Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

najlepsze w tym dominos na oranienstr. mają to, że klasyczne pizze kosztują tam 2,99€ - dokładnie tyle ile to jest warte

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 246,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Poleciały 3 pizze do pieca.   Kilka fotek pizzy,  ale dodatkowo postanowiłem dodać podstawowe informację jak robię.    Ciasto robione we wtorek i leżało w lodówce 24h po tym czasie

• Już dawno nikt Pizzy nie dawał, więc najwyższy czas to zmienić.   Były ostatnio trzy rodzaje.     Jedna córka dobierała składniki do tej     

• Wydaje mi się że jest dużo zabawy z tym kamieniem, a że ja robię za jednym zamachem około 3 lub 4 pizze to jednak na blaszce wygodniej        Bardzo fajna sprawa i szybko się rob

Opublikowano

i można zamówić pizzę rozityku,rwo 

Opublikowano

Jak dominos to tylko hypnotica i texas bbq ofc z kodem -50% :cebula: 

Opublikowano

(pipi)a jakies swieto pizzy dzis podobno i 2h juz czekam.

Opublikowano

Handlarze placka drozdzowego pieczonego zazdroscili dobrego dnia utargu handlarzom kulki drozdzowej smazonej i kazali jakims prowcom wmowic tepemi ludowi ze istnieje tez dzien pizzy. Ba, pewnie ma to zwiazek z jakas tradycja.

Opublikowano

3 razy próbowałem zamówić online z najlepszej plackarni, niestety trzy razy odrzucone z powodu zbyt dużej liczby zamówień online.

A płacenie gotówką w 2018 trochę słabe.

Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

Handlarze placka drozdzowego pieczonego zazdroscili dobrego dnia utargu handlarzom kulki drozdzowej smazonej i kazali jakims prowcom wmowic tepemi ludowi ze istnieje tez dzien pizzy. Ba, pewnie ma to zwiazek z jakas tradycja.

Dzisiaj przejeżdżałem koło kebaba i zastanawiałem się „kiedy będzie dzien kebaba?” A może już jest w jakimś kraju?

Opublikowano
8 godzin temu, Lucek napisał:

najlepsze w tym dominos na oranienstr. mają to, że klasyczne pizze kosztują tam 2,99€ - dokładnie tyle ile to jest warte

gurwa no ja dałem jednak trochę więcej ;/ chyba nawet mi to już mówiłeś i nie skojarzyłem faktów

Opublikowano
13 godzin temu, grzybiarz napisał:

Dzisiaj przejeżdżałem koło kebaba i zastanawiałem się „kiedy będzie dzien kebaba?” A może już jest w jakimś kraju?

11 listopada

Opublikowano

Otworzyli niedaleko mnie DONER BERLIN KEBAB,  ja pierd,ole jakie tłumy, chinczyk obok i bistro  z zarciem na wage płacze. Jadłem 2 razy, przepyszny, wszystko strasznie świeze.

Opublikowano

Nowo otwarte to jeszcze swieze.

Opublikowano

Doczytałem że to polska sieciówka ;]

Opublikowano
W dniu 9.02.2018 o 14:00, JJoker napisał:

Pizzeria Palermo Wrocław. Polecam. Na żywo smakuje lepiej jak wygląda! Btw. Oblewam świetny kontrakt - pizza dobrze smakuje do zwycięstwa. :banderas:

Przejadłem się nia, choć polecalem tutaj tez. W okolicy mamy coś lepszego, je.bany nieszlifowany diament. Obczaj sobie La strada na brodzkiej.

Opublikowano

La Strada znam i szanuje chociaż biorą dużo z biedry na Królewieckiej składników. A ty o jakiej pizzerii piszesz?

Opublikowano
21 godzin temu, milan napisał:

Doczytałem że to polska sieciówka ;]

Polska sieciówka i jeszcze w turystycznych miejscach potrafią mieć ceny 2 razy wyższe niż w takim np Szczecinie. Ale trzeba przyznać, że porządny i smaczny kebs.

A w piątek byłem w nowej pizzerii znajomego, który zaprosił ludzi do przetestowania pieca w lokalu, który otwiera za miesiąc. Robi typowo włoską pizzę, ale co było najciekawsze to 9 rodzajów ciasta, mieszanek różnych mąk. Najciekawsza była dla mnie mieszanka pszennej z konopną bo nie jadłem wcześniej nic takiego, ponoć zdrowe. 

Opublikowano

Nie pisałem ale byłem w listopadzie w tej pizzerii LESER i było bardzo pysznie,  szkoda tylko że własciciel się pomylił i  dał  mi pizze salami bez salami ;/. No ale była tez dobra na zimno w hotelu jak dojadałem wiec ogólnie bardzo spoko. Ale dojazdi  miejscówka no kameralna.

Opublikowano

No zadupie trochę, nie bójmy się użyć tego słowa :D

Opublikowano

W Katosach otwarła się już dawno w sumie konkurencja dla Len Arte, dla mnie lepsza o wiele: https://pl-pl.facebook.com/pizzazpiecakatowice/ Co można napisać więcej? No po prostu zajebista włoska pizza.

Opublikowano

ZmIktkqTURBXy84ZmQ0YTI3ZGFkODdkZGE3ZGZkO

Godzinę temu, Lucek napisał:

konopną bo nie jadłem wcześniej nic takiego

W Warszawie u nas się otworzyło nawet całe Cannabis bistro (wegańskie do tego) ale nie jadłem tam nic bo własciciele to frajerzy :lapka:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie jem mrożonek, ale to raczej pod kątem dzieci zrobione. Pizza z nutellą występowała u nas nie raz w pizzeriach, Dominium ma normalnie w menu. 

Zresztą dla mnie to żadna obraza, tarty też się je na słodko i słono, nie widzę problemu.