Opublikowano 3 grudnia 201014 l Dead Nation - fun w czystej postaci. Poza tym GoW3, WipeOut HD i Flower.
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Od dziś Siren Blood Curse - skąd się ta gra wzięła, nie mam pojęcia, ale jest strzałem w dziesiątkę jeśli chodzi o klimat. Jestem wniebowzięty
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Lara Croft and the Guardian of Light - gra w coopie niszczy system, tylko te lagi i wszędobylskie bugi uprzykrzają rozrywkę Need for Speed Hot Pursuit - powoli kończę karierę kierowcy, gdzie się da to śmigam Pagani Edytowane 9 grudnia 201014 l przez Square
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Lost Planet 2 z małymi przerwami na CoD:BO i dzisiaj zacząłem Bayonette:)
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Bordelands- Jak ta gra jest w(pipi)iająca jeżeli nie grasz w co-opie.
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Bordelands- Jak ta gra jest w(pipi)iająca jeżeli nie grasz w co-opie. A to czemu? :>
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Sly Collection (jedynka-platynka, zacząłem dwójkę) i PeS10 (może kiedyś wbiję last trophy ;/). I Uncharted 2 nie ma bata po dzisiejszym pokazie trzeba zaliczyć again ;]. Edytowane 13 grudnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 13 grudnia 201014 l GT5 - oczywiście, chociaż już nie tak ostro jak przez ostatnie 2 tygodnie (trzeba trochę ochłonąć). CoD: BO - multi wraca do łask (w przerwach pomiędzy GT5)
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Uncharted 2 )) COD BO na veteranie spawnowanie mnie dobija, wczoraj pierwszy raz od niepamiétnych czasów rzuciłem padem tak sie w...wiłem GT5 AC: Brotherhood - popierdołki do platyny jeśli wytrwam
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Infamous- na razie średnio elektryzujące Uncharted 2- o jasny pieronie, wygląda cudnie a takie klimaty w stylu Indiany Jonesa to poezja, ale jako że jedynka dopiero do mnie jedzie to wbiłem się tylko na chwilkę na multi online i o ile w każdą możliwą strzelankę jestem do dupy, to tutaj w mojej pierwszej grze byłem drugi w drużynie pod wzgledem fragów, więc może mam talent i wciagnę się na dłużej niż 30minut
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Powrót do Uncharted 1, w dwójkę jakoś na razie nie mam ochoty grać, bo ostatnio kończyłem ją jakoś w lipcu chyba.
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Obecnie gram w nowego NFS-a no i powoli kończę Lara Croft and the Guardian of Light .
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Red Dead Redemption - tutaj gram zróżnicowanie Uncharted 2 - a tu zazwyczaj tylko w multi Oczywiście jest jeszcze pare innych gierek więc jakby co to pytać to pogramy 8) A już niedługo może dołączę do posiadaczy AC: B
Opublikowano 15 grudnia 201014 l wynudzony po dodatkach z mafii 2, przeskoczyl na pes 2011 + w oczekiwaniu na ps move ... niestety gow 3 dalej w folii stygnie
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Danie główne: Heavy Rain Przystawki: Dead Nation (dobijam platynę), Scott Pilgrim vs the World (wkręcam się czytając komiks) Jest git Edytowane 16 grudnia 201014 l przez stoodio