Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Dead Nation - fun w czystej postaci. Poza tym GoW3, WipeOut HD i Flower.

Opublikowano

Od dziś Siren Blood Curse - skąd się ta gra wzięła, nie mam pojęcia, ale jest strzałem w dziesiątkę jeśli chodzi o klimat. Jestem wniebowzięty thumbsup.gif

Opublikowano

Lara Croft and the Guardian of Light - gra w coopie niszczy system, tylko te lagi i wszędobylskie bugi uprzykrzają rozrywkę

Need for Speed Hot Pursuit - powoli kończę karierę kierowcy, gdzie się da to śmigam Pagani :woot:

Edytowane przez Square

Opublikowano

Bordelands- Jak ta gra jest w(pipi)iająca jeżeli nie grasz w co-opie.

A to czemu? :>

Opublikowano

Sly Collection (jedynka-platynka, zacząłem dwójkę) i PeS10 (może kiedyś wbiję last trophy ;/).

I Uncharted 2 nie ma bata po dzisiejszym pokazie trzeba zaliczyć again ;].

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

GT5 - oczywiście, chociaż już nie tak ostro jak przez ostatnie 2 tygodnie (trzeba trochę ochłonąć).

CoD: BO - multi wraca do łask (w przerwach pomiędzy GT5)

Opublikowano

Ja dziś się zabieram, za jeszcze cieplutkie Sly Collection

Opublikowano

Uncharted 2 :)))

COD BO na veteranie spawnowanie mnie dobija, wczoraj pierwszy raz od niepamiétnych czasów rzuciłem padem tak sie w...wiłem

GT5

AC: Brotherhood - popierdołki do platyny jeśli wytrwam

Opublikowano

Infamous- na razie średnio elektryzujące

Uncharted 2- o jasny pieronie, wygląda cudnie a takie klimaty w stylu Indiany Jonesa to poezja, ale jako że jedynka dopiero do mnie jedzie to wbiłem się tylko na chwilkę na multi online i o ile w każdą możliwą strzelankę jestem do dupy, to tutaj w mojej pierwszej grze byłem drugi w drużynie pod wzgledem fragów, więc może mam talent i wciagnę się na dłużej niż 30minut :rolleyes:

Opublikowano

Powrót do Uncharted 1, w dwójkę jakoś na razie nie mam ochoty grać, bo ostatnio kończyłem ją jakoś w lipcu chyba.

Opublikowano

Obecnie gram w nowego NFS-a no i powoli kończę Lara Croft and the Guardian of Light .

Opublikowano

Red Dead Redemption - tutaj gram zróżnicowanie

Uncharted 2 - a tu zazwyczaj tylko w multi

Oczywiście jest jeszcze pare innych gierek więc jakby co to pytać to pogramy 8)

A już niedługo może dołączę do posiadaczy AC: B :thumbsup:

Opublikowano

wynudzony po dodatkach z mafii 2, przeskoczyl na pes 2011 + w oczekiwaniu na ps move ... niestety gow 3 dalej w folii stygnie

Opublikowano

Danie główne: Heavy Rain

Przystawki: Dead Nation (dobijam platynę), Scott Pilgrim vs the World (wkręcam się czytając komiks)

Jest git :thumbsup:

Edytowane przez stoodio