Opublikowano 2 września 200816 l Ja teraz w MGO. Przynajmniej godzinka dziennie aby się po szkole zrelaksować
Opublikowano 3 września 200816 l METAL GEAR SOLID 4 Sprzedałem X360 i kupiłem PS3 głównie dla tej gry i nie żałuję ani złotówki. Przeszedłem ją raz, a teraz przeżywam tą wspaniałą historię po raz drugi. Nie sposób sie od tej gry oderwać i chyba nieprędko sięgnę po inny tytuł.
Opublikowano 3 września 200816 l Gram... Metal Gear Solid 4 Uncharted: Drake's Fortune Burnout Paradise
Opublikowano 3 września 200816 l Dwa tytuły z PSS: The Last Guy i Quest For Booty. Polecam te gierki, niewysokie ceny, a spędzicie bardzo miło czas.
Opublikowano 4 września 200816 l Nadrabiam zaległości przed wysypem gier, który zbliża sie wielkimi krokami i gram obecnie w Dark Sector -> gra naprawde dobra oraz zdobywam trofea w Pixel Junk: Eden... chce conajmniej 80% z nich zdobyć
Opublikowano 4 września 200816 l Aktualnie Warhwak, czasami Ratchet, SC IV i topsecretgame ;], do zaliczenia mam jeszcze Viking: Battle for Asgard, Quest for Booty.
Opublikowano 8 września 200816 l Ratchet (Tools of Destruction) - porzuciłem schematyczne GTA na rzecz tegoż. Pierwsze moje starcie z Ratchetem. Pure - za chwilę pobierze mi się demko, znaczy się
Opublikowano 9 września 200816 l Właśnie przeszedłem Uncharted na crashing i zdobyłem platynę to myślę, że czas wziąć się za Ratcheta, bo leży na półce i czeka aż się nim zajmę. Poza tym pykanie w jakieś gierki z PSN jak Pixel Junk Monsters czy Star Dust HD. Czasami Motostrom dla maksymalnego rozprzężenia.
Opublikowano 9 września 200816 l W nic bo nic ciekawego nie wychodzi, chyba jakiś arcade zarzucę, może pixel junka, albo star dust
Opublikowano 10 września 200816 l Od jakiegos miesiaca pykam w Battlefield Bad Company i raczej tak zostanie przynajmniej przez jakis miesiac / dwa (premiera Resistance 2).
Opublikowano 11 września 200816 l Fight night tylko okazyjnie, narazie posucha na chlebak wiec czekam na Lost Odyssey jak dotrze.