Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Ja teraz w MGO. Przynajmniej godzinka dziennie aby się po szkole zrelaksować ;)

Opublikowano

obecnie

Warhawk

GTA4 online

od czasu do czasu PJ: Eden

Opublikowano

Uncharted : Drake’s Fortune

i

Metal gear solid

Wypasy!!!:)

Opublikowano

Ratchet & Clank: ToD

GTA IV online

czasem PJ: Eden i GT5: Prologue

Opublikowano

METAL GEAR SOLID 4

Sprzedałem X360 i kupiłem PS3 głównie dla tej gry i nie żałuję ani złotówki. Przeszedłem ją raz, a teraz przeżywam tą wspaniałą historię po raz drugi. Nie sposób sie od tej gry oderwać i chyba nieprędko sięgnę po inny tytuł.

Opublikowano

Gram...

Metal Gear Solid 4

Uncharted: Drake's Fortune

Burnout Paradise

Opublikowano

Dwa tytuły z PSS: The Last Guy i Quest For Booty. Polecam te gierki, niewysokie ceny, a spędzicie bardzo miło czas.

Opublikowano

Nadrabiam zaległości przed wysypem gier, który zbliża sie wielkimi krokami i gram obecnie w Dark Sector -> gra naprawde dobra oraz zdobywam trofea w Pixel Junk: Eden... chce conajmniej 80% z nich zdobyć :)

Opublikowano

Aktualnie Warhwak, czasami Ratchet, SC IV i topsecretgame ;], do zaliczenia mam jeszcze Viking: Battle for Asgard, Quest for Booty.

Opublikowano

Ratchet & Clank Tools of Destruction

Opublikowano

Ratchet (Tools of Destruction) - porzuciłem schematyczne GTA na rzecz tegoż. Pierwsze moje starcie z Ratchetem.

Pure - za chwilę pobierze mi się demko, znaczy się :)

Opublikowano

Tekken DR jak mam chwile. Na dluzsza chwile Super Sturdust HD :)

Opublikowano

Właśnie przeszedłem Uncharted na crashing i zdobyłem platynę to myślę, że czas wziąć się za Ratcheta, bo leży na półce i czeka aż się nim zajmę. Poza tym pykanie w jakieś gierki z PSN jak Pixel Junk Monsters czy Star Dust HD. Czasami Motostrom dla maksymalnego rozprzężenia.

Opublikowano

Od jakiegos miesiaca pykam w Battlefield Bad Company i raczej tak zostanie przynajmniej przez jakis miesiac / dwa (premiera Resistance 2).

Opublikowano

Fight night tylko okazyjnie, narazie posucha na chlebak wiec czekam na Lost Odyssey jak dotrze.

Opublikowano

Uncharted i parę demek z Ps Store.