Opublikowano 27 lutego 201114 l witam. moze zadam glupie pytanie ale chcialbym sie dowiedziec ile bedzie zajmowal backup ps3?
Opublikowano 28 lutego 201114 l Witam. Pytanie kieruje do posiadaczy PS3 Slim. Czy wasza konsola po wylaczeniu nadal emituje z siebie dzwiek? Przystawcie ucho okolo 5 cm na lewo od napisu PS3. Slyszycie tak jakby wolno chodzacy wiatraczek? Dodam, ze zdalne uruchamianie mam wYlaczone.
Opublikowano 1 marca 201114 l Czy jest możliwość wyłączenia informacji/powiadomienia o zdobyciu trofea ?
Opublikowano 2 marca 201114 l Witam. Pytanie kieruje do posiadaczy PS3 Slim. Czy wasza konsola po wylaczeniu nadal emituje z siebie dzwiek? Przystawcie ucho okolo 5 cm na lewo od napisu PS3. Slyszycie tak jakby wolno chodzacy wiatraczek? Dodam, ze zdalne uruchamianie mam wYlaczone. przy dłuższym działaniu tak mam. Pewnie chłodzi jeszcze.
Opublikowano 2 marca 201114 l Czy jest możliwość wyłączenia informacji/powiadomienia o zdobyciu trofea ? Spróbuj wyłączyć powiadomienia o aktywności znajomych i otrzymywaniu nowych wiadomości. Samych powiadomień o zdobyciu trophy nie da się wyłączyć.
Opublikowano 2 marca 201114 l Planuje zakup nakładki na mova imitującej pistolet, a że jest tego trochę to chciałbym się dowiedzieć czy ktoś już to macał i jakaś poleca. Od razu mowie ze ta os=d sony to mi wizualnie nie podchodzi i kopiłbym jedynie wtedy gdy inne byłyby do niczego.
Opublikowano 2 marca 201114 l Na którymś fw pamiętam był bug, który wyłączał w ten sposób i powiadomienia o trophy, choć ja tam lubię ten "brzdęk". Sony z własnej woli nie da go wyłączyć, musi przypominać o tym że zdobyłeś jakąś kolorową ikonkę do menu i a nóż, widelec ty lub ktoś porównując pomiędzy sobą zechce kupić tą grę. Marketing Na CFW możesz sobie wyrzucić tą ikonkę w ogóle z zakładki game i na starcie zrobić 100%. Taki półśrodek dla tych co systemu trophy nie lubią.
Opublikowano 2 marca 201114 l Planuje zakup nakładki na mova imitującej pistolet, a że jest tego trochę to chciałbym się dowiedzieć czy ktoś już to macał i jakaś poleca. Od razu mowie ze ta os=d sony to mi wizualnie nie podchodzi i kopiłbym jedynie wtedy gdy inne byłyby do niczego. pytaj tu http://www.psxextreme.info/topic/91320-playstation-move/page__st__580
Opublikowano 4 marca 201114 l Tak właśnie myślałem , że to celowa zagrywka Sony. Znajomi i wiadomości mi nie przeszkadzają , tylko trophy. Tak się składa , że na PS3 gram tylko w exclusivy i tylko dla funu , a jak słyszę ten "brzdęk" od razu załącza się u mnie ciekawość , co prowadzi do przerwania gry/napięcia bardzo często w ważnym momencie fabularnym. Takie zboczenie , choć przyznam , że z tym walcze , a od zdobywania punkcików mam X-a. Dzięki za odp. Edytowane 4 marca 201114 l przez TheBesTia
Opublikowano 5 marca 201114 l Czy Online Pass działa na wszystkich kontach na danej konsoli? Gdybym zrobił tak, że założę osobne konto na którym aktywuję Online Pass do gry, będę grał na swoim głównym, a jak już przejdę grę i będę chciał ją sprzedać to sprzedam ją razem z kontem na którym aktywowałem OP, tak żeby kolejny właściciel mógł sobie grać po sieci to zadziała?
Opublikowano 5 marca 201114 l Działa na 100% (sprawdzane NFS'a i UFC) Podobno nie działa przy sharingu na 5 konsol (nie można grać w tym samym czasie - nie wiem na 100% bo sam nie sprawdzałem) Edytowane 5 marca 201114 l przez Kyo
Opublikowano 5 marca 201114 l Ale jedna osoba będzie grała w tym samym czasie. Sprzedam grę z kontem, na którym jest aktywowany OP a na swojej konsoli go dezaktywuję. Chyba wypali, co nie? Tylko czy OP pojawia się w historii downloadu, żeby inna osoba mogła go zassać.
Opublikowano 5 marca 201114 l Z tych 2 gier się pojawia normalnie w DL - ten OP można w PSS normalnie kupić? Jeśli tak to musi się pojawić w DL, nie ma bata.
Opublikowano 5 marca 201114 l Dzięki za pomoc. Czyli OP można bardzo łatwo oszukać nie tracąc zbyt wiele na sprzedaży używanej gry
Opublikowano 6 marca 201114 l Moze dziwne pytanie ale czy da sie gry w calosci zainstalowac na HDD? Gram obecnie w Red DeadRedemption i denerwuje mnie doczytywanie z plyty.
Opublikowano 6 marca 201114 l Oficjalnie nie. chociaz po czesci powinni zaimplementowac takowa opcje dla wszystkich produktow droga wyboru, jak to jest przy... GT5 Edytowane 6 marca 201114 l przez mevek
Opublikowano 7 marca 201114 l GT5 też nie odczytuje w całości wszystkiego z dysku. Możliwe nawet, że żadna gra. Także jedyne wyjście to CFW i jakiś OBM (jedyne rozwijane to multiMAN, Gaia i Rogero). Szkoda trochę, liczyłem na to że Sony zmądrzeje widząc co MS i scena PS3 zrobili w tej sprawie, zaimplementują to oficjalnie (skoro boją się wymuszać tego na dev ;]).
Opublikowano 11 marca 201114 l witam mam pytanie mianiowicie czy w kilzonie mozna grac dwiema rozdzkami czy niezbedni jest jeden navi? prosze o pomoc bo nie wiem co kupic z gory dziekuje za pomoc
Opublikowano 11 marca 201114 l Wszystko masz w tematach dot. killzone więc pewnie zaraz ten temat zniknie. Ale zanim to się stanie to: Musisz mieć Move + Navi (Navi możesz zastąpić dualshockiem - ale to niewygodne). Dwie różdżki będą nieprzydatne bp np. na splicie da się grac tylko padami.
Opublikowano 21 marca 201114 l Czy jest jakiś sposób by wymusić w grze 720p bez ciągłego zmieniania opcji w konsoli? Mówię tu głównie o BO i C2 bo gry niby są w 1080p ale przez to wyglądają po prostu źle. Da się? Nie chce mi się za każdym razem przełączać opcji :confused:
Opublikowano 21 marca 201114 l Jedyny sposób to na stałe odznaczyć 1080p i 1080i w konsoli i zostawić tylko 720p. Wtedy każda gra będzie chodzić zawsze w 720p.