Opublikowano 9 maja 201113 l mass effect 2... pierwsze uruchomienie to była jakaś porażka - zadawałem sobie pytanie: "czym ci ludzie sie tak jarają?". gdzies tak przy trzecim podejsciu do tego tytułu, gra mnie zassała i to na dobre 7h. Dobra gra, tylko trzeba sie przełamać Podobnie jest z ME1, męczarnie na początku a od połowy wciąga by na koniec dostac kopa prosto w morde... aż tak była za(pipi)ista Odnośnie tematu: "Full House Poker", który ma świetny podkład muzyczny... jazzik świetnie nastraja, nie tylko do nadchodzącego L.A. Noire Edytowane 9 maja 201113 l przez Bushisan
Opublikowano 10 maja 201113 l aktualnie KILLZONE 3 online sports champion battlefield bad company 2 online
Opublikowano 11 maja 201113 l Uncharted 2 i za jednym zamachem przeszedłem większą część gry. Ta gra jest perfekcyjna.
Opublikowano 12 maja 201113 l Coś tam pykamy z bratem.... ogólnie bez psn i online posucha.... Danonek -Bulletstorm Danonek_2 -Mirrors Edge -Stardast HD w 3D
Opublikowano 12 maja 201113 l InFamous i Batman poszliw odstawkę, od wczoraj męczę( w przenośni) Heavy Rain i jak na razie nie mam żadnych typów na origami killera.
Opublikowano 21 maja 201113 l Angina ropna mnie dopadła, net na konsoli się zje.bał, ale wszystkie nieszczęścia rekompensuje L.A. Noire w czytniku