Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

  • Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 246,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • Poleciały 3 pizze do pieca.   Kilka fotek pizzy,  ale dodatkowo postanowiłem dodać podstawowe informację jak robię.    Ciasto robione we wtorek i leżało w lodówce 24h po tym czasie

  • Już dawno nikt Pizzy nie dawał, więc najwyższy czas to zmienić.   Były ostatnio trzy rodzaje.     Jedna córka dobierała składniki do tej     

  • Wydaje mi się że jest dużo zabawy z tym kamieniem, a że ja robię za jednym zamachem około 3 lub 4 pizze to jednak na blaszce wygodniej        Bardzo fajna sprawa i szybko się rob

Opublikowano

Dupki z pizzy z czostkowym? Super.

 

Lać sos na pizzę? Zwierzęta.

Opublikowano

Lać sos na pitzę xdddd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Przecież normalnie się łyżką nakłada i równo rozsmarowuje

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dagrasso podejscie #2, znowu 9/10. Najlepsze cienkie brzegi ever.

 

v2ENZNo.jpg

Opublikowano
25 minut temu, Krystyna JJanda napisał:

Dagrasso to franczyza.

MC też, co to ma do rzeczy?

Opublikowano

W Macu mają distarczane gotowe bułki/kotlety więc zasadniczo smak i wygląd nie będzie się mocno różnić po podgrzaniu. W pizzeriach placki robią pewnie sami od początku a rozwałkowanie i rozłożenie składników/upieczenie jest zmienne w zależności od osoby co to robi. No i ciasto też różne w zależności od proporcji składników. 

Edytowane przez Krystyna JJanda

Opublikowano

Brawo, sam sobie wyjaśniłeś że argument z franczyza jest bez sensu.

Opublikowano

U mnie na szczęście już nie ma da grasso. To się pizza nie powinno nazywać.

Jadłem ostatni raz stamtąd w Warszawie i był dramat.

Opublikowano

Na klatę biorę tylko tę konkretną, za inne nie odpowiadam :wujaszek:

Opublikowano

U mnie historia taka, że jak ta pizza weszła i zdobyła popularność to jakieś 5 lat było ok a później drastyczny spadek jakości. W dwóch lokalach to samo. Jadłem ~rok temu i dalej lipa. Zjadłbym dobry placek z dagrasso.

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak powinno być w każdym polskim domu 

 

6639_abbd_520.jpeg

Opublikowano

W Krakowie w gettcie nowych bloków o nazwie Avia/Orlinskiego znajduje się Pizza Osiedlova. Prostokatne placki, ceny ok 35 zl, smak przebijajacy wszystko co do tej pory jadlem. Ciasto chrupkie i cienkie (nie uginalo się pod ciezarem), sos pomidorowy rewelka, mnostwo mozarelli, skladniki z wysokiej półki.

 

Polecam jak ktoś będzie w okolicy, az mnie telepie, ze od tygodnia redukcja.

Edytowane przez _Red_

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.