Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LittleBigPlanet

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak mówi stoodio, sprawdźcie swoje skrzynki bo może i wam Sony w "podziękowaniu za wsparcie dla LittleBigPlanet" (trzeba mieć przynajmniej jedno złote trofeum z LBP) wysłało kod z kuponem na Sackboy's Prehistoric Moves (za darmo rzecz jasna). Miła niespodzianka od Sony :teehee: (dzięki ci Sony) .

kodf.jpg

Nie zaśmiecajcie tego tematu (jest inny odpowiedni temat właśnie do takich pytań i próśb).

P.S. Ta "minigierka" i tak będzie za darmo dodawana do LBP2, więc kto nie dostał kodu, aż tak wiele nie traci.

Edytowane przez TakeshiX

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 201,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość pawel_k
    Gość pawel_k

dziecko nie tłumacz mi jak trzeba skakać na platformach bo wcale nie wykazujesz się błyskotliwością pisząc takie "mądrości". nie problemem jest zrozumienie fizyki i poprawne odczytanie momentu wyskoku

• Staruchu, napisałeś o nieintuicyjnej fizyce, a teraz piszesz że łatwo ją zrozumieć i poprawnie odczytać moment wyskoku. Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie coś zrozumiałego dającego się poprawnie od

• Gość pawel_k
    Gość pawel_k

śmieszni jesteście a e-penisy wam urosły że hoho opanowaliście grę - wspaniale, cudownie wyjdźcie trochę ze skorupy pseudo-hardcorowców i popatrzcie trochę z boku na to wszystko. jakby gra była dl

Opublikowano

hej, macie problemy z graniem z ziomkami online? nie moge się z nikim połączyć a w lewym dolnym rogu cały czas kręci się 'globus'

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

WTFFF?

:confused: co oni zrobili z LBP, odpaliłem po ponad półrocznej przerwie. Odpaliło jakieś zmiany z importowaniem profili, sajvów nie wiem jakiś shit. Ale nie o to chodzi zniknęło moje 100% ze story i 100% z dodatków (MGS i Piraci). Nie mam większości leveli odkrytych, z dodatków to już w ogóle jakbym ich nigdy nie odpalał, aced, fanty no całe 100% zniknęło...

Sajvy mam te co miałem, zrobione levele niby są, zapisane stroje niby są ale tyle męczarni a 100% wyparowało :blink: Ładny burdel tam mają i ładnie tną w ...., że ludziom ot tak kasują "progres". Brakuje żeby platynę "zabrali" a płyta zaraz by wyleciała przez okno ;/

Miał ktoś tak samo?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Jeśli kiedyś grałeś z płyty, a teraz z Welcome Back, to też tak miałem, ale z Burnoutem. Nie wiem czym to jest spowodowane :)

Opublikowano

No właśnie nie, tak jak kiedyś tak i teraz grałem/gram z płyty... cały czas ta sama wersja/płyta.

Może to właśnie coś się pochrzaniło przez WB. Nie wiem ale trochę lipa, tyle godzin grania i wszystko poszło się walić...

• 3 lata później...
Opublikowano

Panowie, ogrywa ktoś przypadkiem tą giere jeszcze ? :) 

wróciłem do niej po chyba 3 latach by dobić do 100%. Potrzebuje pomocy w lvl 2 na pierwszej planecie :) 

Brakuje mi Sitckera którego po prostu nie mam :) 

Opublikowano

rozejrze sie i dam znac.

Granie we 2 i tak nie ma sensu.

Napisz ktorej banki tobie brakuje?!

Opublikowano

Ok sprawdzę dokładnie i dam znać :) 

dzięki za podjęcie tematu :) 

Opublikowano

to powinno pomoc :)

ale czekaj, czekaj...

skoro nie masz naklejki to znaczy, ze nie masz więcej plansz wymaksowanych, a to juz grubo.

trzeba sie dowiedzieć koniecznie której i poszukać jej gdzie sie znajduje :) film powyżej powinien rozwiązać ta zagadkę.

jezeli trzeba Tobie pomoc w lewelach kooperacyjnych to nie ma sprawy, ale upewnij sie najpierw, co tam piszczy w trawie.

P.S

LBP to jedna z tych serii, której sie nie pozbywam ot tak :)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Dziś to już nie mam jak, ale jutro ogarnę która to dokładnie :) 

Lece co prawda od nowa, ale wcześniej miałem wymaksowane praktycznie wszystko na 100% a tego Sticker`a nie miałem. Nie wiem jak to możliwe ale jakoś tak było :) Niemniej było by fajnie zagrać z grupie, pośmiać sie i pogadać :) 

Opublikowano

@Mevek - Moja Córka była bardziej ogarnięta niż ja :D i opanowała lokalizację tego Stickera :)  

dziękuję Ci za chęć pomocy i sorka za zamieszanie :) 

Opublikowano

w Swiecie LBP często sie tak dzieje, również u mnie :)

Opublikowano

Tak czy owak mam nadzieje, że coś razem zagramy :) 

Opublikowano

prawdopodobnie spotkamy sie przy MGS DLC :) bo takowe zostało mi do ogrania :)

Opublikowano

prawdopodobnie spotkamy sie przy MGS DLC :) bo takowe zostało mi do ogrania :)

Mam i MGS i POTC :) 

także chętnie :) 

Opublikowano

Dokładnie tak. Piraci z Karaibów. 

Notabene wg. duże lepsze niż MGS. 

• 5 lat później...
Opublikowano

Moze pomoze mi ktos w odszukaniu tejze, jakze wspanialej gry w sklepie PSS. Nigdzie nie moge jej znalezc. Czyzby usuneli z serwerow takiego kozaka? Jedynekcza jest i bedzie zawsze w moim sercu.  Idealny moment do pogrania z dziecmi. Niestety plyta juz sie  nadaje do uzytku - zostala zmasakrowana :frog: Pozostaje cyfra, ktorej nigdzie nie widze ???

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Nie ma jedynki w cyfrowej wersji.

Opublikowano
16 minut temu, Rozi napisał:

Nie ma jedynki w cyfrowej wersji.

Nigdy bym na to nie wpadl. Thx

Opublikowano

Podpowiem

Spoiler

Allegro...i możesz mieć nowy egzemplarz :dafuq:

Opublikowano

W cexie jest za 3€, ale otwieraja dopiero w piatek. Ja chcialem tu i teraz. Stad to moje dociekanie, gdzie sie podziala cyfra. Bylem pewien, ze posiadam swoja kopie, a tymczasem taka w ogole nie istnieje. Gramy w 2dwojeczke. Nic nie poradzisz 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Oczywiście, że jest (była?) wersja cyfrowa jedynki. Sony dawało tę wersję w ramach Welcome Back.

https://www.gry-online.pl/newsroom/ruszyl-program-welcome-back-na-playstation-network-odbierz-darmowe-gry/z5e8d4

Na europejskim PS Store faktycznie wyparowała chyba. Na US Store jest nadal do kupienia: https://store.playstation.com/en-us/product/UP9000-NPUA80472_00-GLITTLEBIG000001