencie szybko bron triggerem i sieczka dante sie nie pie.rdoli z tauntami po lepszych ciosach i trzeba sie ogarniac, no ale kozak z niego jest, ostatnio nawet pare jump canceli mi wyszlo(ale fuksem) Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Blok ma tylko Dante. Trzeba ustawić RoyalGuard (dół na padzie) i trzymać B. Tracimy na bloku tylko symbolicznie. Jeśli jednak naciśniemy B w odpowiednim momencie, to nic nie stracimy. A jeśli z przodem, to jeszcze zabierzemy energię. Nero do pewnego stopnia może odbijać ciosy swoją łapą. Do tego może używać przeciwników jako tarczy. A co do seretnych misji: http://www.youtube.com/watch?v=ghUyl_4Jwiw W zestawach po 4 są. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Nie moge sobie poradzić z bossem tym wielkim posągiem... Rozwaliłem mu niebieskie kryształy na rękach , nogacvh i głowie ale za żadne skarby nie moge dotrzeć do pleców... Macie jakiś pomysł...?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Nie moge sobie poradzić z bossem tym wielkim posągiem... Rozwaliłem mu niebieskie kryształy na rękach , nogacvh i głowie ale za żadne skarby nie moge dotrzeć do pleców... Macie jakiś pomysł...?? 2 sposoby. Albo odpalasz te lasery i potem skaczesz do niego i na spokojnie rowalasz kryształ, albo na fuksie można próbować Pandorą i rakietami samonaprowadzającymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 ja robie tak ze pi.zgam 2 razy w niego z pandory lv3 z lasera i nie trzeba skakac po platformach itd wtedy sie rozklada i trzeba krysztaly dokola porozwalac, to tyle... moze masz taki problem jak ja myslalem ze rozwalilem wszystkie krysztaly(jak gralem 1 raz) i biegam wokol niego jak po.je.bany 20 min i nie ogarniam co mam zrobic az zorientowalem sie ze jednego krysztalu do konca nie rozwalilem na nodze ps. musze sie pochwalic Human,Devil Hunter,Son Of Sparda - S ranked lolololol, w sumie nic trudnego to bylo...najgorzej na human bo najmniej czasu ehhehe lolz wogole to niejaki arizzzona czy jakos tak ma 1 miejsce w BP z PL ale pocisnal konkret bo caly palac zaliczyl jestem na 5 miejscu chyba... bede musial przejsc ten palac ale najpierw przejde dmd chyba dzis gralem BP bo chcialem score swoje wrzucic i znowu zdechlem na 37 lvl sa tam dwie te czarne wiedzmy i blitz lololol , troche za.je.bac sie idzie...ale kwestia wykminienia taktyki i bez kitu bossowie jacys mega agresywni w BP sa tzn narazie tylko beriala tluklem ale wydaje mi sie jakis bardziej szalony w BP Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Ja mam takie pytanko: Czy ranking online zawiera wyniki z posiadaczy xboxa i PS3 czy oddzielnie dla obydwu? Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 lol xbox live to ranking tylko z xbox live wogole znalazlem 19 misje nagrana przez Kasou (tego wymiatacza od SS) tylko nie chce mi sciagac ale nik dam bo chyba z moim laczem cos nie tak dzisiaj:/ http://www.mediafire.com/?w21dzyudzx2 jak komus uda sie to pobrac to moglby wrzucic na youtube albo zrobic re-up na rapidshare bo cos mi nie chce sciagac z mediafire dzis ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 lol xbox live to ranking tylko z xbox live ....Dlatego ciężko samemu stwierdzić czy jest się najlepszym wymiataczem na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi