Skocz do zawartości

God of War 3

Featured Replies

Opublikowano

Szczerze mówiąc to trochę smutne czasy nastały... żeby deweloper się chwalił, że gra wystarczy na ponad 10h  

Chodzi o jednokrotne ukonczenie :thumbsup:

Ja sie raczej nastawiam na zakup osobno GOW3 i osobno GOW:Collection. I nawet nie chodzi tu o cene ale raczej o postawienie pytania: co ja z ta puszka pandory i figurka zrobie? :whistling:

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 472,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzieki jeszcze raz.   Dla mnie ten moment to również kaszana, spodziewałem się walki a'la ta z Ikarem - latamy wokół Tytana niszcząc po kolei paluszki, a dalej rączki skurczybyka ,a ten trzymajac s

• Gram na Chaos i jest ich za malo xD Grigori dzieki zas musze grac od nowa ><

• SPOILERY   No to jedziemy:   - Końcówka GOW II nastawiała mnie na zwieńczenie trylogii w najlepszy sposób, epicką walkę miedzy tytanami ,Kratosem, a Bogami z odmóżdzającą walką na sam koniec na sz

Opublikowano

figurka zrobie? :whistling:

z tego co wiem to figurki nie ma, za to jest artbook

ogromny screen ;p

http://tktdojo.files.wordpress.com/2009/11/gow3-ultimate-edition.jpg

przyznam że mnie kusi zeby kupic, ale nie wiem czy nie kupie bundla ps3+gow3 ;p a nawet jesli to przez kupno ps3 i telewizora bede mial sporo wydatkow wiec mze zrezygnuje, chociaz przyznam ze bardzo mnie kusi

Opublikowano

Orientuje się ktoś może w sprawie trofeów w grze?

Edytowane przez ADI1995

Opublikowano

w ilu klatkach śmiga to demko z E3?Bo nie wiem czy tylko mi wydaje się ono cholernie powolne w stosunku do GoW 1 i2.Tak jakby mocno klatkowało i nawet tych 30fps'ow nie było.

Opublikowano

Według Digital Foundry głównie 40-50 klatek ze spadkami do bodajże 36. Pełniak ma być bliżej niż dalej 60.

Opublikowano

w ilu klatkach śmiga to demko z E3?Bo nie wiem czy tylko mi wydaje się ono cholernie powolne w stosunku do GoW 1 i2.Tak jakby mocno klatkowało i nawet tych 30fps'ow nie było.

No może teraz wypowiedzą się wszyscy znawcy co liczą klatki i widzą różnicę między 32 a 58 klatkami :tongue:

Opublikowano

No może teraz wypowiedzą się wszyscy znawcy co liczą klatki i widzą różnicę między 32 a 58 klatkami :tongue:

Taką różnicę widać. Wystarczy, że utrzymają na poziomie 45FPS. Powyżej tej wartości ludzkie oko i tak praktycznie "nie widzi" różnicy.

Opublikowano

może nie znawcy klatek,ale po prostu trochę to dziwnie śmiga w porównaniu do poprzedniczek,które były ultra płynne tak samo jak NGS.60 klatek na pewno jest w QTE ,które ruszają się jak poprzednie gowy czyli elegancko.Może da się przyzwyczaić ale po prostu po przeskoczeniu z gow collection na demo gow3 widać róznicę i to dużą.

Opublikowano

może nie znawcy klatek,ale po prostu trochę to dziwnie śmiga w porównaniu do poprzedniczek,które były ultra płynne tak samo jak NGS.60 klatek na pewno jest w QTE ,które ruszają się jak poprzednie gowy czyli elegancko.Może da się przyzwyczaić ale po prostu po przeskoczeniu z gow collection na demo gow3 widać róznicę i to dużą.

Z tym liczeniem to ogólnie może radzę poczekać, bo teraz to nie ma sensu.

Opublikowano

Czy demkiem GOW3 można się dzielić? Czy ono też ma sloty?

Opublikowano

Demo GoW III znajduje się na płycie Blu-ray z filmem District 9 (wyd. USA). Wystarczy zainstalować :thumbsup:

Opublikowano

Dokładnie, wszystkie prośby zostaną wysłuchane :)

Opublikowano

Już to było pokazywane. Więc w sumie nic nowego.

W końcu mogliby na serio wypluć jakiś film z gameplayem, bo do premiery już niedługo, a tutaj cisza w temacie.

Opublikowano

Nie ma to jak rzucać sucharami. Dziwi mnie, że nie ma jeszcze żadnego nowego ogólnodostępnego trailera. No i nadal cicho na temat preorderów steelboxa, no cóż pozostaje czekać.

Opublikowano

Premiera w marcu, a tu taka cisza ze strony Sony. Dziwne. Pewnie od lutego zaczną zasypywać serwisy trailerami, news'ami, itd.