Skocz do zawartości

LittleBigPlanet

Featured Replies

Opublikowano

Soundtrack:

* DJ Krush: “Song 2″

* Café Tacvba: “Volver A Comenzar”

* Kinky: “Cornman”

* Battles: “Atlas”

* The Go! Team: “Get It Together”

* Jim Noir: “My Patch”

* Alexander Nevsky: “Battle On The Ice”

* James Pants: “Rhythm Trax 7″

* Toumani Diabate: “Tapha Niang”

* Noveltones: “Left Bank Two”

* Ananda Shankar: “Dancing Drums”

* Mat Clark: “Gardens iMusic”, “Savannah iMusic”, “Wedding iMusic”, “Canyons iMusic”, “Metropolis iMusic”, “Islands iMusic”, “Temples iMusic”, “Wilderness iMusic”

* Daniel Pemberton: “The Orb Of Dreamers”, “Leaders Of Men”, “The Appliance Of Science”, “Girly Goodie Two Shoes”, “Rock The Jungle”, “Tricky Business”, “Cries In The Wind”, “Rainbow Warrior”, “My Advice – Parts 1, 2 and 3″

http://www.thesixthaxis.com/2008/09/08/lbp-soundtrack/

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 192,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość pawel_k
    Gość pawel_k

dziecko nie tłumacz mi jak trzeba skakać na platformach bo wcale nie wykazujesz się błyskotliwością pisząc takie "mądrości". nie problemem jest zrozumienie fizyki i poprawne odczytanie momentu wyskoku

• Staruchu, napisałeś o nieintuicyjnej fizyce, a teraz piszesz że łatwo ją zrozumieć i poprawnie odczytać moment wyskoku. Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie coś zrozumiałego dającego się poprawnie od

• Gość pawel_k
    Gość pawel_k

śmieszni jesteście a e-penisy wam urosły że hoho opanowaliście grę - wspaniale, cudownie wyjdźcie trochę ze skorupy pseudo-hardcorowców i popatrzcie trochę z boku na to wszystko. jakby gra była dl

Opublikowano

Manual do LBP - LINK (PDF)

UPDATE ---> LINK ten zawsze powinien działać :D

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

link do mauala nie dziala, moze wyslesz mi na maila maual greshydlo@gmail.com

albo wrzucisz na rapidshare

Opublikowano

T3xz tuz po skonczeniu zabawy z LBP (nie wiem czy to bedzie mozliwe :D) sprzedam konsole i dorzuce sie na ta bombe. Juz wiele osob probowalo zekranizowac gre i co z tego wychodzilo? Dobry przyklad na Hitmanie. Gra na PC i konsolach byla chwalona a film przeszedl bez najmniejszego echa... Poza tym co to bedzie za film???

Opublikowano

Nie no - to jest niemożliwe... Chyba tylko gorszą wiadomością by było że robi ekranizacje MGS'a (Boże uchowaj)...

Opublikowano
to jest naprawde ostatnia gra z ktorej zrobilbym film WTF 0.o?

no co ty... Są jeszcze takie superanckie tematy jak Saper, Ping, Gran Turismo, Paintball...

Mamy dzisiaj 1 kwietnia?

Opublikowano

Hahaha :D Grigori, zabawny ten filmik :) Tez mam nadzieje, ze to tylko plotka, ktora szybko zostanie rozwiana :)

Edytowane przez Tomasson225

Opublikowano

Też mam duże wątpliwości, czy do nakręcenia, zwłaszcza przez tego pana, filmu na podstawie LBP w ogóle dojdzie. Nawet jeżeli coś takiego jest prawdopodobne, za kilka dni, jeżeli nie godzin, możemy oczekiwać oświadczenia twórców LBP w tej sprawie. Pewnie nie zostawią na rzekomej plocie suchej nitki.

Opublikowano

Ekhm... co jak co ale LBP akurat materiałem na film jest dobrym.

Przygodowy dla młodszych.

Opublikowano

Radzę zajrzeć na japoński store.

Beta rusza 29 Października, będzie trwać do 12 Listopada, zaproszonych będzie 60 tys. graczy(po 20k, USA, Europa i Japonia)

Opublikowano

Może to głupie, ale premiera jest zaplanowana na ok. 24 października...

Opublikowano

kolega sie pomylił. 29 WRZEŚNIA do 12 października.

Opublikowano

Dali mu prawa do ekranizacja, poniewaz potrzebuja kasy - imo.

Opublikowano
Dali mu prawa do ekranizacja, poniewaz potrzebuja kasy - imo.

Nie dali, to plotka byla. Poza tym, kto potrzebuje kasy - Media Molecule? Przeciez lbp to najwazniejszy projekt dla Sony, i laduja w mm sporo kasy - mozesz miec pewnosc ze maja jej tyle ile potrzeba.

Opublikowano

mam pytanie do co bardziej zorientowanych, czy przy tworzeniu wlasnych plansz bedzie mozna wrzucac swoje dzwieki, ewentualnie podkład muzyczny w tle ?? no i czy wiadomo w koncu jaka bedzie ostateczna cena gry ?

Opublikowano

dołączam się do pytania. Też nie znalazłem w polsce opcji z preorderem.

Opublikowano

Mi się udało znaleść w 4 polskich sklepach, ceny wahają się od 177zł - 199zł. Kupując za 177zł pre-order bardzo się opłaca, chyba sobie zamówie :).

Opublikowano

Tworzenie leveli razem ze znajomymi online dopiero w patchu po premierze:

http://www.n4g.com/ps3/News-202456.aspx

Imo dobrze zrobili, gra wyjdzie wcześniej, a ja już nie zniósłbym kolejnej "obsówy". Na necie ludzie już w masowej panice mówią, że przez to cała gra będzie zrąbana :lol:

Edytowane przez JackFrost