Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

caly czas deus ex i demons souls, do tego zaczalem od nowa god of war 3 ktorego kiedys nie ukonczylem i jestem oczarowany :)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

ja podobnie - demons souls i god of war. Dwie gry i żadnego strzelania, tego potrzebowałem :) Teraz musze jakieś wyścigi skołować - GT 5 czy NFS: HP...

Opublikowano

wyleczyłem się z shooterów :yahoo:

prawdziwie betowy miesiąc :D Assassins, All 4 One,

prócz tego RoF

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Ja dobijam platyne w Motorstorm Apokalipsa. Swietne, emocjonujace multi! Zaczalem rowniez Bayonette, wiec gram na zmiane.

Opublikowano

Zaczynam zabawę z LA Noire. Po kilku godzinach mogę nieśmiało powiedzieć, że na razie jestem oczarowany, choć już czuję, że na rozwiązującego skomplikowane sprawy policjanta nadawałbym się raczej nieszczególnie ;)

Opublikowano

Mass Effect 2 na Ps3

Opublikowano

Dead Space2 : Severed :) - ciesze sie, ze teraz w ciszy i spokoju moge sie tym ekscytowac.

Opublikowano

X-MEN ORIGINS: WOLVERINE

OMFG!! ostatnio mam chcice na 'średniaki', gry zapomniane i nie przehypeowane. Wolverine mnie rozwalił. System walki, umiejętności Rosomaka, elementy platformowe, RZEŹNIA na ekranie. Po prostu czad!

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Splinter Cell: Pandora Tomorrow HD.

Pierwsza część była rewelacyjna, ale to co tutaj się dzieje to masakra.

Podnieciłem się.

Opublikowano

Siren: Blood Curse

Cholera, brakuje mi strasznie typowych japońskich horrorów na PS3 :/ Od czasu Blood Curse nic w materii Siren nie słychać, a Fatal Frame przepadło całkowicie (nie liczę "czwórki" wydanej jedynie na Wii i to jedynie w Japonii). Wszystkie Residenty, Sajlenty i Dedpejsy już mi się przejadły straszliwie.

Opublikowano

InFamous 2 (śśśświetna gra), ale jak tylko dostanę w łapska Gears of War 3 nie ma mnie dla innej do momentu kiedy depnę insane (bez co-op'a :nyam1: ).

Opublikowano

platynuje Ratchet & Clank Crack in Time (boze czemu oni robia z nowej czesci takie jakies cos multi zamiast nowego, singlowego, jeszcze bardziej wypasionego platformera) - piekna gra

Caly czas Deus Ex HR :) i przyjemna katorga w Demons Souls

Opublikowano

Dead island - nice!

Battlefield BC2 online

Alien vs Predator

Opublikowano

Demon's Souls probuje sie nie zrazic mimo ciezkiego poczatku, w miedzyczasie Tomb Raider Trilogy, RDR i Brutal Legend. Najgorsze jest to, ze zamiast je mocniej ogrywac to ciagle w niesmiertelne multi w BF:BC2 gram :(

Opublikowano

po miesięcznej przerwie od gier w ogóle, zacząłem sobie pogrywac w Dirta 2

Opublikowano

Aktualnie giercuję w:

dragon-age-2-logo-2-head.jpg

Niektóre rzeczy poprawili, inne spieprzyli, także tego... ;)

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Glownie motorstorm apokalipsa.

Opublikowano

Od wczoraj:

logo.png

Kapitalna gierka, dająca masę "fanu" :woot:

Opublikowano

Bulletstorm - strasznie fajna gra, typowy "odmóżdżacz" , czegoś takiego potrzebowałem, no i ta grafika :thumbsup: