Square 8 501 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Przy włączaniu przytrzymaj power to konsola włączy sie z domyslnymi ustawieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) Dzięki miła istoto. Nawet podziałało. Edytowane 11 Października 2009 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Nagan 0 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) Gdy 2 lata temu kupiłem konsolę 60GB dostałem taką niebieską kartę, gdzie sklep mógł dać pieczątkę. Dzisiaj kupiłem PS3 slim i nie było ani karty gwarancyjnej, ani nawet tej niebieskiej karty na pieczątkę sklepu. Powinienem to reklamować czy jest to normalne? Oczywiście fakturę posiadam. Edytowane 12 Października 2009 przez Nagan Cytuj Odnośnik do komentarza
Nagan 0 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Po pierwsze gdybyś użył opcji szukaj, to dowiedział byś się że owszem, jest to normalne. Po drugie, jeśli rzeczywiście kupiłeś konsole na firmę, to gratuluje samobója, tracisz przywileje konsumenta, a co za tym idzie dodatkowy rok sklepowej gwarancji. Ok, dzięki. Faktura jest na osobę fizyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 prosze o pomoc w wyborze : ps 3 120gb + singstar + mikrofony (1399 zl ) vs ps3 120gb + 2x Ds3 + kz2 ( 1400zl ) vs ps3 250gb + uncharted 2 ( 1499) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Opcja RGB, full czy limited ? I co ta opcja daje? Cytuj Odnośnik do komentarza
bronku 0 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 witam jak mozna usunac konto na psn ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 prosze o pomoc w wyborze : ps 3 120gb + singstar + mikrofony (1399 zl ) vs ps3 120gb + 2x Ds3 + kz2 ( 1400zl ) vs ps3 250gb + uncharted 2 ( 1499) do tego dodaje pytanie? dysk 120gb starczy bez problemu czy warto zainwestowac w ten drozszy 250gb czy tez brac mniejszy a potem w wrazie potrzeby kupic wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 witam jak mozna usunac konto na psn ... Chyba tylko Sony może to zrobić. prosze o pomoc w wyborze : ps 3 120gb + singstar + mikrofony (1399 zl ) vs ps3 120gb + 2x Ds3 + kz2 ( 1400zl ) vs ps3 250gb + uncharted 2 ( 1499) do tego dodaje pytanie? dysk 120gb starczy bez problemu czy warto zainwestowac w ten drozszy 250gb czy tez brac mniejszy a potem w wrazie potrzeby kupic wiekszy Możesz śmiało łykać 120GB, ja na swojej 80 mam około 10 instalek (na oko jedna ma średnio 3GB), ponad 10 gier z PSS róznych wielkości, pełno trailerów z PSS, muze, zdjęcia, tematy a mam jeszcze coś 8GB wolnego. Zawsze za rok czy dwa mozna zmienić na większy. Cytuj Odnośnik do komentarza
poiuytr 12 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Hej mam taką sprawę. W zakładce GAME wcześniej miałem wszystkie gry, a teraz nagle zrobił mi się folder NFS Shift i w tym folderze znajdują się niektóre gry, głownie ps3 wykluczając FF7, ta gra jest bezpośrednio w zakładce GAME. Jak przywrócić poprzedni stan? Tak aby wszystkie gry były bezpośrednio w GAME a nie w folderze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Wciskasz trójkąt na danej grze i zmieniasz nazwe folderu. Dodatkowo kwadratem sortujesz sobie wg daty czy ostatniego włączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
poiuytr 12 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 chcialem zrobic jak pisałeś ale nie można. jest tylko sortowanie nie ma zmiany folderu, kopy czy cut i paste. nic z takich opcji tam nie ma. nie moge wyjąc tych gier z folderu Shift. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) chcialem zrobic jak pisałeś ale nie można. jest tylko sortowanie nie ma zmiany folderu, kopy czy cut i paste. nic z takich opcji tam nie ma. nie moge wyjąc tych gier z folderu Shift. Wchodzisz w folder -> wybierasz grę -> wciskasz trójkąt -> masz opcje, wybierasz "Information" -> tam możesz zmienić nazwę albumu. Zmieniasz na jaką chcesz, a następnie zmieniasz sortowanie po albumie. Proste Ewentualnie jak nie chcesz mieć pogrupowane w folderach to wciskasz będąc w zakładce game wciskasz kwadrat - zmienia się grupowanie Edytowane 24 Października 2009 przez Look4z Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 jest mozliwosc ustawienia, by dana gra zawsze wlaczala sie w okreslonej rozdzielczosci? np. FIFA 10, ktora uruchamia sie w rozdzielczosci 720p, chce by zawsze wlaczana byla w 1080i. wiem, ze mozna ustawic obslugiwane przez konsole rozdzielczosci i po prostu odhaczyc 720p, ale chce tego uniknac. wszystkie gry, dla ktorych natywna rodzielczosc to 720p wygladaja w niej lepiej, poza FIFA 10, ktora uruchomiona w 720p nie dziala dobrze. przy stalych fragmentach gry widoczny jest znaczny spadek fps, co uprzykrza gre. denerwuje mnie przed kazdym wlaczeniem FIFY 10 grzebanie w opcjach konsoli i odhaczanie 720p, by uruchomiona zostala w 1080i, a zaraz po meczu z powrotem - zaznaczyc 720p. ps. z konsola jest wszystko ok. tak FIFA dziala na moim LCD FULL HD, a podlaczona do plazmy mojego ojca HD Ready dziala plynniutko na 720p. ps2. na oficjalnej stronie FIFY jest napisane, ze natywna rozdzielczosc HD to 1080i :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 (edytowane) Postanowiłem sprzedać swoją PS3 40 GB. Wziąłem się zatem za przeglądanie papierów - konsola kupiona 2008.05.24 (Saturn Planet), jest oryginał umowy, jest paragon, jest także karta SONY tylko informacji na temat okresu gwarancji brak - jest jakiś oficjalny próg, że SONY daje np. 2 lata czy coś takiego? Edytowane 25 Października 2009 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Sony daje rok, w saturnie dwa w zwiazku z ustawa. Bylo milion razy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Mam taki problemik, wszyscy się cieszą demem GOW 3, a ja zauważyłem że od wakacji(wtedy jakoś założyłem konto) nie dostałem żadnego e-maila od SONY, kurde co jest grane ? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 sprawdz spam Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Mam taki problemik, wszyscy się cieszą demem GOW 3, a ja zauważyłem że od wakacji(wtedy jakoś założyłem konto) nie dostałem żadnego e-maila od SONY, kurde co jest grane ? Ja mam już konto od niecałego roku i też nigdy nie dostałem, żadnej wiadomości od Sony - mam zaznaczone w ustawieniach aby otrzymywać od nich maile. Nie wiem czym to jest spowodowane, może kody na dema dostają tylko Ci, którzy dokonają zakupów w PS Store na określoną sumę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Exus1pl 7 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ja mam już konto od niecałego roku i też nigdy nie dostałem, żadnej wiadomości od Sony - mam zaznaczone w ustawieniach aby otrzymywać od nich maile. Nie wiem czym to jest spowodowane, może kody na dema dostają tylko Ci, którzy dokonają zakupów w PS Store na określoną sumę? Na pewno kasa wydana w PSS nie ma nic do rzeczy , bo na swoim koncie nie wydałem nawet złotówki a kody na bete MAG i demko GoW3 dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Ja mam takie pytanie, czemu podczas grania on-line, zamiast słyszeć co ludzie mówią przez mikrofon, to wydobywają się z moich kolumn tylko czaski, a jedynie tylko nie kiedy pojedyncze głosy. Oczywiście taka kolej rzeczy dzieje się we wszystkich grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Kumpel ma pewien problem. Ściągnął ostatnio demko Bayonetty, Brutal Legend i wczoraj God of War 3 i wszystkie te gry ma czarno-białe czyli tak jakby TV nie obsługiwał NTSC. Czy kabel RGB załatwi sprawę ??? Na przykład taki : http://www.allegro.pl/item788926907_kabel_rgb_tv_lcd_do_konsoli_psx_ps2_ps3_pal_ntsc.html Na 100 % kolegi tv nie obsługuje NTSC, ale czy ten kabel da radę to naprawić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Ja mam takie pytanie, czemu podczas grania on-line, zamiast słyszeć co ludzie mówią przez mikrofon, to wydobywają się z moich kolumn tylko czaski, a jedynie tylko nie kiedy pojedyncze głosy. Oczywiście taka kolej rzeczy dzieje się we wszystkich grach. Nie do konca rozumiem.Jesli masz headseta, zmien w opcjach, aby glosy byly slyszane w sluchawce headseta,a nie poprzez glosnik. Jesli zas masz tak celowo ustawione(bo np. tak wolisz) ,winowajca moze byc lacze(za wone?), tudziez nieprzekierowane porty dla konsoli w routerze(jesli uzywasz). Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 sam jeszcze nie mam headseta, bo nie chce mi się słuchawki z samochodu zabierać. To możesz mi kolego powiedzieć jakie powinno być minimalne łącze do grania na ps3(prawda jest taka że żadna gra mi nie laguje oprócz GTA$ Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Przewaliłem chyba cały XMB i dalej nie wiem gdzie można zaznaczyć aby konsola wyłączyła się po skończeniu ściągania. Jest w ogóle taka opcja czy tylko ja nie potrafie znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi