Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

mass effect 2...

pierwsze uruchomienie to była jakaś porażka - zadawałem sobie pytanie: "czym ci ludzie sie tak jarają?". gdzies tak przy trzecim podejsciu do tego tytułu, gra mnie zassała i to na dobre 7h.

Dobra gra, tylko trzeba sie przełamać :)

Podobnie jest z ME1, męczarnie na początku a od połowy wciąga by na koniec dostac kopa prosto w morde... aż tak była za(pipi)ista :)

Odnośnie tematu: "Full House Poker", który ma świetny podkład muzyczny... jazzik świetnie nastraja, nie tylko do nadchodzącego L.A. Noire :turned:

Edytowane przez Bushisan

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Uncharted 2 i za jednym zamachem przeszedłem większą część gry. Ta gra jest perfekcyjna.

Opublikowano

Coś tam pykamy z bratem.... ogólnie bez psn i online posucha....

Danonek

-Bulletstorm

Danonek_2

-Mirrors Edge

-Stardast HD w 3D

Opublikowano

InFamous i Batman poszliw odstawkę, od wczoraj męczę( w przenośni) Heavy Rain i jak na razie nie mam żadnych typów na origami killera.

Opublikowano

Need For Speed Shift, wcześniej Episodes From Liberty City :)

Opublikowano

Shift 2 Unleashed do otrzymania Dirta 3 (czyli jakiś tydień :) ).

Opublikowano

Angina ropna mnie dopadła, net na konsoli się zje.bał, ale wszystkie nieszczęścia rekompensuje L.A. Noire w czytniku :thumbsup:

Opublikowano

Castlevania LoS - śliczna i grywalna sieczka.

Opublikowano

dead-nation.png rekordy w kooperacji

14505xs2.jpg Single

31371.gif Multi

29869.gif multi na rozluźnienie