konrado0905 7 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 W tym momencie produkowane konsole nie maja wstecznej kompatybilności z PS2 (nie wiem jak z PSX). Wersja JAP konsoli jest ocenzurowana (brak krwi w grach itd.). Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 gry z psx'a dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość coopa Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Square napisał, że: 1. Gry z PS2 pójdą tylko na konsoli 60GB(pierwsza seria konsol), natomiast gry z PSX chodzą na wszystkich. toteż o gry z PSX-aa się raczej nie martwię (chociaż blokada regionalna na nie wkurza). Więc jaką wersję konsoli mam kupić, aby cieszyć się jak największą ilością gier z PS2? Nieważne czy EU czy USA (japońska odpada ze względu na cenzurę) - wiem, że jest blokada regionalna na gry z PS2, ale jak na razie żadnej nie mam i właściwie region, z którego kupię PS3 będzie decydował o tym, w jakiej wersji będę kupował te gry na PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Pozostaje Ci kupić używaną 60GB, bo tylko ona z europejskich ma wsteczną kompatybilność z PS2. BTW podejrzewam, że prędzej czy później SONY doda kompatybilność i do nowszych wersji konsol. W końcu mają możliwość udostępnić dużą bibliotekę gier na PS Store. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Idiotyczne pytanie zadam,ale cóż :Nie mam jeszcze neta w konsoli bo mój router nie miał ADSL .Czekam na nowy)ale ja nie miałem o tym..:Jak już będę miał neta to pierwsza aktualizacja jaka zostanie zassana będzie miała "wgrane"możliwości dorzucane w poprzednich firmwarach ?Czy wszystkie po kolei będą mi się ściągały? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość coopa Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Tzn. poza używaną konsolą (bo ten wariant odpada) nie ma znaczenia jaką kupię, jeśli chodzi o gry z PS2? A jak z amerykańskimi wersjami konsoli? Orientuje się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 (edytowane) Idiotyczne pytanie zadam,ale cóż :Nie mam jeszcze neta w konsoli bo mój router nie miał ADSL .Czekam na nowy)ale ja nie miałem o tym..:Jak już będę miał neta to pierwsza aktualizacja jaka zostanie zassana będzie miała "wgrane"możliwości dorzucane w poprzednich firmwarach ?Czy wszystkie po kolei będą mi się ściągały? najnowszy ma to co pozostale. Tzn. poza używaną konsolą (bo ten wariant odpada) nie ma znaczenia jaką kupię, jeśli chodzi o gry z PS2? A jak z amerykańskimi wersjami konsoli? Orientuje się ktoś? wsteczna kompatybilnosc maja tylko konsole pal:60gb CECHC01 i ntsc: 20gb CECHB01, 60gb CECHA01, 80gb CECHE01 aktualnie sony nie produkuje konsol z wsteczna kompatybilnoscia wiec nowki nie kupisz Edytowane 16 Lutego 2009 przez Coati Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość coopa Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 aktualnie sony nie produkuje konsol z wsteczna kompatybilnoscia wiec nowki nie kupisz To w sumie bardzo upraszcza sprawę . Będę brał jak najtańszą, byle gwarancję jakąś miała. Dzięki wszystkim za pomoc, swoją drogą nie pierwszy raz na tym forum i pewnie nie ostatni . Thx. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 gdybym mial doradzac to radzilbym ps3 40gb + ps2 slim ;] wyjdzie taniej niz jakakolwiek upolowana na allegro ps3 60gb Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 To ile mozna miec w koncu kont na playu? Wiecie, te takie od sciaganych gier. Gdzies czytalem ,ze chyba 7, a Coati mi ostatni machnal ,ze kilkadziesiat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 To ile mozna miec w koncu kont na playu? Wiecie, te takie od sciaganych gier. Gdzies czytalem ,ze chyba 7, a Coati mi ostatni machnal ,ze kilkadziesiat. Juz to kiedys pisalem. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) Na 99.9% max to 16 kont. E: Faranell szybszy Edytowane 17 Lutego 2009 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam. Są jakieś specjalne ściereczki (+ płyn?), dzięki którym wyczyszczę obudowę z kurzu bez porysowania jej? Bo PS3 to istny zbieracz kurzu, przez 2 dni uzbierało się go więcej niż na X'ie przez 5 miesięcy:P Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Więc mam do was takie pytanie, mam sieć aster, w jaki sposób będę mógł podpiąć internet do PS3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Więc mam do was takie pytanie, mam sieć aster, w jaki sposób będę mógł podpiąć internet do PS3? Normalnie...polecam zakup routera Wi Fi...Astera podpinasz do routera w routerze wlaczasz DHCP, konfigurujesz Wi Fi i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) a bez routera wi fi? da się? to znaczy podpiąć ps3 do routera astera? Edytowane 26 Lutego 2009 przez raVen20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Zależy od providera. Jak dostajesz sieć w RJ-11 to musisz to puścić przez router albo sieciówke w komputerze. Jak masz RJ-45 to wystarczy, że od razu włożysz go do konsoli (przynajmniej na PPPoE). Wi-Fi jest fajne jak się nie boisz raka mózgu no i tutaj nie ma bata: router Ci potrzebny. ;]] Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Jakim programem zamienić film HD divx z rozszerzeniem mkv na format kompatybilny z ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 mkv2vob Cytuj Odnośnik do komentarza
ziomus10 0 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Mam problem ,wlasnie wlaczylem ps3 i patrze na liste znajomyuch i sie zdziwilem,nie mam nikogo mimo iz mialem kilkanascie osob,avatar tez sie zrestowal.To tylko u mnie jakis problem czy moze naprawiaja serveery psn po przeciazeniu z killzonem czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Wyloguj sie i wloguj. Czasami blad przy logowaniu jakis moze spowodowac ze nie wszystko Ci sie zsynchronizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mane_TA 1 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 mam prosbe, moglby ktos zmierzyc dokladnie wymiary pudelka od plyt blue ray?? i podac np w tej kolejnosci wys x szer x gr Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ale pudelka czy miejsca na okladke? Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Kupiłem sobie PS3, podłączam kablem sieciowym do routera( sieć mam z aster) i wywala Mi taki błąd ps3 80028ea8 Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Od wujka google: 80028ea6 - Connection error , Possible Proxy error power cord. Then shut off your modem/router, for about 5 mintues, then turn the modem back up first and let it sync, then turn the router back on(if using one) and let it sycn. Reconnect your power cable and flip the back swtich up again. Then make a new network connnection. Najprawdopodobniej coś nie tak z routerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi